| | |||||||||||
| Player vs Environment Συζητήσεις για ότι έχει να κάνει με PvE, mobs, τακτικές για boss και first kills. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #21 | |
| Συντονιστής | Παράθεση:
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: | |
| | |
| | #22 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
ΥΓ Ναι αυτό που λες προσπάθησα να σχολιάσω και εγώ. Πως πολλοί σνομπάρουν (και εγώ να πω την αλήθεια, αυτό έκανα αρχικά, έλεγα έλα μωρέ 10ράκια, θα βγαίνουν και εύκολα, χαλαρά...Αλλά μετά έκλαψα...) αλλά τελικά όταν δουν, καταλαβαίνουν
__________________ Οι απόψεις που εκφράζω, δεν αντικατοπτρίζουν τους Samurai ως σύνολο παρά μόνο εμένα και το πως βλέπω τα πράγματα & τις καταστάσεις γύρω μου. | |
| | |
| | #23 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
__________________ Οι απόψεις που εκφράζω, δεν αντικατοπτρίζουν τους Samurai ως σύνολο παρά μόνο εμένα και το πως βλέπω τα πράγματα & τις καταστάσεις γύρω μου. | |
| | |
| | #24 |
| Συντονιστής | Βάσικα το ίδιο βράδυ 6 βασικοί raiders μας είπανε άντε γεια πάμε εκεί, στην μέση του progress. Και όχι τίποτα άλλο προσπάθησαν να πείσουνε κι'άλλους να πάνε με whispers κτλ.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #25 |
| Ήρωας | Το θεωρώ λογικό πάντως, σου λέω θα γίνει μάχη ΥΓ Τεσπα τα λέμε και στο γκούκλ αυτά. Να προσθέσω μόνο πως για μένα είτε τα Guilds τα τρώνε σε 10άρι ή σε 25άρι και είναι Ελληνικά (μεγάλη μαγκιά αν και δεν το ξανακάνω) ή mixed, αξίζουν μπράβο. Απλά σχολίασα τα περί δυσκολίας, κατά τα άλλα καλά kills σε όλους!)
__________________ Οι απόψεις που εκφράζω, δεν αντικατοπτρίζουν τους Samurai ως σύνολο παρά μόνο εμένα και το πως βλέπω τα πράγματα & τις καταστάσεις γύρω μου. |
| | |
| | #26 | |||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | Παράθεση:
Όσον αφορά το ζουμί, προσωπική μου άποψη είναι ότι κάποια fights είναι πιο έυκολα σε 10αρι και άλλα σε 25αρι, με την πλάστιγγα να γέρνει προς 25αρια σαν πιο εύκολα γενικά.
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | |||
| | |
| | #27 |
| Μαχητής | λοιπον 2-3 συντομες παρατηρησεις διαβαζοντας ορισμενα απο τα posts αυτου του thread. 1ον Οταν αναφερεσαι σε paragon, τα λογια είναι περιττα. Να αμφιβαλλεις τωρα οτι οι paragon μπορουν να ριξουν αυτα τα bosses στο 10αρι hc, επιτρεψε μου να το θεωρω αστειο. 2ον Αν τα σοβαρα 25αρια top100 κ πιο ψηλα σπαγανε σε 2 10αρια grps το καθενα, θα υπηρχαν παραπανω guilds με 13/13 αποτι τωρα στο 25αρι. Προσωπικη μου αποψη βεβαια, αλλα δεν το θεωρω παραλογο. 3ον Ragna, δεν νομιζω οτι πρεπει να εισαι ειρωνικος αναφερομενος στους Resort, καθως ειναι ενα guild με τεραστια ιστορια στο game κ καποτε υπηρξαν στο top5 στον κοσμο για μεγαλο χρονικο διαστημα. Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει (εκτος κ αν εγω παρεξηγησα τα λεγομενα σου κ δεν το ειπες με ειρωνικη διαθεση)
__________________ |
| | |
| | #28 | |
| Συντονιστής | Παράθεση:
Δεν θα έλεγα ότι οι τωρινοί LR έχουν πολύ σχέση με τους παλιούς, επίσης.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |