| | |||||||||||
| Περί του site Αναφορές για προβλήματα, προτάσεις, γνώμες και ότι είναι σχετικό με το site & forum. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Administrator | Υπάρχουν κάποια κενά στη σελίδα αλλά σιγά σιγά θα φτιάξουν όλα. Αν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα ή έχετε κάποια πρόταση μπορείτε είτε να τη στείλετε σε αυτό το thread ή σε εμένα προσωπικά μέσω προσωπικό μήνυμα. |
| | |
| | #2 |
| Νέο μέλος | Δεν εμφανίζει το άβατάρ μου :( Μίκρυνα τα Pixels μπας και βοηθήσει αλλά τίποτα. Κλαψ-λιγμ! ![]() Στο προφίλ το δείχνει κανονικά αλλά στο φόρουμ στο μήνυμα δίπλα όχι. Ελάσσονος σημασίας δε λέω αλλά είπατε να αναφέρουμε οτιδήποτε |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Τώρα πάντως το δείχνει, μάλλον φτιάχτηκε?? Τελευταία επεξεργασία από lancelot : 03-10-08 στις 16:32 |
| | |
| | #4 |
| Administrator | Εγώ το έφτιαξα. ManOzzY το είχες βάλει ως εικόνα προφίλ. To avatar είναι η μικρή εικόνα που εμφανίζεται δίπλα από κάθε post σου, ενώ η εικόνα προφίλ εμφανίζεται μόνο στο προφίλ σου και μπορεί να είναι λίγο πιο μεγάλη από το avatar. |
| | |
| | #5 | |
| Νέο μέλος | Παράθεση:
Και να φανταστείς ότι είμαι και εγώ admin σε ένα forum με vBulletin! Thanks πολύ πάντως! | |
| | |
| | #6 |
| Banned Εγγραφή: 13-10-2008 Περιοχή: Λαμία
| Τέλεια δουλειά με το forum |
| | |
| | #7 |
| Όταν βγει το Expan... το site θα αλλάξει η θα παραμείνει έτσι? |
| | |
| | #8 | ||
| Administrator
| Σε τι να το αλλάξουμε;; Λες να βάλουμε το theme του επόμενου expansion;; The Wrath of the Pandaren?
__________________ Active Admin/Member/Co-Founder of WoW.Gr since 2003. Bigger - Stronger - Better. | ||
| | |
| | #9 |
| Όχι βρε.... Αν αλλάζατε theme λέω αν βάζατε κάτι άλλο |
| | |
| | #10 | ||
| Administrator
| Όχι. Η σελίδα είναι έτοιμη για το επόμενο expansion. Αλλαγές θα δούμε αμα βγεί κάτι άλλο, άμα χρειαστεί... μας βαρέθηκες ήδη; χεχε
__________________ Active Admin/Member/Co-Founder of WoW.Gr since 2003. Bigger - Stronger - Better. | ||
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |