| | |||||||||||
| Guilds Ελληνικά ή ξένα guilds, clans, ομάδες. |
| | LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #21 |
| Νέο μέλος | Προς ενημέρωση έχουν ανοίξει 2 θέσεις για MAGE Μιας και είναι Inactive τον τελευταίο καιρό τα παιδιά που έχουμε Όλα είναι έτοιμα για icecrown!!! |
| | |
| | #22 |
| Ήρωας | Μπράβο guyz! Καλή συνέχεια!Με το καλό να ρίξετε και lich king ![]() May Elune stand by your side...Always... |
| | |
| | #23 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 30-11-2009
| Και από μενα καλή συνέχεια παιδιά Αν και σχετικά νέος στο retail, οπότε δεν θεωρώ ότι η γνώμη είναι ιδιαίτερα σημαντική, επιπλέον στο παραπάνω θεωρώ την επιλογή RP-PVP πολύ σωστή + ένα option για μένα στο μέλλον |
| | |
| | #24 |
| Συγνώμη, μου* + υπολογίζω |
| | |
| | #25 |
| Aν μη τι άλλο, κατ' εμέ, η πρόοδος σας, όπως και άλλων, σπάει αρκετούς...μύθους που μας "πασάρουν" μερικοί κατα καιρούς... |
| | |
| | #26 |
| Ήρωας Εγγραφή: 29-07-2009
| 1ον:Μη τριπλοpostάρεις,υπάρχει και το edit για αυτό. 2ον:Σε ποιους μύθους αναφέρεσαι και ποιοι είναι αυτοί που τους "πασάρουν"?Κάντο μας λιανά και σε μας που δεν το καταλάβαμε... |
| | |
| | #27 | |
| Παράθεση:
μου φαίνεται κάτι σημαντικό Αυτά... ΥΓ Παίζω horde | |
| | |
| | #28 |
| Νέο μέλος | ευχαριστούμε πολύ γιατα λόγια σας παιδιά. προσπαθούμε όπως και όλα τα ελληνικά guild για το καλύτερο . όχι μόνο από πλευρας progress αλλά και από πλευρας εικόνας για τα ελληνικά guild που τις πιο πολλές φορές δέχονται σκληρό πόλεμο από τους ανθρώπους της ίδιας μας της χώρας.. May Elune protect all of us |
| | |
| | #29 |
| Νέο μέλος | έπεσε το πρώτο boss icecrown και συνέχιζουμε δυνατά. προς ενημέρωση της κοινότητας το guild έχει άμεση ανάγκη από 1 Shadow priest 2 Mages 2 Rogues αν υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται ας μπουν στο site μας για apply! |
| | |
| | #30 |
| Μαχητής | Καλησπέρα παιδιά!Να πω την αλήθεια θα ήθελα πολύ να έρθω στο guild σας μιας και τα αγγλικά μου ειναι χάλια!Είμαι με εναν φίλο μου grim battol και δεν την παλεύω καθόλου!Αν καταφέρω να τον ψήσω θα τα λέμε!Εγώ εχω lock 80ri και ο φίλος μου mage!Και κατι αλλο υπάρχει δέσμευση με το ωράριο?Γιατι δουλεύουμε!Κανά 5ωρο το τσακίζουμε πάντως! |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |