| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #21 | |
| Ήρωας | με συγχωρείς που πετάγομαι αλλα δεν αντέχω να μην κάνω σχόλιο. Prot pala ήτανε μια εποχή best σε αρένα , νομίζω μια περίοδο στα 80. Τώρα μπορεί να μην τον βλέπεις αλλά το διαφορετικό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει. Προσωπικά έχω δει fire mage με δυνατά ratings τη στιγμή που όλοι παίζουνε με frost για παράδειγμα. Έτσι υπάρχουν παραδείγματα και για όλες τις κλάσεις . Παράθεση:
__________________ "Allow achievements to be shared among all characters on the same Battle.net account, things such as the raid achievements and the ones which are difficult to get." WTF !!!!! TELEIO ![]() | |
| | |
| | #22 | |||
| Ήρωας
| Παράθεση:
Αν έβλεπες το Armory μου πριν 2 μέρες η ομάδα μας είχε 1700 rating αλλά κάναμε κάποια άσχημα ματς και έγινε το mmr...και έτσι αποφασίσαμε να ξαναρχίσουμε από την αρχή .... | |||
| | |
| | #23 |
| Μαχητής | 1) 1η ομάδα στο battlegroup μου ειναι feral-prot paladin με κοντά 2800 rating, 2v2 ναι, αλλά viable. 2) Όπως μπορείς να πάρεις full vicious από 10 game την εβδομάδα έτσι μπορείς και να πας full epic καθαρίζοντας 6-7 boss την εβδομάδα. Δηλαδή εμείς που είχαμε λιώσει lk hc 10 με gear μόνο απο 10αρι icc και το ρίξαμε μετά από πόσα wipe είναι ίδιο με κάποιον που το έριξε με 359 gear σε ένα pug? Όχι, αλλά δεν με νοιάζει imo. Και στην τελική ένας που δεν μπορεί να παίξει pvp ότι gear και να έχει δεν θα πάει ψηλά(εκτός αν ήταν dk στην αρχή του wοtlk). Νομίζω οτί και εσύ κρίνεις βάση GearScore φίλε... |
| | |
| | #24 |
| Μαχητής | Wannabe?lol...Το armory σου λέει μεγαλύτερο 3v3 rating=1500. |
| | |
| | #25 | ||
| Ήρωας
| Σε 2vs2 έλεγα ^^.Δικιά σου γνώμη εγώ έχω την άποψη ότι στο PvP δεν δίνουν σημασία πάρε για παράδειγμα to nerf του 4.2 +15% mana cost στους pallies ενώ είναι οι πρώτοι που βγαίνουν oom σε arena είμαστε εμείς βέβαια αυτό είναι PvE nerf αλλά χαντακώνουν και τους PvP pallies. | ||
| | |
| | #26 |
| Ήρωας | σορρυ κιόλλας αλλα στοιχειώδες σοβαρή ειναι 2000+ δλδ οι 2500αριδες είναι εξωπραγματικοί? |
| | |
| | #27 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
__________________ Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak. | |
| | |
| | #28 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
ΝΙΩΣΕ ΜΠΡΕ
__________________ Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak. | |
| | |
| | #29 |
| Συντονιστής |
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #30 |
| Ήρωας |
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |