| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Παιδεια πρεπει να μου χακαρανε το account.Παω στην blizzard εκει που λεει recovery account και μου λεει πως το e-mail ειναι λαθος.Βοηθηστε γιατι χανομε. |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | 1) αραξε 2)εξηγησε αναλυτικα τι σου συναιβει στους συναδερφους |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Λοιπον σημερα επαιζα κανονικα.Καποια στιγμη βγηκα και οταν πηγα να ξαναμπω ελεγε πως δινω λαθος πληροφοριες και τετοια πραγματα.Πηγα λοιπον στο σιτε της blizzard και πηα να κανω log και μου λεει πως το e-mail ειναι λαθος.Επισης στο e-mail μου δεν δεκτηκα καποιο μηνυμα που να λεει οτι αλαξα κωδικο η κατι παρομοιο.Πηγα λοιπον στο <Account Security > και πατισα εκει που λεει < Account Recovery>.Εκει λειτουργησε το e-mail μου .Με ρωτησε λοιπον διαφορα πραγματα οπως secret question , το απαντησα.Πηγα παρακατω και μου ζητησε να κανω μια αιτηση δινοντας καποια στοιχεια του account μου.Εκανα την αιτηση.Τωρα ομως ανησυχω μηπως υπαρχει πιο ευκολη λυση γιατι παλια που μου ειχε ξανασυμβει απλα πατουσα σε μια πιπα εδινα 3-4 στοιχεια και μου στελνανε κωδικο με νεο password.Ισχυεια ακομα αυτο?Αν οχι υπαρχει πιο ευκολη λυση? |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής | Χαλάρωσε όλα αυτά που σου ζήτησαν είναι φυσιολογικα.Να φανταστείς σε εμένα για να απενεργοποιήσουν το parental control και τη δεν μου ζήτησαν μέχρι και ταυτότητα για να πιστοποιησουν ότι είμαι 18.Ούτε Ελλάδα να ήταν με τόσα πράγματα που ζητάν τώρα τελευταία για να κάνουν ένα απλό πράγμα.Τεσπα φίλε χαλαρωσε και αν δεν σε έχουν βοηθήσει μέχρι αύριο στείλε ένα Μαιλ και σίγουρα Θa λύσεις το πρόβλημα που έχεις |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Βασικα το e-mail δουλεψε και εκανα για το password και μου λεει πως πηρα ενα e-mail.Μπαινω στο e-mail μου αλα δεν βρισκω tpt. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |