| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 29-11-2010
| Γειά σας παιδιά! Πριν λίγες ώρες μου συνέβη κάτι απίστευτο. Είμαι στον server Balnazzar και ενώ έκανα μια quest με έκανε invite ένας χρήστης με ψευδώνυμο "Koukouroukou". Όπως είναι φυσικό, στην αρχή μου έκανε εντύπωση το username του και τον ρώτησα αν είναι από την Ελλάδα. Στη συνέχεια, μου είπε ότι είναι game master (δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω μιας και δεν ξέρω πως είναι ένας gm). Μετά από λίγο, άρχισε τα προσβλητικά σχόλια, αποκαλώντας με διαρκώς "noob". Μετά από μερικές μονομαχίες στις οποίες και έχασε, τον "χαιρέτισα" και αυτός αμέσως με απείλησε ότι μπορεί αν θέλει να καταστρέψει το λογαριασμό μου. Τέλος, συνέχισε κάνοντας προσβλητικό σχόλιο για την Ελλάδα. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι όντως gm ή όχι αλλά το όλο υφάκι του δεν μου άρεσε. Αν στείλω mail στην Blizz θα κάνει τίποτα; Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο; |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Φιλε μου κανε τον report σε εναν gm~! |
| | |
| | #3 |
| Καταρχήν σε ευχαριστώ θερμά για την άμμεση απάντηση. Για να κάνω αυτό που θες, δεν πρέπει να στείλω ticket; |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Report him for impersonating a GM Νομιζω ειναι λογος για μονιμο ban
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Οι gm προφανώς δε μιλάνε με αυτόν τον τρόπο και προπαντώς δεν εμφανίζονται έτσι χύμα μες στο παιχνίδι. Κάνε ένα ticket αλλά δε νομίζω να καταφέρεις τίποτα. Τραμπούκοι δυστυχώς θα υπάρχουν πάντα μέσα στο wow.
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| | #6 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Καλα εσυ εγινες και alliance Αυτο και αν ειναι λογος για μονιμο ban
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #8 |
| Lol παιδιά δεν θα το πιστέψετε... o μ@λ@κ@ς ο ξαδέρφος μου ευθύνεται! Έφτιαξε έναν καινούργιο χαρακτήρα DK και μου είπε σήμερα το πρωί ότι το έκανε για πλάκα. |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | έπρεπε να τον κάνεις report και να του πεις οτι το έκανες για πλάκα |
| | |
| | #10 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |