| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | και για να μην ξεχνιόμαστε επειδη πρεπει το site να ενημερώνει τους χρήστες του για διάφορα πράγματα...ορίστε το καινούριο παιχνίδι που θα βγει μέσα στο καλοκαίρι.. είναι το age of empires online όπως λέει και ο τίτλος! το site είναι: Home Page | Age of Empires Online πιστεύω να είναι καλό..υπάρχουν ήδη beta keys για τους premium users τοu curse... Eυτυχώς, υπάρχουν 2 πολιτισμοί οι Έλληνες και οι Αιγύπτιοι..(να μια αναγνωρισιμότητα)....φτιάχν ις τη δικιά σου πόλη διαλέγοντας έναν απο τους 2 πολιτισμούς και δημιουργείς τη δικιά σου αυτοκρατορία...στοιχείο του είναι το PvP..μπορεί κάποιος να παίξει εναντίον κάποιου φίλου του αλλά μπορούν να ενωθούν και να καταστρώσουν εκστρατείες και ναυμαχίες εναντίον άλλων παιχτών! Τέλος, σαν ένα online game είναι 24/7 ανοιχτό και ο καθένας μπορεί να κάνει log in όποτε του καπνίσει!...=) |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | τα γραφικα ειναι λιγο... παιδικα
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Και εγω παιζω.Ωραιο παιχνιδι με crafting,αποστολες,πινελιες απο την ελληνικη μυθολογια και ιστορια και πανω απο ολα,διασκεδαστικο.Οσο για τα γραφικα....και το wow σχετικα παιδικα εχει ..αλλα πολλοι ανθρωποι το λατρεψαν. |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | να σε ρωτησω αφου παιζεις μια απορια που μου δημιουργηθηκε ... αυτα που φτιαχνεις ειναι μονο για μια μαχη και μετα παλι απο την αρχη ή συνεχιζεισ το προηγουμενο save ασ πουμε καπως σαμ το wow
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Λοιπον,εχεις μια capital οπου σου δινονται τα quests ,κανεις crafting κτλ.Εκει,με την παροδο του καιρου θα χτιζεις διαφορα κτιρια.ΑΛΛΑ μαχες γινονται μεσα απο τις αποστολες και κανεις δεν μπορει να παρει την capital του αλλου,ουτε να επιτεθει.Ελπιζω να σου λυθηκαν οι αποριες και αν εχεις και αλλες,ποσταρε |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Αναθεματισμένη και τρεις κατάρατη microsoft και οι παπαριές που φτιάχνεις... άκου εκεί games for windows live, άντε τώρα να το τρέξεις αυτό στο ubuntu. Αυτό είναι το key μου από το AoE Online HWJ9W-XG3J9-XGVTD-7TV4M-3PJQ8 όποιος θέλει να το χρησιμοποιήσει, εγώ δεν πρόκειται. |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | οραιος ο razzor δηλαδη αξιζει το παιχνιαδκι??
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Αξιζει να δοκιμασεις |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |