User Interface - Addons Συζητήσεις περί addons και άλλα θέματα του User Interface

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > User Interface - Addons

Diablo 3 Hellenic Community

x-perl unit frames.
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 26-02-11, 16:25   #1
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Cytheria

Cytheria
των Astra

EN-Bladefist (PvP)
Περιοχή: Dedeagatch
Cytheria is on a distinguished road
Προεπιλογή x-perl unit frames.

Γεια σας παιδιά, λοιπόν έχω μια ερώτηση για το x-perl, όταν είμαι σε group η raid στα buff η τα debuff που έχω όταν παω το ποντίκι επάνω τους μου βγάζει ένα μήνυμα (without buff "όνομα παίκτη") και θέλω να το βγάλω, έψαξα όλα τα options που μου δίνει ingame αλλα τίποτα.

Επίσης ένα ακόμα πρόβλημα που έχω είναι: η διάρκεια τον dot που ρίχνω στον target την βλέπω που πέφτει σαν αριθμός, πιο είναι το πρόβλημα ? έχω 2 τέτοια το ένα επάνω στο άλλο και έτσι υπάρχουνε 2 διάρκειες στο dot επάνω στον target...
Το default τις Blizz δεν είναι το κοίταξα, τώρα τα addons που έχω είναι: atlas loot (καλα είμαι σίγουρος ότι δεν είναι αυτό), bartender4, bonus scanner continued + gear score, mik's scrolling battle text, omen3, omniCC, ora2, prat, quartz, recount, sexy couldown, titan panel, underachiever, x-perl unit frames, deadly boss mods και missdirection helper2.

Δεν ξέρω πιο από αυτά τα addons μπορεί να φταίει, τα κοίταξα αλλα δεν μπόρεσα να βρω κάποια επιλογή για αυτούς τους timers.
World of Warcraft (New Account)
Κάντε click στην εικόνα για το armory.

Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun
Ο χρήστης Cytheria δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 26-02-11, 19:02   #2
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Yiatsek

Yiatsek
των Elite Order

EN-Tarren Mill (PvP)
Yiatsek is on a distinguished road
Προεπιλογή

Παράθεση:
bonus scanner continued + gear score
Αυτό γιατί το έχεις ? άχρηστο πλέον.

Τέσπα στο θέμα μας .. Σβήστο τελείως και ξανακατέβαστο μην παίζει τπτ. Επίσης μπορείς να το πας με το εις άτοπο απαγωγή και να βάζεις ένα ένα τα addons μέχρι να δεις ποιο φταίει.

Παράθεση:
όταν είμαι σε group η raid στα buff η τα debuff που έχω όταν παω το ποντίκι επάνω τους μου βγάζει ένα μήνυμα (without buff "όνομα παίκτη")
Δεν κατάλαβα την διατύπωση. Κοιτάς τα raid frames ? ή κοιτάς το πάνελ του χαρακτήρα σου ? Βασικά όπου και να κοιτάς για κάθε μία καρτέλα έχει επιλογές στα δεξιά για buffs debuffs και target of targets κτλπ.
Έτσι όμως όπως το λες μάλλον σαν κάποιο error ακούγεται και ίσως να θέλει όπως σου είπα update.

Παράθεση:
η διάρκεια τον dot που ρίχνω στον target την βλέπω που πέφτει σαν αριθμός, πιο είναι το πρόβλημα ?
Και εδώ σε έχασα πάλι. Ίσως επειδή είμαι λίγο κουρασμένος σήμερα .. τα dots δεν μένουν πάντα πάνω λογικό δεν είναι να πέφτει ? Εκτός άμα εννοείς ότι εξαφανίζονται για κάποιο λόγο και το αποδίδεις στο addon.

Ο χρήστης Yiatsek δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 26-02-11, 20:07   #3
Ήρωας

Το avatar του χρήστη ~Astaroth~

Touchofevil

EN-Doomhammer (PvE)
Περιοχή: The Fountain, 1337 pwn st.
Εικόνες: 5
~Astaroth~ is on a distinguished road
Προεπιλογή

Κατάλαβα τι εννοείς το έχω πάθει κι εγώ. Βασικά απ' ό,τι έχω καταλάβει συμβαίνει όταν έχεις ρυμίσει το debuff size υπερβολικά μεγάλο και έχεις τόσα πολλά debuffs που το ένα καταλήγει πάνω στο άλλο και μπλέκονται τα timers. Ήταν πολύ εκνευριστικό όταν έπαιζα affliction και όταν μείωσα λίγο το size απ' τα options βελτιώθηκε.
Νέα Μηνύματα 27-02-11, 06:57   #4
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Cytheria

Cytheria
των Astra

EN-Bladefist (PvP)
Περιοχή: Dedeagatch
Cytheria is on a distinguished road
Προεπιλογή

http://img695.imageshack.us/f/wowscr...411212125.jpg/
Αυτή είναι photo για το πρόβλημα που έχω με τα buff από το x-perl, θα προσπαθήσω να κάνω ένα βίντεο για να σας δείξω και τους timers στο dot.

Στα dot δεν είναι το πρόβλημα άμα είναι μικρά η μεγάλα, πες ότι ρίχνω serpent sting στον αντίπαλο που τον έχω target, στο target window εκεί που δείχνει το SS μου δείχνει τον χρόνο που απομένει μέχρι να τελειώσει(15 δευτερα, 14, 13, 12.... μέχρι το 0) πάνω σε αυτό το timer υπάρχει ακόμα ένα που είναι διαφορετικό από το άλλο έτσι μπορείς και το ξεχωρίζεις ότι υπάρχουνε 2 timers που μετράνε αντίστροφα το dot.

Edit: http://www.youtube.com/watch?v=YfLnVFPxyu0
Το έφτιαξα το βιντεάκι, θέλω να προσέξετε το dot timer πάνω στο serpent sting στον target μου και πιστεύω θα καταλάβετε την διαφορα ότι έχει 2 timers ο ένας πάνω στον άλλο.

Edit 2: Επίσης κάτι ακόμα που προέκυψε, αυτήν την φορα στα options του παιχνιδιού, όταν πεθαίνεις υπάρχει μια επιλογή το περιβάλλον να είναι είτε άσπρο είτε κανονικό όπως όταν είσαι ζωντανός, πιο σκοτεινό σε σχέση με το προηγούμενο άσπρο.

Που είναι αυτή η επιλογή ?? έφαγα τον κόσμο και ακόμα να το βρω.
World of Warcraft (New Account)
Κάντε click στην εικόνα για το armory.

Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun

Τελευταία επεξεργασία από Cytheria : 27-02-11 στις 09:31
Ο χρήστης Cytheria δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 27-02-11, 15:04   #5
Ήρωας

Το avatar του χρήστη norone

Norone
των Seven Sins

EN-Genjuros (PvP)
Περιοχή: Γαλάτσι
norone is on a distinguished road
Προεπιλογή

Για το θέμα των timers, έχεις απενεργοποιήσει το OmniCC; Διότι εμφανίζει και το timer στα debuffs του target.
Αν δε γίνεται να το απενεργοποιήσεις απ' το OmniCC, απενεργοποίησε τα timers του X-perl.
Νέα Μηνύματα 27-02-11, 16:36   #6
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Wanaka

Wanaka
των Valorous

EN-Hellfire (PvE)
Περιοχή: Ναυπλιο
Wanaka is on a distinguished road
Προεπιλογή

Ναι κάτι παίζει αλλά δεν ξέρω αν φταίει το XPerl.Μήπως έχεις και άλλο addon για τα dots?

Ο χρήστης Wanaka δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:20.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24