Player vs Environment Συζητήσεις για ότι έχει να κάνει με PvE, mobs, τακτικές για boss και first kills.

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > Player vs Environment

Diablo 3 Hellenic Community

Συζήτηση: Raiding 10 vs 25 man
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 18-03-11, 18:32   #21
Συντονιστής

Το avatar του χρήστη Ragnadriel

Ragnadriel
των Real Life

Περιοχή: Λυκαβηττός
Εικόνες: 471
Ragnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really nice
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο lancelot Εμφάνιση μηνυμάτων
Προσωπικά όχι δεν με κάλυψες, αυτό που λες είναι μια ένδειξη μαζί με άποψη για ένα Guild αλλά τα νούμερα δείχνουν τελείως άλλα πράγματα. Και επειδή μιλάω και εγώ με παίκτες σε άλλα κορυφαία Guilds όπως οι Last Resort (καλώς τα δεχτήκατε btw αν και πλέον το πάνε πιο χαλαρά), κολλάνε στην δυσκολία και άντε να φάμε πάλι τα wipes μας.

Μια δοκιμή θα σε πείσει, πίστεψε με
Φιλάκια στους Casual Resort, αν θέλουν κανέναν ακόμα casual wannabe μας ας ρωτήσουν.

Mission accomplished:
Ο χρήστης Ragnadriel δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 18-03-11, 18:32   #22
Ήρωας

Το avatar του χρήστη lancelot

Cerberos
των Samurai

EN-Twilight's Hammer (PvP)
lancelot is on a distinguished road
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Yiatsek Εμφάνιση μηνυμάτων
εντάξει και εγώ φυσικά το έγραψα πως δε ήθελα να μειώσω τα παιδιά λέγοντας κάτι, με τα επιχειρήματα που έθεσες παίρνει μπόνους και το guild μου που έχει 9/13 10man heroic.

Απλά προσωπικά (αν και είχα εμπειρία μονάχα σε 25 her) θεώρησα γιατί ήμουν κολλημένος στα παλιά

Υγ : Για πληροφορίες περί 10αριού ρώτα το φώτη όταν τον δεις
Δεν τον βλέπω γμτ συχνά, μεγάλη μαγκιά το 9/13, μεγάλο μπράβο να πεις σε όλους εκεί, και στον Φώτη

ΥΓ

Ναι αυτό που λες προσπάθησα να σχολιάσω και εγώ. Πως πολλοί σνομπάρουν (και εγώ να πω την αλήθεια, αυτό έκανα αρχικά, έλεγα έλα μωρέ 10ράκια, θα βγαίνουν και εύκολα, χαλαρά...Αλλά μετά έκλαψα...) αλλά τελικά όταν δουν, καταλαβαίνουν
Νέα Μηνύματα 18-03-11, 18:35   #23
Ήρωας

Cerberos
των Samurai

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Ragnadriel Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλάκια στους Casual Resort, αν θέλουν κανέναν ακόμα casual wannabe μας ας ρωτήσουν.
Χεχε, θα έχει ενδιαφέρον αυτή η μάχη Γιώργο Επειδή γύρισαν όλοι όσοι κράταγαν τα μπόσικα, εγώ πιστεύω πως σύντομα θα δείτε μεγάλα ντέρμπι. Βέβαια πέρα τις συμπάθειες, αν κατεβείτε σε κανά αγώνα, εγώ θα σου έρθω για κερκίδα δική σου, χαχα
Νέα Μηνύματα 18-03-11, 18:38   #24
Συντονιστής

Ragnadriel
των Real Life

Ragnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really nice
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο lancelot Εμφάνιση μηνυμάτων
Χεχε, θα έχει ενδιαφέρον αυτή η μάχη Γιώργο Επειδή γύρισαν όλοι όσοι κράταγαν τα μπόσικα, εγώ πιστεύω πως σύντομα θα δείτε μεγάλα ντέρμπι. Βέβαια πέρα τις συμπάθειες, αν κατεβείτε σε κανά αγώνα, εγώ θα σου έρθω για κερκίδα δική σου, χαχα
Βάσικα το ίδιο βράδυ 6 βασικοί raiders μας είπανε άντε γεια πάμε εκεί, στην μέση του progress. Και όχι τίποτα άλλο προσπάθησαν να πείσουνε κι'άλλους να πάνε με whispers κτλ.

Mission accomplished:
Νέα Μηνύματα 18-03-11, 18:46   #25
Ήρωας

Cerberos
των Samurai

Προεπιλογή

Το θεωρώ λογικό πάντως, σου λέω θα γίνει μάχη

ΥΓ

Τεσπα τα λέμε και στο γκούκλ αυτά. Να προσθέσω μόνο πως για μένα είτε τα Guilds τα τρώνε σε 10άρι ή σε 25άρι και είναι Ελληνικά (μεγάλη μαγκιά αν και δεν το ξανακάνω) ή mixed, αξίζουν μπράβο. Απλά σχολίασα τα περί δυσκολίας, κατά τα άλλα καλά kills σε όλους!)
Νέα Μηνύματα 19-03-11, 02:02   #26
Συντονιστής

Το avatar του χρήστη jupe

Maarja
των Simulacrum

EN-Lightning's Blade (PvP)
Περιοχή: Budapest, Hungary
Εικόνες: 64
jupe is on a distinguished road
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Yiatsek Εμφάνιση μηνυμάτων
.
Πάντως ο jupe που παρατήρησε ότι έγραψα , πηρε το μήνυμά μου σαν "προσβλητικό" και μου έδωσε απάντηση πως οι LC κάνουν πλέον σε 25άρια τα HM , οπότε μάλλον υπάρχουν και άλλοι που πιστεύουν στα 25άρια ...
Δεν το πήρα σαν προσβλητικό βέβαια. Απλά διόρθωση έκανα. Αυτή τη στιγμή πάντως πιστεύω πως ότι έχουμε φάει σε HC το κάναμε και 10 και 25.

Όσον αφορά το ζουμί, προσωπική μου άποψη είναι ότι κάποια fights είναι πιο έυκολα σε 10αρι και άλλα σε 25αρι, με την πλάστιγγα να γέρνει προς 25αρια σαν πιο εύκολα γενικά.
Ο χρήστης jupe δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 25-03-11, 20:42   #27
Μαχητής

Trollwing
των Aurora

EN-Stormrage (PvE)
Panost is on a distinguished road
Προεπιλογή

λοιπον 2-3 συντομες παρατηρησεις διαβαζοντας ορισμενα απο τα posts αυτου του thread.

1ον
Οταν αναφερεσαι σε paragon, τα λογια είναι περιττα. Να αμφιβαλλεις τωρα οτι οι paragon μπορουν να ριξουν αυτα τα bosses στο 10αρι hc, επιτρεψε μου να το θεωρω αστειο.

2ον
Αν τα σοβαρα 25αρια top100 κ πιο ψηλα σπαγανε σε 2 10αρια grps το καθενα, θα υπηρχαν παραπανω guilds με 13/13 αποτι τωρα στο 25αρι. Προσωπικη μου αποψη βεβαια, αλλα δεν το θεωρω παραλογο.

3ον
Ragna, δεν νομιζω οτι πρεπει να εισαι ειρωνικος αναφερομενος στους Resort, καθως ειναι ενα guild με τεραστια ιστορια στο game κ καποτε υπηρξαν στο top5 στον κοσμο για μεγαλο χρονικο διαστημα. Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει (εκτος κ αν εγω παρεξηγησα τα λεγομενα σου κ δεν το ειπες με ειρωνικη διαθεση)
Νέα Μηνύματα 25-03-11, 22:28   #28
Συντονιστής

Ragnadriel
των Real Life

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Panost Εμφάνιση μηνυμάτων

3ον
Ragna, δεν νομιζω οτι πρεπει να εισαι ειρωνικος αναφερομενος στους Resort, καθως ειναι ενα guild με τεραστια ιστορια στο game κ καποτε υπηρξαν στο top5 στον κοσμο για μεγαλο χρονικο διαστημα. Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει (εκτος κ αν εγω παρεξηγησα τα λεγομενα σου κ δεν το ειπες με ειρωνικη διαθεση)
Δεν θα αναφερόμουνα με ειρωνική διάθεση στους παλιούς Last Resort (που τους ξέρω μιας και είμαι στον Kazzak από εποχές Forte/LR) αλλά για τους τωρινούς εμείς προσωπικά σαν guild το έχουμε σαν ανέκδοτο το Casual Resort. Κυρίως επειδή αρκετοί παίχτες μας σηκώθηκαν χωρίς προειδοποίηση και έφυγαν για εκεί (και ξέρεις πως είναι σε hardcore guild, να χάνεις σε μια νύχτα το 1/6 του roster σου) και όχι μόνο αυτό, αλλά είχαμε και drama whispers με κατηγορητήρια καθώς και προσπάθειες να πείσουν άλλα μέλη να φύγουν για εκεί (εμένα προσωπικά με σπάμαραν να πάω). Ας πούμε ότι οι γεύσεις είναι πικρές, αλλά η πορεία μας μας δικαίωσε.

Δεν θα έλεγα ότι οι τωρινοί LR έχουν πολύ σχέση με τους παλιούς, επίσης.

Mission accomplished:

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:25.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24