| | |||||||||||
| Player vs Environment Συζητήσεις για ότι έχει να κάνει με PvE, mobs, τακτικές για boss και first kills. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | |
| Ήρωας | Βασικά επειδή έγραψα ένα post σε ένα thread που έχει άλλο ρόλο, το μετέφερα εδώ, ώστε να μην πηδάω το thread των παιδιών. Λοιπόν σύμφωνα με μια άποψη που υπάρχει στο Elitistjerks, ο Enh Shaman χρειάζεται 2 αργά όπλα. Δηλαδή: Παράθεση:
Additionally the instant cast nature of the Windfury proc greatly benefits from slower weapons and their higher damage range. Since there is no way to speed up the cooldown of the Windfury proc, or to proc more often by using a fast weapon, the only way to increase damage done by Windfury Weapon is to use a slow, high DPS weapon. Many shaman using WF/WF will correctly use a slow MH weapon but use a fast OH such as a dagger, generally because its easier to find fast OHs than slow ones. This combination however means that your OH is much more likely to be the first one to hit outside of a WF cooldown and will "steal" the potential chance to proc, placing your main hand on lockdown. In order to maximize the potential for MH procs the OH needs to be as slow as possible. The image below [footnote]courtesy of Yo![/footnote] illustrates this principle. You can see that as the MH and OH approach 2.6 speed (arbitrarily chosen as the cut off point for the scale) that the number of WF procs lost to the OH become lower, at around a 45% predicted loss rate. A fast OH with a slow MH combination has a higher rate of loss to the OH, at nearly 55%. ![]() --- Η αλήθεια είναι πως προσωπικά δεν το έχω τεστάρει με γρήγορο έως τώρα, σήμερα έτυχε να πέσει ένα fist που δεν το ήθελε κανείς και το πήρα να κάνω κάποιες δοκιμές (ψάχνω ακόμα ένα 2ο όπλο, αφού το fist από Kel ακόμα να πέσει) οπότε και θα γράψω ξανά εδώ στο μέλλον. Αν κάποιος πάντως έχει ήδη κάποια εμπειρία για αυτό, ας απαντήσει. Πάντως αυτά που λέει ο Malan παραπάνω, ε έχουν κάποια βάση.
__________________ Οι απόψεις που εκφράζω, δεν αντικατοπτρίζουν τους Samurai ως σύνολο παρά μόνο εμένα και το πως βλέπω τα πράγματα & τις καταστάσεις γύρω μου. | |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Με απλα λογια, ολο το WF παει στο mH σου οποτε με γρηγορο offhand κ σωστα glyphs (wf weap(προς το παρον), Stormstrike, Lightning Shield) κανεις περισσοτερο dps μιας κ το lighting shield glyph στακαρει με το Imp Shileds και το Static Shock, Δεν πατας σχεδον ποτε Lava Lash, και λογο γρηγορου Offhand "Χτιζεις" πολυ πιο ευκολα-γρηγορα charges για το Maelstorm Weapon
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Εγω πρε-Λιτς Κινκ ... ηξερα οτι το ιδανικο σπιντ ειναι το 2.6 ... Τωρα δεν εχω ασχοληθει... Αν και δε μου αρεσει η ιδεα του να μη γιουζαρω WF στο οφχαντ... Νομιζω οτι ειναι καλο το φλειμτονκ με το λαβα λας ...
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής | Λοιπόν ωραία όλα τα παραπάνω απλά ξεχνάτε μία σημαντική παράμετρο: Εγώ παίζω με WF στο MH και FT στο OH. To spell priority που χρησιμοποιώ είναι το εξής: MW_x5 > SS > ES > LL Με το παραπάνω spell priority μετρίστε πόσες φορές σε ένα cycle του χτυπάω με offhand. Ναι, καλά καταλάβατε...είναι περισσότερες από τα hits του MH. Με δεδομένο ότι WF έχω μόνο στο MH (και έτσι το OH δεν θα "κλέβει" procs από το Main Hand) δεν βλέπετε λίγο "άκυρη" την χρήση ενός oh στην ίδια ταχύτητα, αφού ουσιαστικά δεν προσφέρει τπτ; Επειδή λοιπόν το MW είναι το πρώτο priority (δίνει ένα instant spell που κάνει συνολικό dmg ίσο με το 16%-20% του overal dmg μου σε ένα boss fight) δεν θα ήταν πιο συνετό να ανεβάσω τον αριθμό των hits μου ανά combat για να παίρνω περισσότερα procs του MW_x5 που μου δίνει spells που ΔΕΝ κάνουν reset και τα swing timers του auto-attack μου; Βέβαια από την άλλη χάνουμε κάποια dmg που μερικοί ίσως δεν τα έχετε προσέξει: 1. Το dmg από το flametongue enchant. Όσο πιο αργό είναι το όπλο που το έχει τόσο περισσότερο dmg κάνει. 2. Το white dmg που βγάζουμε σε ένα combat θα είναι μειωμένο, γιατί ως γνωστον τα αργά όπλα κάνουν περισσότερο dps όταν είναι του ίδιου επιπέδου ilvl Οπότε το συμπέρασμα που βγαίνει από το ψάξιμο και την όποια πείρα μου στο εν λόγω θέμα είναι το εξής: Όταν ο enh shaman φτάσει να είναι ντυμένος full ilvl213 items τότε θα έχει το equipment για να καλύψει τα "μειονεκτήματα" και ουσιαστικά να ανεβάσει το dmg outcome χρησιμοποιόντας ένα γρήγορο OH. edit: Και ναι οι fury κάνουν πολύ dmg. Τρία κουμπιά πατάνε και topάρουν τα dps meters (αντε 4 με το execute). Ένα nerf σε αυτούς και στους huntars δεν θα ήταν άσχημο Τελευταία επεξεργασία από outcast : 07-01-09 στις 13:03 |
| | |
| | #5 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | WF/FT Slow/Slow ειναι ο καλύτερος συνδιασμος.αν βάλεις γρηγορο ΟΗ χανεις white dmg παρα πολύ γιατι δεν εχουμε ταλεντα οπως ο warrior k rogue ωστε το ΟΗ να κανει περισσοτερο dmg (ή εστω να μειωνει το ΟH penalty) Eπισης το FT θα κανει επισης λιγοτερο dmg γιατι εξαρταται απο την ταχυτητα του οπλου(οπως σωστα αναφερει ο jeric). Οσο αφορα το ποσο γρηγορα "φορτωνει" το MSW είναι ηδη πολυ γρηγορο εφοσων procarei με SS,WF,LL,Auto Attacks...αμα 8ες να σου προκαρει πιο γρηγορα imo βαλε items με haste,θυμαμε στο SW ,200 haste ηταν το minimum και τοτε δεν υπηρχε το MSW. Oταν μιλαω για enhanc. λεω περασμενα μεγαλια κ διηγοντας τα να κλαις ΧD
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | Επειδή δεν με βρίσκεις σύμφωνο με τα λεγόμενά σου, σου παραθέτω το post που δείχνει με μετρήσεις στο EnhSim για το καλύτερο dps offhand [Enhancement] OH Weapon Choices - Elitist Jerks |
| | |
| | #7 |
| Νέο μέλος | Apo thn empeiria mu mexri twra sto raiding kai apo syzhthseis me allous enhancement sto realm eftasa sto exhs symperasma: Epeidh to spell power tou enhancement sto raid ftanei me kalo gear konta tis 2000 mas symferei apo pleuras dps na kanume pio polla spells. Auto sunepagetai oti thelume polu proc tou MW Kai perissotero proc ths LS. To fast off hand bohthaei se auto kai analoga to gear beltiwnei sigura to dps. To exw dokimasei kai gia emena duleuei. Glyphs: WF, SS , LS |
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | Και να τονίσω πως το lava lush scaleάρει, εν'αντιθέση με το wf... Cerb ειδα πως παίζει με fash oh. Για πες γνώμη |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Καλησπέρα, Η αλήθεια είναι πως έπεσε ένα γρήγορο ohand και έκανα κάποιες δοκιμές, αλλά πολύ λίγες ώστε να έχω ξεκάθαρη άποψη αφού χθες μου έπεσε τελικά το Calamity. Οπότε έβαλα το Angry Dead ως ohand πλέον (με διπλά wf) αλλά θα δοκιμάσω και με το γρήγορο (με wf/ft) τις επόμενες μέρες ώστε να έχω αξιόπιστα αποτελέσματα σύγκρισης. Μόλις τα έχω θα ξαναποστάρω
__________________ Οι απόψεις που εκφράζω, δεν αντικατοπτρίζουν τους Samurai ως σύνολο παρά μόνο εμένα και το πως βλέπω τα πράγματα & τις καταστάσεις γύρω μου. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |