| | |||||||||||
| Guilds Ελληνικά ή ξένα guilds, clans, ομάδες. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Συντονιστής | Μισές δουλειές!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #12 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 1 | ΜΠΡΑΒΟ τέκνα μου, το test ετοιμότητας λειτουργεί. Πλέον, τελειοποίησα την Fantastic Four ομάδα εντοπισμού ορθογραφικών λαθών. Αναλάβετε δράση ΑΜΕΣΑ ! | ||
| | |
| | #13 |
| Συντονιστής | O Septon κόβεται δυστυχώς. Συγχύζομαι/σύγχυση = μπερδεύομαι Συγχίζομαι = εκνευρίζομαι. Στην περιπτωσή σου, το δεύτερο ισχύει.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #14 | |
| Ήρωας Εγγραφή: 15-07-2009 Περιοχή: Αθήνα
| Παράθεση:
Γιατί να κοπώ?????
__________________ Στην άκρη ενός γκρεμού:- ο αισιόδοξος θα θαυμάσει τη θέα - ο απαισιόδοξος θα οραματιστεί την πτώση- ο λογικός θα τρομάξει.. - ο τρελός θα θελήσει να πετάξει- ο δειλός θα κλείσει τα μάτια.. - ο θαραλλέος θα περπατήσει κατά μήκος του... Στη ζωή πολλές φορές βρισκόμαστε μπροστά σ'αδιέξοδα... ......Το πως θα τ'αντιμετωπίσουμε....έχει να κάνει μ'εμάς και όχι μ'αυτα!!!! | |
| | |
| | #15 |
| Ήρωας Εγγραφή: 23-05-2011
| Καλή τύχη με το guild και να ξέρεται: Το βίντεο με τη δήλωση Πάγκαλου: "μαζί τα φάγαμε".flv - YouTube
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ESxWy...feature=fvwrel Το ονομα μου στα Ιαπωνικά Chisato Hisamatsu |
| | |
| | #16 |
| Ήρωας | Τώρα δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ίσως φταίει και η ώρα αλλά πως από τον Πάγκαλο κατέληξα να βλέπω το evo της ελληνικής αστυνομίας ένας θεός ξέρει..... Εντέλως off topic αλλά δεν μπορούσα να μην θίξω το θέμα.... |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |