| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | καλησπέρα από μένα... δεν έχω πολύ χρόνο και ο πραγματικός λόγος που έφτιαξα το account στο site είναι για να μεταδώσω το παράπονο μου για τα classes μετά to cataclysm... Πραγματικά νιώθω πως το wow πλέον δεν είναι καθόλου όπως στο wotlk. Τουλάχιστον πολλα classes ήταν balanced τότε...αλλα πλέον... έχω ΒΑΡΕθΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ-ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ MAGES πλέον είναι το πιο overpowered class στο game. η pvp ζωή ενός mage... α ένας οποιοσδήποτε caster μπροστα μου... silence και spammarw frostbolt το ίδιο... stun και spammarw frostbolt και μέσα στο διάστημα αυτού του full cc ο άλλος περιμένει ήδη να κάνει rez και άλλα classes πλέον ξεχωρίζουν όπως οι DK, ενώ οι 2 85 chars που έχω με το καινούριο patch ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ warlock...ΑΠΕΙΡΟ nerf... ακόμα και το drain mana του αφαίρεσαν...μην πω για τα υπόλοιπα spell nerfs... και οι shamans είναι οι πιο άχριστοι PvP chars πλέον...το bloodlust ήταν...πως να το πω...το σήμα κατατεθέν...το στέμα του shamy... και τωρα το έχουν οι ούτως η άλλως γρηγοροι casters mages (που παρεμπηπτόντως αντί για nerf στο καινούριο patch μειώθηκαν τα mana costs) με τον shamy μου με παιζουν stun lock στην αρένα και ψοφάω σε αυτα τα 5-10 δευτερόλεπτα άπειρου cc... και δεν έχει και ΤΙΠΟΤΑ σπουδαίο για cc στην αρένα ο shaman... ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ BALANCE... |
| |
| | #2 |
| Συντονιστής | Sad but true. Γενικά το wow ποτέ δεν είχε την απόλυτη ισορροπία στο pvp, αλλά ήταν περισσότερο του στυλ counters vs anti-counter vs counter. Πέτρα μολύβι ψαλίδι χαρτί? Καααάπως έτσι. Θέλουν να πιστεύουν. Ίσως. Υπομονή, απέναντι σε κάποια combos απλά δεν θα έχεις τύχη όσο καλά και αν παίξεις. In before more trolls.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 01-03-11 στις 15:44 |
| |
| | #3 |
| Ήρωας | σίγουρα οι mages σε low pvp ratings είναι πολύ καλοί γιατί και άτομα με IQ θερμοκρασίας δωματίου παίζουν καλά αλλά αυτό αλλάζει στο υψηλά ratings, εκεί υπάρχει κάποιο balance imo, θα έπρεπε να τους βάλουν κάποιο DR στα slow/stuns τους για να σταματήσουν το ice lance spam >.> |
| |
| | #4 |
| Ήρωας | Ήδη υπάρχει DR στα freezes και το dmg του ice lance καθώς και το mastery (dmg vs frozen targets). Αυτή τη στιγμή οι mages είναι σε αρκετά balanced state. Όσο για το lock QQ είναι τουλάχιστον αστείο. Στα πιο πολλά arena match συναγονίζονται τους healer στο healing done. Το drain mana έπρεπε να μην υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Ειδικά στο Cata με τα hasted ticks ήταν τουλάχιστον γελοίο το θέαμα. Σε 10-15 sec έβγαζες oom οποιοδήποτε healer (channeling spell ignoring LoS lololol)
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species Τελευταία επεξεργασία από Tàk : 01-03-11 στις 17:18 |
| |
| | #5 | |
| Νέο μέλος | Παράθεση:
στο PvE πάλι; Ο lock μου είναι ο main μου και μετα βίας βγάζω dps 9k και έχω αρκετά epics...ακόμα και με τον shamy που έχω σχετικά μέτριο gear γιατί είναι φρέσκος, βγάζω εύκολα dps...αλλά στο PvP ο shamy δεν παίζει να έχει ελπίδες για κανένα λόγω ενάντια στα περισσότερα (μην πω και σε όλα) τα classes... | |
| |
| | #6 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Nuff said imo. Σίγουρα δε φταίει το class σου.
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species | |
| |
| | #7 |
| Συντονιστής | .................................................. .................................................. Έτσι όπως το έχεις το gear σου θες και παραπάνω? Ανάλογα το spec και το fight θα έχεις διαφορετικά αποτελέσματα σαν lock. Και το affliction θα λάβει κάποια buffs στο 4.1. Όσο για το demo, ήταν τραγικά υψηλό όπου υπήρχε ανάγκη για AoE.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| |
| | #8 | ||
| Μαχητής
| Σε ότι αφορά το pve, κατά τη γνώμη μου πάντα οι locks κάνουν αρκετά ανταγωνιστικό dps (competative που λένε και στο χωριό μου) και εντάξει υπάρχει o Maloriak που εκεί το AoE είναι απίστευτο από ότι βλέπω (γιατί δεν το έχω κάνει το fight στο heroic). Τώρα για το pvp χωρίς να έχω ασχοληθεί και πολύ στο cata γενικά είναι θέμα skill δηλαδή πρέπει να ξέρεις πως να χειριστείς τον κάθε αντίπαλο. Επίσης, σε bgs πρέπει να ξέρεις και πότε δεν σε παίρνει. | ||
| |
| | #9 |
| Ήρωας | +1000 Μεγάλη κουβέντα είπε ο παίχτης.
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| |
| | #10 |
| Συντονιστής | Instant ghostwolf και μεταβολήηηηηηη! Enough spam, πάω να κάνω 30 ενέσεις πριν το raid τώρα.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |