| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Kαθώς έχω ξεκινήσει(στο Φροντιστήριο) το πιο αγαπημένο μου μάθημα στα μαθηματικά της Γ' λυκείου, την Στατιστική, σκέφτηκα να κάνω κάτι διαφορετικό από τις καθημερινές ασκήσεις. Έτσι μου 'ρθε η ιδέα να συλλέξω τα στοιχεία των παιχτών από το Από ποιον Server είσαι? Δες εδώ (NEW) !!!! ( κυρίως το faction, τις races και τα classes) και να κάνω μια στατιστική έρευνα για τα ποσοστά των classes,races και τι Faction παίζουν οι έλληνες παίχτες του forum μας. Παρακάτω θα δείτε πίνακες και γραφήματα με τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής! θα ήθελα επίσης να μου πείτε την γνώμη σας Υ.Γ: Οι πίνακες αυτοί δεν θα παραμείνουν στάσιμοι. Οποιαδήποτε προσθήκη νέου παίχτη ή αναβάθμιση των στοιχείων των παιχτών που υπάρχουν ήδη, θα μετατρέπουν τα ποσοστά τα οποία θα προσπαθώ να τα αναβαθμίζω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οπότε, σας παρακαλώ αν κάνετε οποιαδήποτε αναβάθμιση στα στοιχεία των χαρακτήρων σας, να χρησιμοποιείτε νέο post ώστε να μπορώ να βρήσκω εύκολα τις αναβαθμίσεις αυτές! Σας ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από Kornstyle : 03-02-11 στις 23:09 | ||
| | |
| | #2 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Παρακάτω παρατηρούμε το Ποσοστό των Παιχτών που έχουν Alliance ή Horde χαρακτήρα: ![]() Πλήρης μεγένθυση της εικόνας Στην συνέχεια παρατηρούμε το Ποσοστό των Παιχτών οι οποίοι έχουν τους χαρακτήρες τους ως Human, Dwarf, Orc, Undead κ.τ.λ.: ![]() Πλήρης μεγένθυση της εικόνας Τέλος, έχουμε την τελευταία εικόνα με τα Ποσοστά των Class από τους Παίχτες: ![]() Πλήρης μεγένθυση της εικόνας Πηγή Πληροφοριών: Από ποιον Server είσαι? Δες εδώ (NEW) !!! Τελευταία επεξεργασία από Kornstyle : 03-02-11 στις 23:17 | ||
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | Δεν πας να λυσεις καμια ασκηση λεω γω που δινεις και πανελλαδικες και ασε το wow. Καλη δουλεια παντος
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | Για αυτό καταντήσαμε έτσι! Παίζουν όλοι paladins, και μάλιστα blood elves! Ουυυ 666!!! ΟΟΟΟοοοουυυυυυυ!!! Just kidding, χαρά στο κουράγιο σου πάντως
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | 6 orc?????? MONO??? Ού να μου χαθείτε παλιο-ντιντίδες όλοι με paladin και blood elves!
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | χαχαχαχαχα Ωραιο thread. Αρκετα φρεσκο θα ελεγα! PS* καλα ειπαμε σε πιανει καψιμο οταν εισαι Γ λυκειου αλλα οκ οχι και τοσο |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Μονο 6 Gnomakia ? Γιατι ?
__________________ ![]() Nikelia - 85 Gnome Mage Kazzak EU Forestman - 85 Night Elf Druid Kazzak EU |
| | |
| | #8 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | μπα μην νομίζετε λόγω σχολείου wow μπαίνω μονο για το daily cooking καθημερινά ενώ για τα υπόποιπα παίζω τα σαββατοκύριακα στον ελευθερο μου χρόνο. Άλλωστε στις 12 φεβ. λείγει η κάρτα οπότε δεν θα ξαναπαίξω μέχρι το καλοκαίρι! Όσο για τα 6 gnomakia και τους orcs αυτά βρήκα από το thread του marillian! hmm βασικά αν το σκεφτείς αυτό που έκανα ήταν σαν μια ασκηση που ζητάει: Συμπληρώστε τον πίνακα τιμών με τις συχνότητες και τις σχετικές συχνότητες(fi %) και να κατασκευάσετε τα γραφήματα τους!! Η μόνη διαφορά είναι πως το δειγμα στις ασκήσεις του φροντ/σχολείου είναι μικρότερο από το δείγμα αυτής της έρευνας! Τελευταία επεξεργασία από Kornstyle : 13-01-11 στις 23:20 | ||
| | |
| | #9 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #10 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Elf power ftw ρεεεεε!!!! | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |