| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής Εγγραφή: 09-02-2011
| Όποιος έχει κάνει recruit a friend θέλω να μου εξηγήσει γιατί δεν κατάλαβα το εξής. Έκανα ένα φίλο recruit και λέει ότι αν ανανεώσει για 1 μήνα παίρνω εγώ 1 μήνα συνδρομή δωρεάν. Αν ανανεώσει για 2 μήνες παίρνω το flight mount. Αν δηλαδή βάλει πρώτα 1 μήνα και μετά βάλει το 2μηνο τότε παίρνω και τον δωρεάν μήνα αλλά και το mount ή παίρνω το 1 από τα 2 δώρα? |
| | |
| | #2 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής Εγγραφή: 09-02-2011
| Οπότε παίρνω και τα 2 δώρα από ότι λες. Σε ευχαριστώ. |
| | |
| | #4 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Παιρνεις και τα δυο φιλε μου..το εχω κανει το κολπο..πρωτα ο μηνας και μετα το mount.. | ||
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | υπαρχει κανενας που προκειτε να παιξι wow?? γιατι ψαχνω καπιον να τον κανω recruit |
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | 8ελω και εγω μια βοηθεια με το recruit a friend..ενας φιλος μου προκειται να αρχισει συντομα wow και παρολο το διαβασμα στιν μπλιζζαρντ για το recruit ακομα δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω..μπορει καποιος να με βοη8ησει???
__________________ Night elf Druid Stormac Human Death Knight Frozenskull |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Recruit-a-Friend requests και invitations Λοιπόν. Όταν ο φίλος σου βάλει μια κάρτα των 2 μηνών τότε παίρνεις και τα 2 δώρα. Αυτό που είπε ο φίλος πιο πριν ότι αν βάλει το κανονικό WoW παίρνεις τον 1 μήνα δεν ισχύει. Αν διαβάσεις προσεκτικά η blizz λέει πως κερδίζεις τον 1 μήνα μόλις ο φίλος ΠΛΗΡΩΣΕΙ για ένα μήνα. Μόλις πληρώσει και τον 2ο μήνα παίρνεις το Mount. Αν όμως ο φίλος σου βάλει κατευθείαν μια 2μηνη κάρτα τότε παίρνεις και τα 2 δώρα(όπως είπα και πιο πάνω)
__________________ Στον τάφο μου επάνω μην βάλετε καντήλι μονάχα τηλεόραση να βλέπω το Τριφύλλι. Lord of the Rings Online Character's info: Lorien Elf Hunter Name: Argeniel Server: EN-Gilrain |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | [QUOTE=Darknik;37176]Recruit-a-Friend requests και invitations Λοιπόν. Όταν ο φίλος σου βάλει μια κάρτα των 2 μηνών τότε παίρνεις και τα 2 δώρα. Αυτό που είπε ο φίλος πιο πριν ότι αν βάλει το κανονικό WoW παίρνεις τον 1 μήνα δεν ισχύει. εγω που το ειχα διαβασει πριν απο λιγους μινες ελεγε οτι οταν αγορασι το wow τοτε τα account γινονται link και κερδιζεισ 1 μινα |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | αυτό γίνεται μόλις γίνει upgrade το account παίρνεις τον μηνα δωρεάν και γίνονται link τα account όταν κάποια στιγμή βάλει και την κάρτα παίρνεις και το mount . |
| | |
| | #10 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
__________________ Night elf Druid Stormac Human Death Knight Frozenskull | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |