| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Καλησπερα και παλι!! λοιπον εκανα εναν καινουριο χαρακτηρα νανο και ειμαι λβλ 30! μπηκα χτες σε ενα μπουντρουμι που λετε. και επειδη τυχαινα συνεχεια με ασχετους healer ολο ψοφουσαμε! την τριτη φορα που μπηκα μπηκε αλλος ενας νανος ο οποιος μαλλον ξεχασε οτι υπαρχουν και αλλοι και οτι δεν ειναι μονος του kαι εκανε αυτο που λεμε ninja looting. αφου τον εβρισα οσο δε πηγαινε επειδη μου πηρε το τσεκουρι που ειχα βαλει στο ματι και κατι μποτες (λολ) σημερα ρε παιδια εμεινα εκπληκτος γιατι μου ηρθε ενα mail ενω ημουν στο stormwind και εκλαιγα τη μοιρα μου το οποιο λεει. we found a lost item bla bla bla.. και σας τα επιστρεφουμε και μεσα σε ενα σακι σαν αυτα των classic dungeon ηταν η επιστολη που ελεγε οτι μου τα στελνουν και οι μποτες και το τσεκουρι. τελειο? η απορια μου βεβαια ειναι η εξης πως πηραν χαμπαρι τον τυπο που δεν αφηνε κανεναν αλλον να παρει τιποτα? και πως μου τα εδωσαν αυτα? ηταν τυχαιο η μπα? ευχαριστω |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας Εγγραφή: 15-07-2009 Περιοχή: Αθήνα
| Μήπως η τσαντα σου ηταν γεματη οταν πηγες στο dungeon?
__________________ Στην άκρη ενός γκρεμού:- ο αισιόδοξος θα θαυμάσει τη θέα - ο απαισιόδοξος θα οραματιστεί την πτώση- ο λογικός θα τρομάξει.. - ο τρελός θα θελήσει να πετάξει- ο δειλός θα κλείσει τα μάτια.. - ο θαραλλέος θα περπατήσει κατά μήκος του... Στη ζωή πολλές φορές βρισκόμαστε μπροστά σ'αδιέξοδα... ......Το πως θα τ'αντιμετωπίσουμε....έχει να κάνει μ'εμάς και όχι μ'αυτα!!!! |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Μήπως τον έκαναν report σε ticket τα άλλα member του party? |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Αυτό που λέει ο Septon είναι κατά πάσα πιθανότητα. Για κάποιο λόγο δεν πήρες το Satchel of Helpful Goods - Item - World of Warcraft σου μάλλον γιατί οι τσάντες σου ήταν γεμάτες και στο έστειλαν με mail. Κάτι τέτοιο συνέβαινε με τα emblems στο WotLK όταν ψιλοbugαρε και δεν τα έπαιρνες κανονικά στο τέλος του instance. Όσον αφορά το ninja loot δεν μπορεί να κάνει τίποτα η blizz (αν και εφόσον είσαι νέος παίκτης κρατάω τις επιφυλάξεις μου ως προς το αν όντως ninjare ή αν εσένα σου φάνηκε ετσι).
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | κοιταξτε παιδια ειμαι 100% σιγουρος οτι εκανε ninja loot ο τυπος να φανταστεις πηρε μεχρι και shield μεχρι και staff απο εναν priest. ο οποιος τον εβρισε και αυτος. στο τελος εφαγε και κick γι αυτο το ειπα. τωρα για το πως εγινε ακριβως δεν ξερω. ισως να ηταν οντος γεματη η τσαντα μου. παντως γενικα επειδη στο καινουριο χαρακτηρα που παιζω παιζω μονο dungeons εχω δει πολλους τετοιους βλακες και να πω την αληθεια τη πρωτη φορα που μπηκα ελεγα γιατι εγω ποτε δε κερδιζω τιποτα? και καποιος απο σας σε σχετικο ποστ μου ειπε πρεπει να κανεις need ο.ΤΙ χρειαζεσαι. αλλιως... ακομα ο,τι να ναι θα ημουν. απλα μερικοι με το σκεπτικο ο,τι δε χρειαζονται να το πουλησουν ορμανε και τα παιρνουν ολα. δηλ. δεν υπαρχουν τετοιοι? |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας Εγγραφή: 15-07-2009 Περιοχή: Αθήνα
| Απο ninja άλλο τίποτα...
__________________ Στην άκρη ενός γκρεμού:- ο αισιόδοξος θα θαυμάσει τη θέα - ο απαισιόδοξος θα οραματιστεί την πτώση- ο λογικός θα τρομάξει.. - ο τρελός θα θελήσει να πετάξει- ο δειλός θα κλείσει τα μάτια.. - ο θαραλλέος θα περπατήσει κατά μήκος του... Στη ζωή πολλές φορές βρισκόμαστε μπροστά σ'αδιέξοδα... ......Το πως θα τ'αντιμετωπίσουμε....έχει να κάνει μ'εμάς και όχι μ'αυτα!!!! |
| | |
| | #7 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | Τα items που πήρε ο "ninja looter" ήταν από το δικό του scatchel. Εσύ δεν πήρες γιατί είχες τις τσάντες γεμάτες και σου ήρθε με mail.
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | ||
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Ninjaaaaaaaaaaaaa Lootah ! Καλά μπορεί ένας priestr να needarei σε shield για παραδειγμα???? Πως εγινε δεν καταλαβα...
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #9 | |||
| Μαχητής
| Παράθεση:
__________________ H ζωή χωρίζετε σε τρεις φάσεις, επανασταση, περισυλλογή τηλεόραση. Ξεκινάς να αλλάζεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια... | |||
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Στα μικρα lvl περνεις ενα Satchel of Helpful Goods - Item - World of Warcraft , οπως παιρνεις valor points απο το πρωτο daily που κανεις μεσα στη μερα, μεσω του dungeon finder Απλα οι τσαντες σου ηταν γεματες (οπως σου είπαν κ τα αλλα παιδια πριν απο μένα) κ γι αυτο σου ηρθε με mail Οι ninja δεν υπαρχουν πια, τους πηρε το τσουνάμι...
__________________ Mage training opos tha eprepe na einai... http://www.youtube.com/watch?v=u-jHePE6m1Y |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |