| | |||||||||||
| Περί του site Αναφορές για προβλήματα, προτάσεις, γνώμες και ότι είναι σχετικό με το site & forum. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #61 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Το κορυφαίο είναι ότι κοροϊδεύετε και τους εαυτούς σας. | ||
| |
| | #62 | |||
| Ήρωας
| Παράθεση:
Και επισης οι moderator που ειναι ας επιτελους καποιος κανει κατι για αυτο το ατομο δεν ειμαι ο μονος που εχει προβληματα μαζι του... | |||
| |
| | #63 | ||||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Παράθεση:
Παράθεση:
Δώρο γλειφιτζούρι. Εδώ, δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα οι moderators, γιατί ότι λέω, αφορά το thread | ||||
| |
| | #64 | ||
| Ήρωας
| Ξερεις κατι οι μ@λακες δεν αλλαζουν μενουν οι ιδιοι ξερεις τι ελεγαν οι δασκαλοι μου:Προτιμω να εχω καλα παιδια απο καλους μαθητες στην ταξη | ||
| |
| | #65 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | Γι'αυτό δεν υπάρχει ανάπτυξη στην Ελλάδα. Είναι καθαρά ιδεολογικό και χαίρομαι που το γνωρίζεται τον λόγο. Έχουμε γεμίσει καλά παιδιά..... | ||
| |
| | #66 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
αυτό που είπες ήταν ιστορικό σε παραδέχομαι! Και ναι δεν είσαι ο μόνος που έχεις πρόβλημα με τον Marilian και εγώ έχω!! Το θέμα είναι : κακός δεν είναι ούτε ζώο να μην καταλαβαίνει ότι μας τη σπάει κακομαθημένος και είρων είναι και πρέπει να το διορθώσεις φίλτατε γιατί δεν έχει και πολύ καλές αντιδράσεις το forum από ότι μπορείς να δεις και μόνος... 1 Ερώτηση γιατί ειρωνεύεσαι τον κόσμο γουστάρεις απλά? Η θες να εντυπωσιάσεις κάποιον...? | |
| |
| | #67 |
| Ήρωας Εγγραφή: 15-07-2009 Περιοχή: Αθήνα
| H απάντηση είναι απλή: Υπάρχουν πολλοί μορφωμένοι μισάνθρωποι και λίγοι καλλιεργημένοι άνθρωποι
__________________ Στην άκρη ενός γκρεμού:- ο αισιόδοξος θα θαυμάσει τη θέα - ο απαισιόδοξος θα οραματιστεί την πτώση- ο λογικός θα τρομάξει.. - ο τρελός θα θελήσει να πετάξει- ο δειλός θα κλείσει τα μάτια.. - ο θαραλλέος θα περπατήσει κατά μήκος του... Στη ζωή πολλές φορές βρισκόμαστε μπροστά σ'αδιέξοδα... ......Το πως θα τ'αντιμετωπίσουμε....έχει να κάνει μ'εμάς και όχι μ'αυτα!!!! |
| |
| | #68 | |
| Συντονιστής | Παράθεση:
Mην είσαι τόσο σίγουρος. Είπαμε να κάνουμε μια συζήτηση για το πως μπορούμε να διορθώσουμε ένα θέμα που μας αφορά χωρίς περισσότερες έριδες. Αν δεν μπορείτε να το καταφέρετε αυτό, δεν είναι ανάγκη να κάνετε και post. Αν δεν έχετε τα ψυχικά αποθέματα να δείχνετε σεβασμό σε τρίτους ,ότι άποψη και αν έχετε για αυτούς, σε ένα χώρο ο οποίος θέλει να διατηρεί την ουδετεροτητά του, γαμήστε το. Αν σας χαλάει κάτι, όπως είπα, μπορείτε να μας το αναφέρετε. Η συζήτηση αυτή μόλις έληξε. Όταν έρθει η ώρα και αν πάρουμε επίσημη θέση θα σας ενημερώσουμε για το πως θα το χειριζόμαστε. Παρακαλώ να μην συνεχιστεί σε άλλα μέρη του φόρουμ γιατί απλά δημιουργείται αρνητικό κλίμα - από εδώ και μπρος δεν έχω διάθεση να χαριστώ σε κανέναν. Όσοι ξέρετε ότι σκοτώνετε τα post σας - παρακαλώ προσπαθήστε όσο γίνετε να τα έχετε ευανάγνωστα για να παρακινείτε τους άλλους να ασχολούνται μαζί σας. Όσοι νιώθετε να σας ανεβαίνει το αίμα στο κέφαλι, κάντε καμιά βόλτα - ο καιρός είναι ωραίος αυτές τις μέρες. Ευχαριστώ για την κατανόηση!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 31-03-11 στις 22:19 | |
| |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |