| | |||||||||||
| Άρθρα Άρθρα από την κοινότητα! |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #21 |
| Ήρωας |
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #22 |
| Ήρωας | προσεχώς θα υπάρξει νέο update!! μέχρι το Σάββατο λογικά θα το έχω κάνει θα διαγραφούν πολλά επίσης θα μπουν και πολλά! |
| | |
| | #23 | |
| Ήρωας | Θα ήθελα να πω και εγώ 2 λόγια. Έχω δοκιμάσει Marksmanship(patch 4.0.1, όταν ήρθε το focus) και παρόλο που είναι πολύ εύκολο spec (rotation και priorities) το damage που έκανα ήτανε λίγο, εκείνη την μέρα το γύρισα σε survival το οποιο είναι και το main spec μου στα raids και ενώ είδα ότι δυσκολεύτηκα λίγο να διατηρήσω το focus σε σταθερά επίπεδα και το θεώρησα πιο δύσκολο spec από το MM, στην τελική το dmg που έκανε ήτανε πολύ περισσότερο από το MM. Τώρα πια το έχω συνηθίσει το survival και δεν ξεμένω ποτε από focus. Όσο για το beast mastery, πρόκειται για ένα αξιόλογο raiding spec αλλα επειδή το χρησιμοποιώ για leveling και farming δεν έχω κάνει τρελό dmg όταν το χρησιμοποιώ στα dungeons για να levelaro τα exotic pet μου. Όσο για τα stats(85lvl), αφού γίνεις hit capped, τότε κοιτάς τα αντικείμενα σου να δίνουνε τα εξής stats, critical strike rating, haste rating και mastery rating. Για gems άμα θες να πιάσεις το socket bonus, τότε θα πρέπει να είναι είτε σκέτο agility, είτε agility και ένα ακόμα στατιστικό από τα 3 παραπάνω. Βεβαια το haste έρχεται τελευταίο καθώς επηρεάζει μονο 2 πράγματα στον hunter, το αυτό-shot και τα steady/cobra shots. Rotation/priority: θα προσπαθήσω να το κάνω εύκολο, στο survival: αφού βάλουμε hunter's mark, την ώρα που τρέχει το tank για να pullarei ρίχνουμε επάνω του missdirection και με το που γίνει το pull ρίχνουμε explosive shot, άμεσος ρίχνουμε serpent sting και black arrow ακολουθάνε τα cobra shots μέχρι να τελειώσει το cooldown του το explosive shot(συνήθως είναι 2 cobra shots), ξανά ρίχνουμε explosive shot, συνεχίζουμε cobra shots μέχρι να τελειώσει το cooldown του το explosive shot ή να τελειώσει η διάρκεια του black arrow, άμα δεις ότι η διάρκεια του black arrow έχει τελειώσει και το explosive είναι έτοιμο για να το ρήξεις τότε priority παίρνει το explosive shot, δηλαδή θα ρήξεις πρώτα το explosive shot και μετά το black arrow. Αυτά τα ολίγα, άμα κάποιος που χρησιμοποιεί survival θέλει να πει κάτι για αυτά που έγραψα θα χαρώ να τον ακούσω. Παράθεση:
Για αυτό το θεωρώ απίστευτο και δεν πρόκειται να το πιστέψω εκτος και αν... screenshot or never happened!!
__________________ World of Warcraft (Old Account) Lieutenant General Cytheria, undead priest 60lvl (Bladefist-EU) When i say old account i mean vanilla WoW, nothing more and nothing less!! World of Warcraft (New Account) Κάντε click στην εικόνα για το armory. ![]() Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun | |
| | |
| | #24 |
| Ήρωας | Στα 85 παίζοντας Surv Spec έχω πλέον 17% Crit από 60% στο Wotlk (τα υπόλοιπα stats περίπου ίδια) και κάνω περισσότερο dps για έναν περίεργο λόγο. Λογικά έχει να κάνει το mastery που δεν υπήρχε πιο πριν, αλλιώς δεν βρίσκω άλλον λόγο. Είμαι Hit capped με λίγο παραπάνω atk power και πολύ χαμηλότερο crit rate και κάνω 4κ περισσότερο dps. Μήπως είναι Possesed ο Hunter μου από κανένα Evil Spirit?
__________________ Request to Blizzard: Βάλτε περισσότερα χαβαλετζίδικα items στο παιχνίδι....! Gordian - lvl 85 Orc Hunter Gordiane - lvl 81 Blood Elf Death Knight Simaya - lvl 81 Blood Elf Paladin Galfurion - lvl 80 Tauren Druid Deadgwynn - lvl 74 Undead Mage Mktp - lvl 62 Tauren Warrior Stizulaman - lvl 60 Troll Rogue |
| | |
| | #25 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
και όπως είχα πει το μέλλον του hunter είναι το haste γιατι?? επείδη το cobra shot με τα proc του survival ανεβαίνει το κριτ chance του σε κάθε κριτ κάνει 10-12κ οπότε φαντάσου dps explosive+black arrow+cobra shot+auto shot +serpent sting φαντάσου dps με το haste.. εγώ πάντως στα boss κάνω 12-15κ dps(1o phase -.-)αυτό θα πει με rapid fire για περισσότερα περιμένετε για το update του οδηγού μου το ετοιμάζω στο office θα τα διευκρινίσω όλα με λεπτομέρειες !! ![]() @Toumpano το cobra shot κάνει τη δουλειά | |
| | |
| | #26 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
25k σε target dummy 30k σε target dummy Σου θυμίζω ότι όταν έκανα τα 45k ήμουν σε ICC και full raid buffed.
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. | |
| | |
| | #27 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Είχες δίκιο λοιπόν απλά δεν φαίνεται έξω από τα Heroic.
__________________ Request to Blizzard: Βάλτε περισσότερα χαβαλετζίδικα items στο παιχνίδι....! Gordian - lvl 85 Orc Hunter Gordiane - lvl 81 Blood Elf Death Knight Simaya - lvl 81 Blood Elf Paladin Galfurion - lvl 80 Tauren Druid Deadgwynn - lvl 74 Undead Mage Mktp - lvl 62 Tauren Warrior Stizulaman - lvl 60 Troll Rogue | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |