User Interface - Addons Συζητήσεις περί addons και άλλα θέματα του User Interface

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > User Interface - Addons

Diablo 3 Hellenic Community

Πρωτάρης στα AddOns
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 19-02-11, 15:54   #1
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Gaidoyroktonos

Headbreaker
των Real Life

EN-Boulderfist (PvP)
Εικόνες: 2
Gaidoyroktonos is on a distinguished road
Προεπιλογή Πρωτάρης στα AddOns

Λοιπον,αφου παρακολουθησα πολλα βιντεο στο Youtube,αποφασησα να βαλω και εγω AddOns.Βρηκα τα:OmniCC,Domino,MikScrollingBattleText και το ShadowedFrames απο το WoWinterface.Οσο κι αν προσπαθησα να καταλαβω πως γινεται,δεν τα καταφερα....Επισης παρατηρησα οτι στην κατω δεξια γωνια στην σελιδα με τους χαρακτηρες μου,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το κουμπι για την επιλογη AddOn.Μπορει καποιος να μου πει αναλυτικα-βημα βημα τον τροπο για να τα εγγαταστησω και να μπορω τελικα να παιξω μα αυτα???

Ευχαριστω,
Γαϊδουροκτόνος
Ο χρήστης Gaidoyroktonos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 19-02-11, 16:05   #2
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Wanaka

Wanaka
των Valorous

EN-Hellfire (PvE)
Περιοχή: Ναυπλιο
Wanaka is on a distinguished road
Προεπιλογή

Λοιπόν αφού τα κατεβάσεις και τα αποσυμπιέσεις θα τα κάνεις copy-paste στο C:\World of Warcraft(ανάλογα που το έχεις εγκαταστήσει)\Interface\AddOns>.Τότ ε κάτω αριστερά στην επιλογή παίχτη στο παιχνίδι θα έχει μια επιλογή AddOns για να μπορείς να διαλέξεις ποια θα ενεργοποιήσεις
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο

Ο χρήστης Wanaka δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 19-02-11, 22:54   #3
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Cytheria

Cytheria
των Astra

EN-Bladefist (PvP)
Περιοχή: Dedeagatch
Cytheria is on a distinguished road
Προεπιλογή

Λοιπόν πως το κάνω εγώ και έχει καταντήσει ρουτίνα (το κάνω και με κλειστά ματια ) πήγαινε σε αυτό το link για αρχή.
OmniCC - Addons - Curse
Κάτω από το όνομα με μπλε γράμματα έχει το download με ένα βελάκι προς τα κάτω στα αριστερά του.
Αφού πατήσεις το download θα σου βγάλει 3 επιλογές, εσύ πατα το manual install.
Όταν πατήσεις το manual install θα σου βγάλει ένα παράθυρο για να το κατεβάσεις, τώρα εδώ γίνετε λίγο tricky, εγώ ας πούμε από τις 3 επιλογές που έχεις να επιλέξεις διαλέγω την πρώτη(open with και έχω σαν default επιλογή το WinRAR.ZIP), άμα μπορείς να κανεις και εσύ το ίδιο τότε πατα αυτήν την επιλογή, μόλις το πατήσεις θα αρχίσει να κατεβαίνει(δεν θα πάρει πολύ ώρα), όταν τελειώσει θα σου ανοίξει το WinRAR.ZIP παράθυρο(άμα σου βγάλει ένα παράθυρο ότι το winrar έχει λήξει και πρέπει να το αγοράσεις, μπορείς να το κλίσεις με ασφάλεια)στο WinRAR.ZIP παράθυρο έχεις μια γραμμή με επιλογές επάνω, κάτω από την μπλε γραμμή όπου είναι το "x" και "minimize", εκεί πατα το αποσυμπίεση(είναι το δεύτερο απο τα αριστερά)και θα σου βγάλει μια λίστα για να αποσυμπιέσεις αυτά τα αρχεία που περιέχουνε το addon σου.
Στην αρχή θα σε βγάλει μια εικόνα του desktop σου, εκεί πατα ο υπολογιστής μου(or my pc)μετά πήγαινε στον /c η /d άμα έχεις /d και άμα εγκατέστησες το wow στον /d, μετά πήγαινε στον φάκελο program files, μετα πήγαινε στον φάκελο Wold of Warcraft, μετά πήγαινε interface και εκεί θα δεις ένα φάκελο που γραφει addons, μην τον ανοίξεις απλά clickare επάνω του να γίνει μπλε.
Φτάσαμε στο τέλος, στα δεξιά κάτω θα έχει 2 επιλογές η μια θα είναι(αποσυμπίεση η save) και η άλλη θα είναι cancel, εσύ πατάς την πρώτη επιλογή, ακολουθεί μια διαδικασία που διαρκεί λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα και μόλις τελειώσει είσαι έτοιμος, πατάς ένα "x" σε όλα τα παράθυρα και ξανά τρέχεις το παιχνίδι.
Τώρα άμα δεν έχεις την επιλογή "open with" και το winrar, τότε αφού πατήσεις manual install πατα την επιλογή "save file", αφού τα κανεις save στον desktop τότε ακόλουθα αυτά που σου είπε ο Wanaka.
Άμα δεν κατάλαβες τι εννοώ, τότε νομίζω πως μπορώ να κάνω ένα mini-video και να σου δείξω στο video τι πρέπει να κανεις.
World of Warcraft (New Account)
Κάντε click στην εικόνα για το armory.

Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun
Ο χρήστης Cytheria δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 20-02-11, 15:49   #4
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Witcher

Witcher will become famous soon enoughWitcher will become famous soon enough
Προεπιλογή

Και εγώ δοκίμασα το πρώτο μου addon με επιτυχία.(άσχετο αν ακόμα δεν ξέρω τι κάνει).
Απλά αφού το αποσυμπιέσεις το αντιγράφεις/μεταφέρεις μέσα στο φάκελο addons που είναι μέσα στο φάκελο interface στο wow installation disκ.

Manual Addon Installation Guide

Step 1: Locate Your World of Warcraft Interface Folder

Right click on your WoW launch/shortcut icon on your desktop or in your start menu and select "Properties".
Click the "Open File Location" button and it will open the your WoW installation folder.
Double click on the "Interface" folder.
Step 2: Unzip Your Addon Folder

Unzipping your .zip file may vary from machine to machine, but double-clicking the .zip file or right-clicking the .zip file and selecting "Extract All..." should work.
Step 3: Move the Addon Folder to Your World of Warcraft Interface Folder

Move the addon folder into the interface folder you opened in Step 1.
Step 4: Make Sure the Addon is Loaded

At your character selection screen, after you select your character but BEFORE you hit the "Enter World" button, click on the "Addons" button in the lower left corner.
Make sure that the box next to the addon's name is checked, and that you have the "Load out of date AddOns" button checked in the upper right hand corner.

Τώρα πάω να βάλω και το QuestHelper μπάς και με βολέψει.
Ο χρήστης Witcher δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 21-02-11, 00:23   #5
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Gaidoyroktonos

Headbreaker
των Real Life

EN-Boulderfist (PvP)
Εικόνες: 2
Gaidoyroktonos is on a distinguished road
Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολυ παιδια!Τα καταφερα με την βοηθειά σας!
Ο χρήστης Gaidoyroktonos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:18.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24