| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Γεια σας παιδιά, όπως ο τίτλος λέει νομίζω πως έχω και τις 2 εκδόσεις (ΕU, US) στον φάκελο WoW στον σκληρό δίσκο. Πρώτον: όταν γράφω το username και password στο login screen μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα "There was a problem logging with this account. You may not have a World of Warcraft game attached to your account, or you may be logging into a region different from the one you created the account in." Δεύτερον: έχω τρέξει το repair πρόγραμμα και μου λέει ότι το repair ήτανε πετυχημένο και δεν βρέθηκαν προβλήματα. Τρίτον: με το που μπαίνεις στο σκληρό δίσκο και πας στον φάκελο που γραφει "world of warcraft" τα πρώτα πράγματα που βλέπεις είναι επάνω επάνω 4 φάκελοι, πρώτος είναι ο cache φάκελος, εκεί μέσα βρίσκεις τους WDB και ADB φακέλους εκεί μέσα έχω έναν άλλο φάκελο που ονομάζεται "enUS". Μετά πάμε στον φάκελο Data που είναι διπλα στον cache, εκεί βρίσκουμε 4 φακέλους, ο ένας λέγεται cache, στον cache βρίσκουμε 2 άλλους φακέλους που λέγονται "enGB" και "enUS", Βγαίνουμε από αυτόν τον cache φάκελο και βλέπουμε διπλα του 2 άλλους φακέλους που λέγονται "enGB" και "enUS", μέσα στον καθένα από αυτούς τους 2 φακέλους βρίσκουμε διαφορα "expansion locales", τα realmlist.wtf, διαφορα links για το internet και τις οδηγίες του παιχνιδιού (σε έναν άλλο φάκελο εκεί μέσα). Τα windows που έχω είναι windows ΧΡ professional άμα βοηθάει αυτό καθόλου.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Σ' εμένα έχει μόνο enGB στα paths pου είπες. Δοκίμασε να κάνεις reinstall μιας και δε γίνεται με repair, κατεβάζοντας τον αγγλικό client.
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Δοκιίμασε ακόμα να δεις τι λέει η Realmlist.Σε Ευρώπη λέει νομίζω στην τελευταία γραμμή EU |
| | |
| | #4 | ||
| Ήρωας | Παράθεση:
Παράθεση:
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com set patchlist enGB.patch.battle.net:1119/patch set realmlistbn "" set portal ευ Το αμερικάνικο είναι έτσι: set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com set patchlist enUS.patch.battle.net:1119/patch set realmlistbn "" set portal us btw είπα να μετακινήσω τον φάκελο US που περιέχει το αμερικάνικο realmlist ώστε να αναγκαστεί το game να δει το ευρωπαϊκό αλλα τίποτα αποτυχία, έκανε κάποια δευτερόλεπτα να ξεκινήσει και έκανε regenerate τον US φάκελο, ενώ όταν μετακίνησα τον EU φάκελο έμεινε ανέπαφο σαν να μην συνέβη τίποτα.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun | ||
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Γιατι δεν κρατας τα Patch κ να κανεις ενα reinstall? αλλα δε ξερω ο φακελος σου με τα updates τι μπορει να χει μεσα |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Αντι να μετακινήσεις το φάκελο γιατί δεν αλλάζεις τα περιεχομενά του ώστε να είναι σαν το realmlist.wtf το ευρωπαικό? |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Μήπως κάποιο Expansion που πήρες ήταν αμερικάνικο?Δοκίμασες να μιλήσεις με την Blizzard?Θα ξέρουν περισσότερα |
| | |
| | #8 | |||
| Ήρωας | Παράθεση:
Παράθεση:
πήγα στο αμερικάνικο realmlist.wtf και τα άλλαξα τα us σε eu... Αποτέλεσμα: δεν έμπαινε στο login screen και μετά από λίγο μου έβγαζε critical error, το ξανά άλλαζα μετά το eu που άλλαξα σε us και πάλι μου έβγαζε αυτό το critical error. Με ένα repair όμως φτιαχνότανε. Παράθεση:
Οποτε δεν νομίζω το πρόβλημα να είναι τα παιχνίδια. Με την Blizz δοκίμασα να μιλήσω ναι, έκανα ένα post στα forum τους πριν 3 μέρες και η μονη απάντηση που πήρα είναι ενός παίκτη που ούτε αυτός ήξερε να μου δώσει κάποια λύση.
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun Τελευταία επεξεργασία από Cytheria : 19-02-11 στις 04:02 | |||
| | |
| | #9 | ||
| Μαχητής
| Μπορεί να θες να το αποφύγεις αλλά σε τόσο διάστημα που ταλαιπωρείσαι πιστεύω λογικά θα μπορούσες να κατεβάσεις το game client από το battlenet και να κάνεις reinstall. Μπορείς να κρατήσεις το παλιό istallation και να δεις τι παίζει. Δεν ξέρω αν αυτό σε βοηθήσει καθόλου. | ||
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | μηπως τα patch εχουνε καμμια ενδειξη EnUS? γιατι εσυ θες τωρα τα EnGB.... πιστευω πως η μουφια εγινε απο patch...δλδ εβαλες αμερικανικο αντι για ευρωπαικο...αλλιως πως? μεχρι τωρα σε ευρωπαικο σερβερ δεν επαιζες? δεν ειναι δυνατον να αλλαξε η εκδοση του παιχνιδιου..αυτο που αλλαξε σιγουρα ειναι το patch, τωρα το πως μπορεις να απομακρυνεις μονο το αμερικανικο δε ξερω αν γινεται...στο δικο μου φακελο τουλαχιστον unistallers δεν βλεπω...πιστευω πως για λυθει το προβλημα θε πρεπει να σβησεις τα Patch κ να τα ξανακατεβασεις...αλλα αν θες κρατα το φακελο με τα updates για να δοκιμασεις μηηηηπως λυθει το προβλημα με reinstall Γενικο κ μετα καπακι βαζεις κ τα patch απο πανω.(τρεχεις το εικονιδιο του wyvern).αν δεν δουλεψει δε το γλυτωνεις το download Τελευταία επεξεργασία από Vampirion : 20-02-11 στις 11:58 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |