| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Πηγα να κανω install to wow αλλα στο 1ο dvd του wotlk κολλαει στο 33% και λεει οτι μπορει να υπαρχει προβλημα με το cd,να ειναι γρατζουνισμενο κτλ...το καθαρισα πολλες φορες αλλα συνεχιζει και βγαζει το ιδιο μυνημα και δεν μπορω να κανω το Install...μπορω μηπως να κανω κατι αλλο η να παρω το cd ισως ψηφιακα απο την blizz ξερω γω? edit:το λαθος λεει οτι ειναι σε ενα file με την /:outland chimera:MPQ και κατι παρεμφερη... Τελευταία επεξεργασία από Arkeos : 11-04-11 στις 23:43 |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | το ξηλωσα ολο και πηγα να το ξαναπερασω και τωρα μου βγαζε error στο 80% του classic wow....wtf?:S |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας Εγγραφή: 15-07-2009 Περιοχή: Αθήνα
| Νομιζω οτι δεν ειναι απαραιτητο να τομ περασεις ολα τα cds, mono to Cata, kai το υπολοιπο το κατεβαζεις.Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος! Φυσικα υπαρχει η λυση, να το κατεβασεις εξ ολοκληρου απο το eu.battle.net!!!!!
__________________ Στην άκρη ενός γκρεμού:- ο αισιόδοξος θα θαυμάσει τη θέα - ο απαισιόδοξος θα οραματιστεί την πτώση- ο λογικός θα τρομάξει.. - ο τρελός θα θελήσει να πετάξει- ο δειλός θα κλείσει τα μάτια.. - ο θαραλλέος θα περπατήσει κατά μήκος του... Στη ζωή πολλές φορές βρισκόμαστε μπροστά σ'αδιέξοδα... ......Το πως θα τ'αντιμετωπίσουμε....έχει να κάνει μ'εμάς και όχι μ'αυτα!!!! Τελευταία επεξεργασία από Septon : 12-04-11 στις 02:26 |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | το θεμα ειναι να μην ξαναπληρωνω παλι,τα cd μια χαρα ειναι αλλα δν ξερω τι γινετε πραγματικα κα8ε φορα σε διαφορετικο σημειο μου βγαζει προβλημα....πηγα να το ξανακανω τωρα παλι ινσταλ και ενω περασε το σημειο που μου βγαλε προβλημα πριν στο 80% τωρα μου βγαλε error στο 96%..............:S |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | όπως είπε και ο septon δεν χρειάζετε να βάλεις όλα τα cd ένα ένα. το τελευταίο cd που κυκλοφόρησε έχει μέσα και όλα τα προηγούμενα, δηλαδή άμα βάλεις μόνο του cataclysm θα γράψει και όλα τα υπόλοιπα... δοκίμασε έτσι και άμα συνεχίσουν τα errors τότε κάνε ένα restart το pc και ξαναπροσπάθησε |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | αυτο ομολογω δεν το ηξερα.....ευχαριστω πολυ μου σωσατε πολυ χρονο |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Επίσης αν έχεις acc απλά μέσα απο το management υπάρχει επιλογή να το κατεβάσεις όλο το client |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας Εγγραφή: 15-07-2009 Περιοχή: Αθήνα
| Tελικα τι εγινε? Σου δουλεψε?
__________________ Στην άκρη ενός γκρεμού:- ο αισιόδοξος θα θαυμάσει τη θέα - ο απαισιόδοξος θα οραματιστεί την πτώση- ο λογικός θα τρομάξει.. - ο τρελός θα θελήσει να πετάξει- ο δειλός θα κλείσει τα μάτια.. - ο θαραλλέος θα περπατήσει κατά μήκος του... Στη ζωή πολλές φορές βρισκόμαστε μπροστά σ'αδιέξοδα... ......Το πως θα τ'αντιμετωπίσουμε....έχει να κάνει μ'εμάς και όχι μ'αυτα!!!! |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Ναι μια χαρα τωρα βεβαια εχω αλλο προβλημα,το chat τα χει παιξει,δεν μπορω να κανω κλικ καθολου,ουτε στα (trade,general) channel ,ουτε πανω σε proff που τις εχουν linkarei,ουτε καν στα ονοματα αλλων παιχτων για να κανω Pm.......εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις αλλα τιποτα.... |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |