| | |||||||||||
| Δημοσκοπήσεις Ψηφοφορίες για διάφορα ζητήματα. |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Τι θα θέλατε να δείτε στο WoW.gr; | |||
| Σύστημα guild recruitment και καταγραφής Ελληνικών guild | | 27 | 34,18% |
| Talent calculator | | 3 | 3,80% |
| Ελληνικό WoW Wiki | | 12 | 15,19% |
| Στατιστικά των Ελλήνων παικτών (δημοφιλέστερη class κτλπ) | | 11 | 13,92% |
| Περισσότερο στατικό περιεχόμενο όπως άρθρα | | 9 | 11,39% |
| Κάτι γύρω από τα addons | | 6 | 7,59% |
| Μπλουζάκια | | 11 | 13,92% |
| Ψήφισαν: 79. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Administrator | Ποια νέα ενότητα/λειτουργία θα θέλατε να δείτε στο WoW.gr; Δεκτές και οι προτάσεις. |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Τον Cerberos γυμνο... και αν αυτο ειναι πολυ τραβηγμενο ... ... Τοτε να οργανωσουμε λαν ιβεντ με τους Σαμουραι ΒΙ ΕΣ αλλ ... σε αρινα πεντε επι πεντε ... με επαθλο το επομενο εξωφυλλο στην Ελευθεροτυπια και στον Πρωταθλητη ... Γεια σας !!!
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | +1000 for luna |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Είναι pve δεν θα την παλέψουν Σύστημα guild recruitment και καταγραφής Ελληνικών guild Νομίζω πως υπάρχουν thread έτοιμα για αυτό. Talent calculator Έχουμε ήδη πολλά site που βοηθάνε Ελληνικό WoW Wiki Δεν θα ήτανε άσχημο , δώστε μερικα details Στατιστικά των Ελλήνων παικτών (δημοφιλέστερη class κτλπ) Πιστεύω ένα τέτοιο thread μπορεί να φτιαχτεί εύκολα μέσα στο site. Περισσότερο στατικό περιεχόμενο όπως άρθρα Εδώ πιστεύω κρύβεται η ουσία για αυτό και το ψήφισα. Κάτι γύρω από τα addons Δεν πιστεύω πως υπάρχει πρόβλημα που δεν έχουμε, αν κάποιο έχει πρόβλημα για κάποιο ρωτάει κι τέλος Μπλουζάκια Αυτό ... το κάνουμε κι σε events. |
| | |
| | #5 | |||||
| High Warlord
| Πάρα πολύ καλό poll Παράθεση:
Εχω ήδη ξαναγράψει κείμενα για το τι θα κρατιέται και πως θα ανανεώνετε, με κάποιες αλλαγές, αλλά δεν έχω βρει όλα τα ελληνικά guilds ακόμα, ακούω μόνο φήμες ότι υπάρχουν χωρίς να τα βρίσκω με alt σε servers ή να παίρνω απαντήσεις σε emails (εκτός από τα γνωστά που ξέρω ήδη websites κτλ) Μπορούμε αν θέλετε να το ξεκινήσουμε σαν thread, και με τον καιρό να το μαθαίνει κόσμος και να προσθέτουμε, οπότε να μην χάνουμε χρόνο ψάχνοντας. Αυτό μπορώ να το κάνω μέσα στην εβδομάδα. Μετά αν θέλετε αναλαμβάνει το wow.gr την ανανέωση για να μην το έχω καν εγώ. Θεωρώ Must να υπάρχει μια τέτοια λίστα να ενημερώνει το ελληνικό community (παρότι έδωσα την ψήφο μου στο wowwiiki!) Talent calculator Δεν θα έλεγα ότι είναι απαραίτητο καθότι υπάρχουν πολλά, αλλά σίγουρα θα είναι μία ενδιαφέρουσα προσθήκη. Ελληνικό WoW Wiki Και εγώ θα ήθελα details, αλλά κάπου κάπως νομίζω πως και εμείς θα μπορούσαμε να προσθέσουμε details εδώ για το τι θα θέλαμε. Και δεν είναι κάτι που χτίζετε από την μία εβδομάδα στην άλλη, αλλά θα θέλει Input από όλο το community με κάποιους να επιβλέπουν το progress. Υπάρχει και κόσμος που παίζει χωρίς να ξέρει καλά αγγλικά και ότι πληροφορία έχει το ελληνικό wowwikki θα την ξεζουμίσουν. Και για παράδειγμα θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με το WotLK content, και αν το γεμίσουμε αυτό να προχωράμε προς τα πίσω. O όγκος των πληροφοριών είναι τεράστιος για να γεμίσουμε 4 χρόνια wow σε ένα ελληνικό wowwikki, αλλά μπορούμε να κάνουμε μια αρχή σε επιλεγμένα θέματα, ξεκινόντας ίσως με κάποια beginners guides, classes, characters, armour, add on pages, game lore etc που είναι βασικά και εύκολα για εμάς τους παλιούς αλλά ότι έπρεπε για τους νέους στο hobby. Ενας ακόμα λόγος είναι ότι οι παλιοί ξέρουμε ήδη από που να πάρουμε τις πληροφορίες μας, ενώ ο νέος ίσως το έχει περισσότερο ανάγκη. Είναι μεγάλο project αυτό, αλλά αν ξεκινήσει εγώ και μέλη του guild μου θα βοηθήσουμε. Παράθεση:
Παράθεση:
Κάτι γύρω από τα addons Θα μπορούσε σαν μέρος του ελληνικού wowwikki. Agree. είναι minor. Να προσθέσω και άλλο ένα ? Ενα ειδικο thread - μέρος - news - box στην πρώτη σελίδα, οτιδήποτε δεν ξέρω, που να λέει τα real life events του community - οποιουδήποτε guild. Εκεί θα μπορούσε να γίνει post η κοπή της πίτας των Samurai, το επόμενο hellenic pantheon meeting στην Θεσσαλονίκη, ένα σωρό άλλες συναντήσεις ελληνικών guild που ξέρω ότι γίνονται σε διάφορες πόλεις αλλά δεν τις μαθαίνει ποτέ κανένας! Ας υπάρχει κάπου ίσως και στην πρώτη σελίδα ένα box που να λέει ποιο event πλησιάζει, γιατί όχι ? Μπορεί κάποιος να θέλει να πάει να συναντήσει κάποια παιδιά να μιλήσει για το παιχνίδι και να γνωριστεί. Σε όλα τα Gaming sites που ήξερα από το 1995 στην Αγγλία που έπαιζα PBEM, πάντα υπήρχε μία λίστα με upcoming events. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και εδώ, τέτοια events και δένουν την κοινότητα και την δείχνουν δραστήρια και οργανωμένη. Και άλλες ιδέες υπάρχουν και περιθώρια για βελτίωση, τα παιδιά στην ουσία μας ρωτάνε σε αυτό το thread, πείτε την γνώμη σας και να δούμε που μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς! Sorry για το long post Τελευταία επεξεργασία από Silver : 11-01-09 στις 12:04 | |||||
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Σηκωστε κανα Vent να εχουμε τσακωμους online ...
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #7 |
| Νέο μέλος | το καλύτερο θα ηταν να κάνατε το σύστημα καταγραφής ελληνικών guild για να μπορούν όλοι οι παίκτες από κάθε server να μπορούν να επιλέξουν ένα καλό ελληνικό guild για να μπουν με τον char τους και να παίζουν μαζί με τους συμπατριώτες τους. |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | Ένα WowGriki θα ήταν καλη περίπτωση!
__________________ GO GO raise the banner of noobness... |
| | |
| | #9 | ||
| Ήρωας
| Μήπως αυτό με τα μπλουζάκια εννοείτε όπως στο παλιό που μπορούσαμε να παραγγείλουμε μέσω του site? Αν θυμάμαι καλά αυτό βοηθούσε και στα οικονομικά του site.
__________________ | ||
| | |
| | #10 |
| Banned Εγγραφή: 13-10-2008 Περιοχή: Λαμία
| Σύστημα guild recruitment και καταγραφής Ελληνικών guild θα ήταν καλή φάση για να δούμε τις ελληνικές guilds που υπάρχουν.... Επίσης να μπορέσουν και νέοι παίκτες να διαλέξουν μια καλή και ελληνική guild που θα τους φανεί χρήσιμη. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |