| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | καλησπερα,εχω καποιες ερωτησεις τωρα που ξαναρχισα το παιχνιδι και θα ηθελα νου μου απαντησετε. 1.Ρωτησα στο Guild μου γιατι δεν κανουμε raid,και μου ειπαν οτι πρεπει να φτασουμε μια βαθμολογια.Τι ακριβως ειναι αυτο??? 2.Ο τυπος που μου μαθαινει πως να πηγαινω και να φεβγω απο την dalaran που ειναι????? 3.Εφτιαξα εναν Rogue ποια professions να βαλω(δεν εχω ξαναπζαιξει το class)? 4.Εφτιαξα και εναν Priest ποια professions να βαλω(δεν εχω ξαναπζαιξει το class)? Ευχαριστω, Γαϊδουροκτόνος |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | 1. Εννοεί το average item level, το οποίο μπορείς να δεις στο character panel. Για να μπορείς να πηγαίνεις π.χ. σε random heroic dungeons πρέπει να έχεις average item level 329, αλλά για raids δε μπορώ να σου απαντήσω. 2. Αν εννοείς να μεταφέρεσαι από Dalaran στο Crystalsong Forest, αν θυμάμαι καλά, είναι ακριβώς από κάτω. Τα portals, όμως, που είναι μέσα στη Dalaran πλέον δεν υπάρχουν. 3,4. Το τι professions θα διαλέξεις δεν παίζει άμεσα ρόλο με την class. Απλά, παίρνεις κάποια perks τα οποία μπορεί να μη κάνουν για όλους τους ρόλους. Παράδειγμα, το toughness (από mining) ταιριάζει περισσότερο για tanks. Επίσης, όσο μπορείς έχε όσο το δυνατόν περισσότερα professions ώστε να είσαι αυτάρκης όσον αφορά consumables όπως flasks kλπ. |
| | |
| | #3 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
Μόνο ο παραπάνω περιορισμός υπάρχει? Ή και άλλοι? Π.χ. πρέπει να είσαι συγκεκριμένο level για να μπεις σε random heroic dungeons? Το λέω αυτό γιατί εγώ είμαι level 77 και ενώ μου είχε σαν επιλογή τα heroic dungeons, αλλά κλειδωμένα. Χθες που κοίταξα δεν μου τα εμφάνιζε καθόλου. Τι χειάζομαι εγώ για να μπω σε heroic dungeons? Και κάτι άλλο που ξέχασα. Λαμβάνεται υπόψιν και το reputation? Δηλαδή πρέπει να είσαι honored στην περιοχή την συγκεκριμένη που είναι τα dungeons που σε ενδιαφέρουν για να ξεκλειδώσει το heroic mod? Τελευταία επεξεργασία από forseti : 20-12-10 στις 09:16 | |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | Μέτραει το average item level, δηλαδή τον μέσο όρο. Ένα item από μόνο του θα βοηθήσει, αλλά δεν θα σου επιτρέψει και να μπεις. Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο reputation για να μπεις στα heroics (αυτό ίσχυε μόνο στο The burning crusade, που έπρεπε να αγοράσεις τα κλειδιά για να μπορέσεις να μπεις σε συγκεκριμένα heroic). Για heroic dungeon πρέπει να είσαι level 85.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #5 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
Και μια και το θέμα λέει λίγο απ'όλα, θέλω να ρωτήσω το εξής: Για τον hunter μου, τα καλά arrows και bullets φτιάχνονται μόνο μέσω engineering? Και πρέπει να τα αγοράσω από κάποιον που έχει το profession αυτό? Αυτό έχω καταλάβει από όσα έχω διαβάσει στο Internet με λίγο ψάξιμο που έκανα. Συν κάποια λίγο υποδεέστερα arrows και bullets που χρειάζεται να έχεις το κατάληλο reputation για να τα αγοράσεις. Υπάρχει κάτι καλό που μπορώ να αγοράσω από vendor? Στη φάση που είμαι με τον hunter μου, τι θα προτείνατε εσείς για να αποκτήσω κάτι καλύτερο σε arrows και bullets? | |
| | |
| | #6 | ||
| Ήρωας
| Oι huntards παίζουν μόνο με lasers πλέον. Μπορείς να αγοράσεις από έναν vendor στο Deepholm, τον λένε Varth Daver. pewpewpew
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Περήφανο μέλος της Fantastic Four ομάδας εντοπισμού ορθογραφικών λαθών | ||
| | |
| | #7 |
| Συντονιστής | Eμ, πλέον με το cataclysm τα ranged όπλα δεν χρησιμοποιούν καθόλου arrows/bullets. Οπότε μην σε απασχολεί. Νοm nom
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | Γεια χαρα σε ολους! ηθελα να ρωτησω κατι γιατι το εχω απορια! σταματησα να παιζω για ενα προσωπικο λογο οταν ηδη ειχα φτασει 80 λεβελ! αποφασισα να ξανα ξεκινησω γιατι ο χειμωνας ειναι μεγαλος! εχω αφησει τον χαρακτηρα μου 1 χρονο στο ετσι! υπαρχει περιπτωση να εχει σβηστει; |
| | |
| | #9 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 3 | Αν το έχεις το account σου εκεί θα είναι και θα σε περιμένει! | ||
| | |
| | #10 |
| Νέο μέλος | αα μαλιστα, το λεω αυτο γιατι εδω και μερες δε μπορω να δω το προφιλ του παιχτη μου Oops Character Not Available This character profile could not be displayed, possibly for one of the following reasons: The character has been inactive for an extended period of time. The character name or realm was spelled incorrectly. The profile is temporarily unavailable while the character is in the midst of a process such as a realm transfer or faction change. Characters that have been deleted are no longer available. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |