| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | μετα απο πολυ συνοχομενο καιρο "λιωσιματος" λεω να κανω ενα Break απο το wow επ αοριστον θα θελα για λιγο να ασχοληθω κ με αλλα Games μιας κ το wow δεν αφηνει πολλα περιθωρια κ σχεδον μονοπωλει τον ελευθερο χρονο, (τουλαχιστον σε μενα αυτο συνεβαινε), ειναι επισης ενα τεστ στον εαυτο μου για να δω το ποσο εξαρτημενος ειμαι. μου χει συμβει κ αλλες φορες αυτο το "ξενερωμα" αλλα maximum εχω λειψει ενα 3μηνο την τελευταια 3τια..δεν ξερω αν αυτη τη φορα θα κρατησει περρισοτερο η λιγοτερο αλλα μετα τις 11 του απριλη που ληγει η συνδρομη μου δεν θα την ανανεωσω κ απο τις τελευταιες μερες αρχισα να περιοριζω τον login χρονο κ να αφιερωνομαι κ σε αλλα hobbies που επισης αγαπω αλλα ειχα παραμελησει για καιρο. αυτα τα λιγα μην γινει το ποστ ατελειωτος μονολογος..απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. τα σχολια φυσικα ειναι ευπροσδεκτα κ γι αυτο εγινε αλλωστε το ποστ για να ακουσω τη γμωμη σας περι της εξαρτησης που προκαλει αυτο που λεγεται wow... |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας Εγγραφή: 15-07-2009 Περιοχή: Αθήνα
| Γενικα ειναι ασχημη πρεζ@ to game... Πολυ καλα θα κανεις, κατα την γνωμη μου...ολοι και ολα χρειάζονται καποια στιγμη ενα break!!!!!!
__________________ Στην άκρη ενός γκρεμού:- ο αισιόδοξος θα θαυμάσει τη θέα - ο απαισιόδοξος θα οραματιστεί την πτώση- ο λογικός θα τρομάξει.. - ο τρελός θα θελήσει να πετάξει- ο δειλός θα κλείσει τα μάτια.. - ο θαραλλέος θα περπατήσει κατά μήκος του... Στη ζωή πολλές φορές βρισκόμαστε μπροστά σ'αδιέξοδα... ......Το πως θα τ'αντιμετωπίσουμε....έχει να κάνει μ'εμάς και όχι μ'αυτα!!!! |
| | |
| | #3 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | εγω κανω καθε καλοκαιρι break απο το game λογω δουλειας σε οικογενειακη επιχειρηση..ειναι οτι καλυτερο..γτ εκτος απ'τη δουλεια εχω και την παρεα μου και ξεχνιεμαι και απο το παιχνιδι.. | ||
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | βασικα το να κανεις brake και να αρχισεις αλλα games δν λεει ή κοψε το Gaming γενικα για κανα 2μηνο η μν το σταματας καθολου |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | τι άλλα hobbies? Επίσης και εγώ προσπαθώ αλλά δεν μου βγαίνει ...
__________________ "Allow achievements to be shared among all characters on the same Battle.net account, things such as the raid achievements and the ones which are difficult to get." WTF !!!!! TELEIO ![]() |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | Eίναι αληθεια οτι αμα εισαι σε top100 guild σου βγενει πιο ευκολα να κανεις break?
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Μάλλον ναι. Είναι εξαντλητικό το progress, αλλά στο farm ισορροπείς. Ανάλογα το raiding schedule, το skill level (μπορεί να είσαι και σε χαμηλότερου επιπέδου guild και να κάνεις raid ίδια ωράρια π.χ.) και πόσο αντέχεις.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 28-03-11 στις 00:17 |
| | |
| | #9 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Παράθεση:
Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου χει λείψει λίγο αλλά δεν το αρχίζω μέχρι το τέλος της σχολίκης περιόδου! Τελευταία Χρονιά φέτος μετά θα έχω πολύ ώρα για πολλά πράματα | |||
| | |
| | #10 | ||
| Ήρωας
| Aντρέααααααα! We'll miss you! :< Κάνε ό,τι νομίζεις πως είναι σωστό για σένα.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Περήφανο μέλος της Fantastic Four ομάδας εντοπισμού ορθογραφικών λαθών | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |