| | |||||||||||
| Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King. |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Συντονιστής | ![]() Όπως ήταν αναμενόμενο, τα κορυφαία guild έπεσαν με τα μούτρα στην δουλειά αυτό το reset, με το που έγιναν available τα heroic modes του Firelands raid. Tα πρώτα 4 bosses έπεσαν σχετικά εύκολα για τα κορυφαία guilds, με τον Baleroc να είναι ιδιαίτερα απαιτητικός σε θέματα DPS (αυτήν την στιγμή μόνο 6 guilds τον έχουν ρίξει), και τον Majordomo Straghelm άλλο τόσο. Μπράβο στα guilds που το κατάφεραν, με gear κυρίως απ'το tier 11 (τι να μαζέψεις σε ένα reset άλλωστε). Ώρες εξάσκησης στο PTR και στους live servers φαίνεται πως απέδωσαν καρπούς, καθώς οι Method και οι DREAM Paragon ήδη έχουν καθαρίσει 6/7 bosses, και συναγωνίζονται αυτήν την στιγμή για το world first heroic Ragnaros kill. Θα του κάνω και τζάμπα διαφήμιση: http://manaflask.com/article/1051/th...innacle-method Από τον Xabok των Method, που κάνει και καμιά βόλτα από το φόρουμ μας ^_^. Περιμένουμε εντυπώσεις μόλις βρει τον χρόνο μετά το τέλος του progress race. May the best guild win! Αναλυτικά το progress στο: WoW Guild Rankings :: WoWProgress - World of Warcraft Rankings and History
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #2 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Πάλι 2ροι οι Method προς το παρών, για να δούμε.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | - New Features I like the changes to 5-man with so many additions lately. Also the latest new improvement is really awesome: being able to invite RealID friends of yours to do 5-mans with is a win. On the other hand, it’s sad that you have to pay extra for that service. Αυτό αληθεύει?? Δηλαδή μπορούμε να κάνουμε invite Real ID friends και να κάνουμε 5 mans?? | ||
| | |
| | #4 |
| Μαχητής | Επι πληρωμησ σχεδον τα παντα γινονται σε τουτο το κοσμο |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Διάβασα στο forum της Method ότι για να ρίξουν νομίζω ή το 5ο ή το 6ο boss ότι θέλει average dps για τον κάθε ένα περίπου 35k... |
| | |
| | #6 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Αυτος ειναι ο Baleroc..Θελει λεει να εχεις οτι BiS μπορεις να μαζεψεις..Και να βγαλεις average dps 33k+.. | ||
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | Μόλις που πληροφορήθηκα το παρόν post, χάρη στον Alexkafroc που πέρασε απόψε από τον Xavius να μου το πει, μιας και δεν έχω πολύ χρόνο για τίποτα άλλο αυτή την εβδομάδα εκτος από raiding και ύπνο, οπότε δεν πολύ διαβάζω forums. Χωρίς υπερβολές από προχθές έχω πάρει πάνω από 20 ingame wispers, αρκετα forum pm's και πολύ spam στο mIRC από Έλληνες του wow.gr Και θέλω απλά να ζητήσω συγγνώμη επειδή σε αρκετούς δεν πρόλαβα καν να δώσω απάντηση επειδή ήμουνα mid-try και όταν ευκαίρησα ήτανε απλά offline. Με κάνει χαρούμενο να ξέρω ότι υπάρχουν άτομα που εμπνέονται από αυτό που κάνουμε. Τα λέμε ξανά σύντομα, ελπίζω με πρωτιά στον Ragnaros!! |
| | |
| | #9 | |
| Νέο μέλος | Παράθεση:
Ευχαριστώ πολύ για τη διαφήμιση ! Και πολύ ευχαρίστως να μοιραστώ εντυπώσεις με το που "ξαπλώσει" ο φίλος μου ο Ragnaros. | |
| | |
| | #10 | ||
| Ήρωας
| Τρομερή μάχη Enrage Vs Method | ||
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |