| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Λοιπόν! Έχω φάει λίγο φρίκη με το τι κάνει η blizzard στους prot paladin καθώς στην αρχή to hit δεν ηταν απαραιτητο, μετα μας βαζουν όταν CS/HotR κανει miss να μην generate holy power. Μετά κάνουν boost στο threat και cd στο wog και τωρα nerf το holy shield.... Και αναρωτιέμαι...σε τί θα είναι καλός τώρα ο prot paladin? Γιατί να πάρεις prot paladin και όχι άλλο tank? |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | aoe threat says hi!
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Warrior πολυ καλυτερος απο paladin λογω critical block.... |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Κάποια στιγμή πρέπει να αποδεχτούμε όλοι ένα πράγμα. Ο Paladin, όπως και ο Shaman, είναι support/hybrid class. Δεν μπορείς να περιμένεις να είσαι το ίδιο καλό τανκ (που είσαι δλδ μη λέμε μλκίες) και να έχεις τόσα πολλά tools που δεν έχει ο warrior. Έχεις buffs, έχεις BoP, salvation, lay on hand, freedom, sacrifise, resistances, armors... τα κέρατά σου έχεις ως class. Ε μην γίνεστε ρε παιδιά γραφικοί τύπου "ο warr έχει crit block". Μ' αυτά και μ'αυτά έχουν γίνει όλα τα class ίδια. Χωρίς παρεξήγηση, το λέω με κάθε καλή διάθεση.
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Έχεις δίκιο σε αυτό, και δεν έχω προβλημα να τανκαρω οτιδήποτε απλά λέω ότι το class είναι broken. Είναι η OP η gtp. |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | Θα πάρεις prot paladin επειδή σου αρέσει το playstyle, σου αρέσει πως παίζει και το τι μπορεί να κάνει το spec/class σαν σύνολο, και δεν θα κοιτάς σε τι υστερεί. Κάθε class έχει τα + και τα - του, και οι prot paladins εδώ που τα λέμε είναι μια χαρά. Απλά stack mastery! Αν θες να παίζεις FoTM classes, ετοιμάσου να κάνεις ένα reroll το τρίμηνο. Αν ήταν έτσι μετά το sunwell θα έπρεπε να είχα κάνει delete την shaman.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | Working on unhittable! Σε 2 μέρες παίρνω το 2ο tol'barad trinket και θα είμαι τζιτζι. Αααα, και πλάκα πλάκα μόνο hybrid μου αρέσει να παίζω Τελευταία επεξεργασία από AssassinGR : 19-05-11 στις 13:13 |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Τι άλλο θα ακούσω δεν μπορώώώώώώώώώώώώώώώ.Ακούς εκεί καλύτερη οι prot warrior από τους pala.Φίλε έχεις δει τι dmg τρώει ο prot warrior στην αρχή??Έχεις δεί πως πέφτει το hp του?Έτσι όπως έχουν κάνει τους warrior prot μόνο για kiting είναι λόγω του critical block.Μην τα θέλετε όλα δικά σας ΑΜΑΝ ποια ΑΜΑΝ. |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | Εγώ μιλάω για την αλλαγή που θα μπει στο holy shield...Και απο ότι είχε αποδείξει ένα παιδι, ο pala θα τρώει +16% dmg. Οπότε όχι ο warrior δεν θα τρώει πιο πολύ dmg απο τον paladin. Διορθώστε με εαν είμαι λάθος |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Με δουλεύεις έτσι?Πήγαινε παίξε warrior prot να δείς πως πέφτει το hp μας.Μέχρι στιγμής ο pala είναι το καλύτερο tank.Να σας ρίξουν γιατί δεν γίνεται τώρα ο warrior που ήταν ο αυτοκράτορας των tank να φυσάει αέρας και να πέφτει το hp του.Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της blizz να ρίξει τόόόόόόόόόσο πολύ τον warrior sto cataclysm.Που ακούστηκε tbc k' classic να έχουν pala tank μέσα στο raid.Ενώ στο cata λόγω των buff μέσα ο pala.Ο warrior,έλα μωρέ τι να τον κάνουμε αφού δεν έχει τίποτα buffs για να τον βάλουμε μέσα.Μην βλέπετε τα πράγματα από την δική σας γωνία κοιτάξτε την από του αλλουνού...... |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |