| | |||||||||||
| Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Administrator | Η εταιρία MDY Industries που δημιούργησε το World of Warcraft bot γνωστό και ως WoWGlider καλείτε να πληρώσει 6 εκατομμύρια δολάρια στη Blizzard σύμφωνα με απόφαση Αμερικανικού δικαστηρίου.Ο δημιουργός του WoWGlider - Michael Donnelly - κατάφερε να πουλήσει πάνω από 100.000 φορές το πρόγραμμα για $25 το κομμάτι. Η Blizzard ενδέχεται να κάνει έφεση καθώς ειδικοί λένε πως μπορούσε να κερδίσει διπλάσιο ίσως και τριπλάσιο ποσό. Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον Ιανουάριο 2009 όπου θα λυθούν κάποια εναπομίναντα θέματα όπως το αν ο Donelly παρέβηκε την US Digital Millennium Copyright Act (DMCA). Πηγή: BBC |
| | |
| | #2 |
| Νέο μέλος | Oxi r paidi m posa gold exw vgalei me afto to prog...sakoules oxi mlkies |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | αυτα ειναι ωραια για οσους γουσταρουν να παιζουν με cheat,για μας οχι
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | Για σας? Ενα 20% εδω botαρει και το ξερω γιατι ειναι παρα πολλοι οι ελληνες botters...Δεν hackαρεις το game botαροντας , απλα κανεις αυτοματοιποιηση μερικων πραγματων, οποτε δεν λεγεται cheat αυτο |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | εισαι πολυ λαθος φιλε μου...απλα σκεψου αυτo:εμενα μου βγαινει η πιστη στο pc να κανω κατι το οποιο εσυ το κανεις με botακι ενω κοιμασαι(το εγω και εσυ παραδειγματα για να γινω κατανοητος ε) αν δεν ειναι cheat αυτο τοτε τι ειναι;παντως fair play δεν ειναι με τη καμμια το ιδιο cheat οσο και να αγορασεις gold απο site εγω παντως ειμαι υπερ του ban σε τετοιες καταστασεις και μαλιστα χωρις προειδοποιηση
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Ωραια η λογικη...........NOT
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #7 |
| Μαχητής | να ειχες και κανα επιχειρημα καλα θα ηταν
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | /agree with skordos εγω προσπαθω να μαζεψω 5k g για το epic mount και παντα τα χαλαω no pro με οσους γουσταρουν τα κατα την γνωμη μου τα cheats γιατι αμα δεν ηταν cheat δεν θα ειχε και ban σωστα ?(παντα κατα την γνωμη μου)
__________________ www.LFGcomic.com eveyone will love it..........! Gespenst-Burning Legion-85 lvl F Druid Gespenst-Chromaggus-85 lvl Hunter Shatten-Chromaggus- 80 lvl Deathknight(DELETED) Skyloc-Chromaggus-85 lvl Deathknight |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Τα λεφτά πλεόν είναι πολύ εύκολη υπόθεση ακόμα και για εμένα που δεν έχω ας πούμε gathering proff. Μόνο από το naxx βγάζει κανείς 200g dailies, διάφορα άλλα q κανα heroic και τα proffs γενικότερα φτάνουν κι περισσέυουν! |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | με το fair play όταν κάνεις κάτι μπορεί να σου βγαίνει η πίστη αλλά όταν το καταφέρνεις νιόθεις περισότερη ικανοποιήση ενο με το bot σιγά το πράγμα ? |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |