| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Πριν λίγες μέρες κατέβασα το Mobile Authenticator στο κινητό μου (Android) και με το που το άνοιξα κάθε λίγα λεπτά αλλάζει νούμερα.Πως το χρησιμοποιώ ξέρει κανείς? |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Από όσα ξέρω αφού βάλεις το κωδικό στο παιχνίδι μετά θα σου ζητάει αυτά τα νούμερα για να προχωρήσεις να επιλέξεις τον παίχτη σου.Κάθε φορά που θα μπαίνεις θα αλλάζουν αυτά τα νούμερα |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Αν δεν έχεις ενώσει το Account σου με τον Authenticator τότε διέγραψε την εφαρμογή από το κινητό σου και ξαναεγκατέστησέ την. Αν τα έχεις ενώσει τότε κάθε φορά που κάνεις login σου ζητάει ένα κωδικό, βάζε τον κωδικό που σου εμφανίζει η εφαρμογή. Για να ενώσεις το Account σου με τον Authenticator πήγαινε στο eu.battle.net, κάνε login στο account σου, κάνε κλικ εκεί που λέει Security Options, μετά επέλεξε Attach Mobile Authenticator και ακολούθησε το βήματα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόλις εγκαταστήσεις την εφαρμογή στο κινητό σου ΜΗΝ την ανοίξεις γιατί θα σου βγάλει τον 14ψήφειο αριθμό ενεργοποίησης. Κατά τη διαδικασία της ενεργοποίησης θα σου ζητήσει αυτόν τον κωδικό, τότε άνοιξε την εφαρμογή... Ελπίζω να βοήθησα...
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Ευχαριστώ για την βοήθεια. |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Γι' αυτό είμαστε εδώ
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Μόνιμος κάτοικος Σίφνου είναι;
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Τι να σου πω δεν ξέρω....
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |