| | |||||||||||
| User Interface - Addons Συζητήσεις περί addons και άλλα θέματα του User Interface |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Χρησιμοποιεί κανείς MSBT? Είναι απίστευτα βολικό και από το 4.1 και μετά δε λειτουργεί. :| Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό, ή αν όχι, μπορεί κανείς να προτείνει κάποιο παρόμοιο? Thanks in advance.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | για το συγκεκριμένο δεν γνωρίζω για updates αλλά μπορείς να βάλεις για την ώρα το απλό scrolling combat text που έχω και είναι κομπλέ.
__________________ "Allow achievements to be shared among all characters on the same Battle.net account, things such as the raid achievements and the ones which are difficult to get." WTF !!!!! TELEIO ![]() |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Το βρήκα Άμα το θέλει κανείς εδώ είναι το link. Scanαρα το RAR με ad-aware και AVG και δε βρήκε τίποτα οπότε λογικά είναι ασφαλές. Patched MSBT for 4.1 - View topic Guild Forums : Crimson - EU - English - Defias Brotherhood - World of Warcraft - Guild Launch Guild Hosting
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Το χρησιμοποιω απο την ωρα που αρχησα να παιζω WoW.Αυτο που ειχαμε μεχρι το 4,0,6 πλεον δεν ειναι διαθεσιμο,και γιαφο μετα απο λιγες ωρες ψαξηματος βρηκα το MSBT funs update για το 4,1.Το κατεβασα απο εδω:MikScrollingBattleText 4.1 (Fan Update) : Plug-Ins & Patches : WoWInterface AddOns Ειναι οκ,το χρησιμοποιω.(δεν εχει υιους) |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας Εγγραφή: 15-07-2009 Περιοχή: Αθήνα
| Mα καλα δεν σας φερνει ζαλαδα???? Τεσπα γουστα ειναι αυτα!!!!
__________________ Στην άκρη ενός γκρεμού:- ο αισιόδοξος θα θαυμάσει τη θέα - ο απαισιόδοξος θα οραματιστεί την πτώση- ο λογικός θα τρομάξει.. - ο τρελός θα θελήσει να πετάξει- ο δειλός θα κλείσει τα μάτια.. - ο θαραλλέος θα περπατήσει κατά μήκος του... Στη ζωή πολλές φορές βρισκόμαστε μπροστά σ'αδιέξοδα... ......Το πως θα τ'αντιμετωπίσουμε....έχει να κάνει μ'εμάς και όχι μ'αυτα!!!! |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Εγώ παίζω μετά το patch με το κανονικό της Blizzard και μπορώ να πω το συνηθίζω σιγά σιγά ... Με χαλάει σε αρκετά πράγματα αλλά τα AOE τα δείχνει όπως γουστάρω... ( νουμεράκια παντού και όχι παράδειγμα 15 Χ 5000 aoe dmg )
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | και εγώ το default έχω πλέον. Όσο το δυνατόν λιγότερα
__________________ "Allow achievements to be shared among all characters on the same Battle.net account, things such as the raid achievements and the ones which are difficult to get." WTF !!!!! TELEIO ![]() |
| | |
| | #8 | ||
| Ήρωας
| Official update δεν έχει βγει ακόμα... D: Είναι ασφαλές να βάλω το fan update; Το προτείνετε; Αλλιώς γυρνάω στο Parrot ή περιμένω...!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Περήφανο μέλος της Fantastic Four ομάδας εντοπισμού ορθογραφικών λαθών | ||
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Δε μου έχει προξενήσει προβλήματα μέχρι στιγμής κι όπως είπα το σκάναρα με 2 διαφορετικά προγράμματα. Ντάξει ωραίο το default αλλά το να ξέρω ποιό spell κάνει τι με βοηθάει πολύ.
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Το fun Update ειναι μια χαρα.Τα χρησιμοποιω τωρα που μιλαμε.Δεν εχει κανενα προβλημα virus or malware.εινα καθαροτατο..Ειναι ακριβως οπως το κλασσικο που χρησιμοποιυσα και παλιοτερα. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |