Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > Η Ταβέρνα του Καμένου

Diablo 3 Hellenic Community

UNBALANCED!!!!
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 01-03-11, 15:34   #1
Νέο μέλος

Santro

EN-Bladefist (PvP)
Santro is on a distinguished road
Προεπιλογή UNBALANCED!!!!

καλησπέρα από μένα...
δεν έχω πολύ χρόνο και ο πραγματικός λόγος που έφτιαξα το account στο site είναι για να μεταδώσω το παράπονο μου για τα classes μετά to cataclysm...
Πραγματικά νιώθω πως το wow πλέον δεν είναι καθόλου όπως στο wotlk.
Τουλάχιστον πολλα classes ήταν balanced τότε...αλλα πλέον...
έχω ΒΑΡΕθΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ-ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ MAGES
πλέον είναι το πιο overpowered class στο game. η pvp ζωή ενός mage...
α ένας οποιοσδήποτε caster μπροστα μου...
silence και spammarw frostbolt
το ίδιο...
stun και spammarw frostbolt
και μέσα στο διάστημα αυτού του full cc ο άλλος περιμένει ήδη να κάνει rez
και άλλα classes πλέον ξεχωρίζουν όπως οι DK, ενώ οι 2 85 chars που έχω με το καινούριο patch ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
warlock...ΑΠΕΙΡΟ nerf... ακόμα και το drain mana του αφαίρεσαν...μην πω για τα υπόλοιπα spell nerfs...
και οι shamans είναι οι πιο άχριστοι PvP chars πλέον...το bloodlust ήταν...πως να το πω...το σήμα κατατεθέν...το στέμα του shamy... και τωρα το έχουν οι ούτως η άλλως γρηγοροι casters mages (που παρεμπηπτόντως αντί για nerf στο καινούριο patch μειώθηκαν τα mana costs)
με τον shamy μου με παιζουν stun lock στην αρένα και ψοφάω σε αυτα τα 5-10 δευτερόλεπτα άπειρου cc... και δεν έχει και ΤΙΠΟΤΑ σπουδαίο για cc στην αρένα ο shaman...

ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ BALANCE...
Ο χρήστης Santro δεν είναι συνδεδεμένος  
Νέα Μηνύματα 01-03-11, 15:37   #2
Συντονιστής

Το avatar του χρήστη Ragnadriel

Ragnadriel
των Real Life

Περιοχή: Λυκαβηττός
Εικόνες: 471
Ragnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really nice
Προεπιλογή

Sad but true.

Γενικά το wow ποτέ δεν είχε την απόλυτη ισορροπία στο pvp, αλλά ήταν περισσότερο του στυλ counters vs anti-counter vs counter. Πέτρα μολύβι ψαλίδι χαρτί? Καααάπως έτσι. Θέλουν να πιστεύουν. Ίσως. Υπομονή, απέναντι σε κάποια combos απλά δεν θα έχεις τύχη όσο καλά και αν παίξεις.

In before more trolls.

Mission accomplished:

Τελευταία επεξεργασία από Ragnadriel : 01-03-11 στις 15:44
Ο χρήστης Ragnadriel δεν είναι συνδεδεμένος  
Νέα Μηνύματα 01-03-11, 16:44   #3
Ήρωας

Το avatar του χρήστη RaZZoR

RaZZoR
των OUST

EN-Neptulon (PvP)
Περιοχή: La Mia
RaZZoR is on a distinguished road
Προεπιλογή

σίγουρα οι mages σε low pvp ratings είναι πολύ καλοί γιατί και άτομα με IQ θερμοκρασίας δωματίου παίζουν καλά αλλά αυτό αλλάζει στο υψηλά ratings, εκεί υπάρχει κάποιο balance

imo, θα έπρεπε να τους βάλουν κάποιο DR στα slow/stuns τους για να σταματήσουν το ice lance spam >.>

RaZZoR - lv85 Human Rogue
Canopener - lv85 Troll Rogue
Ο χρήστης RaZZoR δεν είναι συνδεδεμένος  
Νέα Μηνύματα 01-03-11, 17:14   #4
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Tàk

Tàk
των Hybrid Species

EN-Haomarush (PvP)
Εικόνες: 1
Tàk is on a distinguished road
Προεπιλογή

Ήδη υπάρχει DR στα freezes και το dmg του ice lance καθώς και το mastery (dmg vs frozen targets). Αυτή τη στιγμή οι mages είναι σε αρκετά balanced state.

Όσο για το lock QQ είναι τουλάχιστον αστείο. Στα πιο πολλά arena match συναγονίζονται τους healer στο healing done. Το drain mana έπρεπε να μην υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Ειδικά στο Cata με τα hasted ticks ήταν τουλάχιστον γελοίο το θέαμα. Σε 10-15 sec έβγαζες oom οποιοδήποτε healer (channeling spell ignoring LoS lololol)

A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother.

Hybrid Species

Τελευταία επεξεργασία από Tàk : 01-03-11 στις 17:18
Ο χρήστης Tàk δεν είναι συνδεδεμένος  
Νέα Μηνύματα 01-03-11, 17:29   #5
Νέο μέλος

Santro

EN-Bladefist (PvP)
Santro is on a distinguished road
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Tàk Εμφάνιση μηνυμάτων
Όσο για το lock QQ είναι τουλάχιστον αστείο. Στα πιο πολλά arena match συναγονίζονται τους healer στο healing done. Το drain mana έπρεπε να μην υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Ειδικά στο Cata με τα hasted ticks ήταν τουλάχιστον γελοίο το θέαμα. Σε 10-15 sec έβγαζες oom οποιοδήποτε healer (channeling spell ignoring LoS lololol)
εντάξει δεν λέω οι affliction έχουν αρκετές ελπίδες στο PvP...τους demonology στο cata τους ανέβασαν για να τους φέρουν στο τελευταίο patch στην wotlk-άχριστη μορφή τους; μειώθηκε να πούμε το dmg του Immolation aura κατα 20% και του felstorm κατά 30%... ε τι είναι αυτά...

στο PvE πάλι; Ο lock μου είναι ο main μου και μετα βίας βγάζω dps 9k και έχω αρκετά epics...ακόμα και με τον shamy που έχω σχετικά μέτριο gear γιατί είναι φρέσκος, βγάζω εύκολα dps...αλλά στο PvP ο shamy δεν παίζει να έχει ελπίδες για κανένα λόγω ενάντια στα περισσότερα (μην πω και σε όλα) τα classes...
Ο χρήστης Santro δεν είναι συνδεδεμένος  
Νέα Μηνύματα 01-03-11, 17:34   #6
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Tàk

Tàk
των Hybrid Species

EN-Haomarush (PvP)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Santro Εμφάνιση μηνυμάτων
εντάξει δεν λέω οι affliction έχουν αρκετές ελπίδες στο PvP...τους demonology στο cata τους ανέβασαν για να τους φέρουν στο τελευταίο patch στην wotlk-άχριστη μορφή τους; μειώθηκε να πούμε το dmg του Immolation aura κατα 20% και του felstorm κατά 30%... ε τι είναι αυτά...
Στα adds του Maloriak, οι demo locks μας έβγαζαν 50-60Κ dps. Perfectly balanced? (και δεν είναι και τίποτα μπουριά/τούμπανα. Normal παίχτες και ντύσιμο.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Santro Εμφάνιση μηνυμάτων
στο PvE πάλι; Ο lock μου είναι ο main μου και μετα βίας βγάζω dps 9k και έχω αρκετά epics...
Nuff said imo. Σίγουρα δε φταίει το class σου.

A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother.

Hybrid Species
Νέα Μηνύματα 01-03-11, 17:36   #7
Συντονιστής

Ragnadriel
των Real Life

Ragnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really niceRagnadriel is just really nice
Προεπιλογή

.................................................. ..................................................

Έτσι όπως το έχεις το gear σου θες και παραπάνω?

Ανάλογα το spec και το fight θα έχεις διαφορετικά αποτελέσματα σαν lock. Και το affliction θα λάβει κάποια buffs στο 4.1.

Όσο για το demo, ήταν τραγικά υψηλό όπου υπήρχε ανάγκη για AoE.

Mission accomplished:
Νέα Μηνύματα 01-03-11, 17:49   #8
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Matricaria

Matricaria
των Soldiers of Azeroth

EN-Aggramar (PvE)
Περιοχή: Παλλήνη
Matricaria is on a distinguished road
Προεπιλογή

Σε ότι αφορά το pve, κατά τη γνώμη μου πάντα οι locks κάνουν αρκετά ανταγωνιστικό dps (competative που λένε και στο χωριό μου) και εντάξει υπάρχει o Maloriak που εκεί το AoE είναι απίστευτο από ότι βλέπω (γιατί δεν το έχω κάνει το fight στο heroic).

Τώρα για το pvp χωρίς να έχω ασχοληθεί και πολύ στο cata γενικά είναι θέμα skill δηλαδή πρέπει να ξέρεις πως να χειριστείς τον κάθε αντίπαλο. Επίσης, σε bgs πρέπει να ξέρεις και πότε δεν σε παίρνει.
Ο χρήστης Matricaria δεν είναι συνδεδεμένος  
Νέα Μηνύματα 01-03-11, 17:51   #9
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Tàk

Tàk
των Hybrid Species

EN-Haomarush (PvP)
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Matricaria Εμφάνιση μηνυμάτων
Επίσης, σε bgs πρέπει να ξέρεις και πότε δεν σε παίρνει.
+1000

Μεγάλη κουβέντα είπε ο παίχτης.

Hybrid Species
Νέα Μηνύματα 01-03-11, 17:54   #10
Συντονιστής

Ragnadriel
των Real Life

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Tàk Εμφάνιση μηνυμάτων
+1000

Μεγάλη κουβέντα είπε ο παίχτης.
Instant ghostwolf και μεταβολήηηηηηη!

Enough spam, πάω να κάνω 30 ενέσεις πριν το raid τώρα.

Mission accomplished:

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:24.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24