| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Παράθεση:
| |||
| |
| | #12 |
| Banned Εγγραφή: 30-11-2011
| |
| |
| | #13 |
| Banned | |
| |
| | #14 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Ποιός σας είπε ότι ο Swifty είναι R1 style Player??? Κατά τη γνώμη μου πιστεύω πως ο τρόπος που παίζει σε κάνει να σου αρέσει το game. Πάντως R1 δεν είναι, αλλά ούτε noob δεν μπορείς να τον πεις. | ||
| |
| | #15 |
| Banned | Εμενα μου αρεσε το vid σου!το intro ηταν λιγο βλακεια. ο athene παντως καραγκιοζης,μαρεσε οταν εκανε τα trolling vids με furious,την bitch του και τον abraham πισω απο την καμερα τωρα ειναι πολυ ξεφτιλα,μονο για να παρει τα χαμενα subs αρα και λεφτα πισω κανει οτι κανει οσο για skill δεν ξερω,ναι οκ ηταν gladiator στο tbc,πριν 4 χρονια,τωρα?ενας μαλακας που boostarete απο το guild του και με καλο editing κανει vids για να τρελενονται τα fanboys του. Ειδα στο armory οτι ο char του λεγοταν athenelive ενω αυτον που παιζει τωρα λεγεται athnwins,επισης ο swifty εκανε 2v2 και 3v3 με athnwins και εφτασε 2.2k πριν καν χτυσησει ο athenelive (ο char που expare στο livestrreamin) 85lvl,απορω πως πηγε τοσο απο την στιγμη που δεν ηξερε ουτε τα skills του pala και πως να τα χρησιμοποιει,προφανως επαιζε καποιος αλλον αντι γι αυτον και σε λιγο καιρο θα δουμε να ανεβαζει κανα vid με arena gameplay και καλα δικο του. Υ.Γ. @eneru πες μου οτι εισαι εσυ στην foto να παθω τετανο... |
| |
| | #16 | ||
| Ήρωας
| Nαι αυτός είναι. Τον έχω δει από κοντά.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Περήφανο μέλος της Fantastic Four ομάδας εντοπισμού ορθογραφικών λαθών | ||
| |
| | #17 |
| Ήρωας | Ναί εγώ έιμαι, you like? Όσo για τον athene και τον swifty, athene : και γαμώ τα vids στο tbc, εντελώς άσχετος με το game όμως, παίζει 3's με braindeadly και jimos και δε μπορεί να σπάσει το 2200 barrier. Άσε που είναι clicker. swifty : καραγκιόζης ανώριμος, 2500 max exp nuff' said. |
| |
| | #18 | |
| Banned | Παράθεση:
GODOFWAR you better be hittin dat :> Τελευταία επεξεργασία από Fnatic : 17-01-12 στις 05:08 | |
| |
| | #19 |
| Banned | Τελευταία επεξεργασία από Bromylos : 17-01-12 στις 13:25 |
| |
| | #20 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | Σε γάμο μόνο ως κουφέτο μπορώ να σε φανταστώ.. γαμπρό δύσκολο..
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | ||
| |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |