| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #31 |
| Νέο μέλος | High Warlord Zebo pvp lvl 80 wotlk -The End- By Zebo - World of Warcraft Movies ένα video από τα 80, αν έχετε χρόνο ρίξτε μια ματια. |
| | |
| | #32 | |
| Νέο μέλος | Παράθεση:
μια από αυτές τις ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ να υποθέσω είσαι και εσύ. ναι "τιτανομεγιστη" "υπερπαιχτουρα", μην σχολιάσεις ένα ασήμαντο video σαν το δικό μου, άλλωστε είσαι για πολύ μεγαλύτερα πράματα. όσο για το skill, εσύ κράτησε το για την πάρτι σου, μην το μοιραστείς μαζί μας,αρκετά γέλασα με το σχόλιο σου, δεν αντέχω άλλο. | |
| | |
| | #33 |
| Ήρωας | Pfff δεν έχω τί να κάνω. Α ας τσακωθώ για το ποιός είναι καλύτερος σε ένα game.
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| | #34 |
| Μαχητής | |
| | |
| | #35 | |
| Μαχητής Εγγραφή: 30-11-2011
| Παράθεση:
sorry tak αλλα εδω εχει δικιο και μαλιστα μΕγΑλΟ αλλα παιδια ας το κοψουμε εδω γιατι θα χαλασουμε τις καρδιες παμε τωρα σαν καλα παιδια στο wow να σκοτωσουμε κανα critter | |
| | |
| | #36 | ||
| Banned
| Pvp heroes. meh. | ||
| | |
| | #37 |
| Μαχητής | |
| | |
| | #38 | ||
| Banned
| Μην ανησυχείς, δεν πήγαινε σε εσένα :Ρ | ||
| | |
| | #39 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Μπορείς να μου πεις σε ποιο ακριβώς κομάτι του post μου αναφέρθηκα σε μένα? Lets me see...Ehm..nowhere! Oops. Busted! Κοίτα να δεις παλικάρι μου. Αν εσύ ψάχνεις την κοινονική/ψυχολογική επιβεβαίωση μέσα από ένα pvp video να μας το λες από την αρχή να μη σου δημιουργούμε και ψυχολογικά τραύματα. Είσαι τόσο κολλημένος που δεν διάβασες καν αυτά που έγραψα. Εγώ ίσα ίσα είπα και μπράβο για την προσπάθεια. Το μόνο που σχολίασα ήταν το attitude "δείτε ένα video με την πάρτη μου να μοιράζει πόνο μπας και ξεστραβωθείτε". Με τα λεγόμενά σου απλά με επιβεβαιώνεις. Thanks! Sorry, αλλά όχι δεν έχει δίκιο. Πόσο μάλλον μεγάλο.
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species Τελευταία επεξεργασία από Tàk : 20-02-12 στις 13:30 | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |