| | |||||||||||
| Player vs Environment Συζητήσεις για ότι έχει να κάνει με PvE, mobs, τακτικές για boss και first kills. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Μαχητής | Παιδες θελω καποια βοηθεια αν εχετε την καλοσυνη. Cho 'gal heroic 25. Ειμαι discipline και πρεπει να σπαμαρω shields τους 2 corrupted mages που εχουμε. Υπαρχει καποιο ιδιαιτερο timing που πρεπει οπωσδηποτε να εχουν shields? Πριν το shadow's orders ας πουμε? Η απλα να τους σπαμαρω shields καθε φορα που τελειωνει το weakened soul? ps - Ειναι παρομοιο με το ολο θεμα που εχει ανοιξει ο φιλος και θεωρησα οτι δεν υπαρχει λογος να ανοιξω νεο topic. Αν εκανα καποιο λαθος, sorry. |
| | |
| | #12 |
| Νέο μέλος | Αν και δεν χρειάζεται ποια corrupted members καλο ειναι να τους ρίχνεις την Shield πριν πάρει το buff από το Shadow Orders(όταν κανει spawn).Επίσης αν γίνεται δώσε και το Barrier αν γίνεται στο πρώτο AoE.Στο δεύτερο μπορείς να του δωσεις Pain Suppression+Shield και στο 3ο μπορεί να κανει iceblock(Αν ζήσει).Το θέμα είναι ότι έχετε δύο mages και το survival τους μπορεί να είναι δύσκολο.. |
| | |
| | #13 |
| Μαχητής | 4% wipe χτες, αν ειναι δυνατον. Κοιτα, στο πρωτο aoe κανω ετσι και αλλιως το barrier. Απο κει και περα τους εχω πει οταν πιστευουν οτι δε την παλευουν να μου λενε στο mumble να τους κανω το PS. Γενικα παντως, αποτι ειδα μετα απο τοσα tries θεμα συνηθειας ειναι κατα βαση. Εγω πχ, κανω ολα τα dispels+κραταω τους mages ζωντανους+shields οποτε μπορω στα tanks και με σωστη διαχειρηση του mana δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Λογικα σημερα θα πεσει παντως ![]() Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. |
| | |
| | #14 |
| Νέο μέλος | Να σου πώ την αλήθεια αν το κάνετε με corrupted άτομα το ρισκάρετε αλλά απ'ότι είδα στο 25 man είναι πάρα πολύ εύκολο να αντέξει 3 Shadow Orders.Αλλά 4% είναι kill όπως και να το δούμε οπότε gz σου λέω από τώρα! |
| | |
| | #15 |
| Συντονιστής | Αφού πάτε με corrupted mages, δοκιμάστε το spirit link totem των shamans αν δεν το κάνετε ήδη, θυμάμαι να μου λένε οτι δουλεύει στο να τους ανεβάζει το health.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #16 |
| Μαχητής | Και spirit link totem και παγακια και PS και οτιδηποτε ragnadriel. Χτες που πηγαμε, καναμε χειροτερα tries απο τη προτελευταια φορα. Συγκρινα τα logs μας με τα logs μιας random guild που τον εχει ριξει και ειδα οτι τρωμε 4 εκατομυρια (!!) περισσοτερο damage, σε σημειο που προφανως κατανταει unhealable. Με λιγα λογια, οταν ο κοσμος παψει να ειναι τυφλος και αρχισει να αποφευγει τα crashes θα τον ριξουμε. Μεχρι τοτε θα ψαχνουμε τι μας φταιει. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |