Άρθρα Άρθρα από την κοινότητα!

Επιστροφή   WorldofWarcraft.GR Forums > World of Warcraft > Άρθρα

Diablo 3 Hellenic Community

το μέλλον του dps!!
LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Νέα Μηνύματα 02-12-10, 10:53   #21
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Tàk

Tàk
των Hybrid Species

EN-Haomarush (PvP)
Εικόνες: 1
Tàk is on a distinguished road
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Arafin Εμφάνιση μηνυμάτων
O νεκρός τα 'χει 400? (Τα posts)
Σωστόστ!

A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother.

Hybrid Species
Ο χρήστης Tàk δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 11-12-10, 00:24   #22
Ήρωας

Το avatar του χρήστη PwNeR

Ashbrîngér
των All In

EN-Kazzak (PvP)
Περιοχή: Bάρκιζα City!
PwNeR is on a distinguished road
Προεπιλογή

προσεχώς θα υπάρξει νέο update!!
μέχρι το Σάββατο λογικά θα το έχω κάνει
θα διαγραφούν πολλά επίσης θα μπουν και πολλά!

Ashbringer 85 Human WarriorKazzak EU
Souleater 82 Gnome Warlock Kazzak EU
Ickaz 85 Night Elf Hunter Kazzak EU[
Laela 80 Draenai Death Knight Kazzak EU
Elementalist 49 Draenai Shaman Kazzak EU
Tehzer 69 Human Paladin Kazzak EU
Ο χρήστης PwNeR δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 15-12-10, 08:16   #23
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Cytheria

Cytheria
των Astra

EN-Bladefist (PvP)
Περιοχή: Dedeagatch
Cytheria is on a distinguished road
Προεπιλογή

Θα ήθελα να πω και εγώ 2 λόγια.

Έχω δοκιμάσει Marksmanship(patch 4.0.1, όταν ήρθε το focus) και παρόλο που είναι πολύ εύκολο spec (rotation και priorities) το damage που έκανα ήτανε λίγο, εκείνη την μέρα το γύρισα σε survival το οποιο είναι και το main spec μου στα raids και ενώ είδα ότι δυσκολεύτηκα λίγο να διατηρήσω το focus σε σταθερά επίπεδα και το θεώρησα πιο δύσκολο spec από το MM, στην τελική το dmg που έκανε ήτανε πολύ περισσότερο από το MM.
Τώρα πια το έχω συνηθίσει το survival και δεν ξεμένω ποτε από focus.

Όσο για το beast mastery, πρόκειται για ένα αξιόλογο raiding spec αλλα επειδή το χρησιμοποιώ για leveling και farming δεν έχω κάνει τρελό dmg όταν το χρησιμοποιώ στα dungeons για να levelaro τα exotic pet μου.

Όσο για τα stats(85lvl), αφού γίνεις hit capped, τότε κοιτάς τα αντικείμενα σου να δίνουνε τα εξής stats, critical strike rating, haste rating και mastery rating.
Για gems άμα θες να πιάσεις το socket bonus, τότε θα πρέπει να είναι είτε σκέτο agility, είτε agility και ένα ακόμα στατιστικό από τα 3 παραπάνω.
Βεβαια το haste έρχεται τελευταίο καθώς επηρεάζει μονο 2 πράγματα στον hunter, το αυτό-shot και τα steady/cobra shots.

Rotation/priority: θα προσπαθήσω να το κάνω εύκολο, στο survival: αφού βάλουμε hunter's mark, την ώρα που τρέχει το tank για να pullarei ρίχνουμε επάνω του missdirection και με το που γίνει το pull ρίχνουμε explosive shot, άμεσος ρίχνουμε serpent sting και black arrow ακολουθάνε τα cobra shots μέχρι να τελειώσει το cooldown του το explosive shot(συνήθως είναι 2 cobra shots), ξανά ρίχνουμε explosive shot, συνεχίζουμε cobra shots μέχρι να τελειώσει το cooldown του το explosive shot ή να τελειώσει η διάρκεια του black arrow, άμα δεις ότι η διάρκεια του black arrow έχει τελειώσει και το explosive είναι έτοιμο για να το ρήξεις τότε priority παίρνει το explosive shot, δηλαδή θα ρήξεις πρώτα το explosive shot και μετά το black arrow.

Αυτά τα ολίγα, άμα κάποιος που χρησιμοποιεί survival θέλει να πει κάτι για αυτά που έγραψα θα χαρώ να τον ακούσω.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Lamma Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τα 35κ crit (kill command) που χτύπησα την πρώτη εβδομάδα και τα 47k 2 βδομάδες μετά...
Kill command που να κάνει 35k και 45k dmg ?? ξέρεις τι σημαίνει αυτό ?? ότι σε PvP άμα έπιανες τέτοια νούμερα τον αντίπαλο τον έχεις κάνει 1-shot!!!
Για αυτό το θεωρώ απίστευτο και δεν πρόκειται να το πιστέψω εκτος και αν... screenshot or never happened!!
World of Warcraft (New Account)
Κάντε click στην εικόνα για το armory.

Το κανάλι μου στο Youtube: Cytheria's Youtube channel - Join the fun
Ο χρήστης Cytheria δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 15-12-10, 10:07   #24
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Toumbano

Gordian
των Res-Nullius

Περιοχή: Εδώ κι εκεί...
Toumbano is on a distinguished road
Προεπιλογή

Στα 85 παίζοντας Surv Spec έχω πλέον 17% Crit από 60% στο Wotlk (τα υπόλοιπα stats περίπου ίδια) και κάνω περισσότερο dps για έναν περίεργο λόγο. Λογικά έχει να κάνει το mastery που δεν υπήρχε πιο πριν, αλλιώς δεν βρίσκω άλλον λόγο. Είμαι Hit capped με λίγο παραπάνω atk power και πολύ χαμηλότερο crit rate και κάνω 4κ περισσότερο dps. Μήπως είναι Possesed ο Hunter μου από κανένα Evil Spirit?

Gordian - lvl 85 Orc Hunter
Gordiane - lvl 81 Blood Elf Death Knight
Simaya - lvl 81 Blood Elf Paladin
Galfurion - lvl 80 Tauren Druid
Deadgwynn - lvl 74 Undead Mage
Mktp - lvl 62 Tauren Warrior
Stizulaman - lvl 60 Troll Rogue
Ο χρήστης Toumbano δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 15-12-10, 10:45   #25
Ήρωας

Το avatar του χρήστη PwNeR

Ashbrîngér
των All In

EN-Kazzak (PvP)
Περιοχή: Bάρκιζα City!
PwNeR is on a distinguished road
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Cytheria Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα ήθελα να πω και εγώ 2 λόγια.

Έχω δοκιμάσει Marksmanship(patch 4.0.1, όταν ήρθε το focus) και παρόλο που είναι πολύ εύκολο spec (rotation και priorities) το damage που έκανα ήτανε λίγο, εκείνη την μέρα το γύρισα σε survival το οποιο είναι και το main spec μου στα raids και ενώ είδα ότι δυσκολεύτηκα λίγο να διατηρήσω το focus σε σταθερά επίπεδα και το θεώρησα πιο δύσκολο spec από το MM, στην τελική το dmg που έκανε ήτανε πολύ περισσότερο από το MM.
Τώρα πια το έχω συνηθίσει το survival και δεν ξεμένω ποτε από focus.

Όσο για το beast mastery, πρόκειται για ένα αξιόλογο raiding spec αλλα επειδή το χρησιμοποιώ για leveling και farming δεν έχω κάνει τρελό dmg όταν το χρησιμοποιώ στα dungeons για να levelaro τα exotic pet μου.

Όσο για τα stats(85lvl), αφού γίνεις hit capped, τότε κοιτάς τα αντικείμενα σου να δίνουνε τα εξής stats, critical strike rating, haste rating και mastery rating.
Για gems άμα θες να πιάσεις το socket bonus, τότε θα πρέπει να είναι είτε σκέτο agility, είτε agility και ένα ακόμα στατιστικό από τα 3 παραπάνω.
Βεβαια το haste έρχεται τελευταίο καθώς επηρεάζει μονο 2 πράγματα στον hunter, το αυτό-shot και τα steady/cobra shots.

Rotation/priority: θα προσπαθήσω να το κάνω εύκολο, στο survival: αφού βάλουμε hunter's mark, την ώρα που τρέχει το tank για να pullarei ρίχνουμε επάνω του missdirection και με το που γίνει το pull ρίχνουμε explosive shot, άμεσος ρίχνουμε serpent sting και black arrow ακολουθάνε τα cobra shots μέχρι να τελειώσει το cooldown του το explosive shot(συνήθως είναι 2 cobra shots), ξανά ρίχνουμε explosive shot, συνεχίζουμε cobra shots μέχρι να τελειώσει το cooldown του το explosive shot ή να τελειώσει η διάρκεια του black arrow, άμα δεις ότι η διάρκεια του black arrow έχει τελειώσει και το explosive είναι έτοιμο για να το ρήξεις τότε priority παίρνει το explosive shot, δηλαδή θα ρήξεις πρώτα το explosive shot και μετά το black arrow.

Αυτά τα ολίγα, άμα κάποιος που χρησιμοποιεί survival θέλει να πει κάτι για αυτά που έγραψα θα χαρώ να τον ακούσω.

Kill command που να κάνει 35k και 45k dmg ?? ξέρεις τι σημαίνει αυτό ?? ότι σε PvP άμα έπιανες τέτοια νούμερα τον αντίπαλο τον έχεις κάνει 1-shot!!!
Για αυτό το θεωρώ απίστευτο και δεν πρόκειται να το πιστέψω εκτος και αν... screenshot or never happened!!
ναι.. ναι κιομος τo survival έγινε το καλύτερο σπεκ μιας και μπήκε αυτό το imba skill (cobra shot)
και όπως είχα πει το μέλλον του hunter είναι το haste
γιατι??
επείδη το cobra shot με τα proc του survival ανεβαίνει το κριτ chance του
σε κάθε κριτ κάνει 10-12κ οπότε φαντάσου dps explosive+black arrow+cobra shot+auto shot +serpent sting φαντάσου dps με το haste..
εγώ πάντως στα boss κάνω 12-15κ dps(1o phase -.-)αυτό θα πει με rapid fire
για περισσότερα περιμένετε για το update του οδηγού μου το ετοιμάζω στο office
θα τα διευκρινίσω όλα με λεπτομέρειες !!

@Toumpano το cobra shot κάνει τη δουλειά

Ashbringer 85 Human WarriorKazzak EU
Souleater 82 Gnome Warlock Kazzak EU
Ickaz 85 Night Elf Hunter Kazzak EU[
Laela 80 Draenai Death Knight Kazzak EU
Elementalist 49 Draenai Shaman Kazzak EU
Tehzer 69 Human Paladin Kazzak EU
Ο χρήστης PwNeR δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 16-12-10, 07:04   #26
Μαχητής

Το avatar του χρήστη Lamma

lammadinion
των Prophecy

EN-Ghostlands (PvE)
Περιοχή: Περιστερι
Lamma is on a distinguished road
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Cytheria Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέμα... Screenshot δικό μου δεν έχω αλλά σου έχω μερικά videaκια από μεγάλα kill command crits...

25k σε target dummy

30k σε target dummy

Σου θυμίζω ότι όταν έκανα τα 45k ήμουν σε ICC και full raid buffed.
Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata.
Ο χρήστης Lamma δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Νέα Μηνύματα 17-12-10, 00:34   #27
Ήρωας

Το avatar του χρήστη Toumbano

Gordian
των Res-Nullius

Περιοχή: Εδώ κι εκεί...
Toumbano is on a distinguished road
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο PwNeR Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι.. ναι κιομος τo survival έγινε το καλύτερο σπεκ μιας και μπήκε αυτό το imba skill (cobra shot)
και όπως είχα πει το μέλλον του hunter είναι το haste
γιατι??
επείδη το cobra shot με τα proc του survival ανεβαίνει το κριτ chance του
σε κάθε κριτ κάνει 10-12κ οπότε φαντάσου dps explosive+black arrow+cobra shot+auto shot +serpent sting φαντάσου dps με το haste..
εγώ πάντως στα boss κάνω 12-15κ dps(1o phase -.-)αυτό θα πει με rapid fire
για περισσότερα περιμένετε για το update του οδηγού μου το ετοιμάζω στο office
θα τα διευκρινίσω όλα με λεπτομέρειες !!

@Toumpano το cobra shot κάνει τη δουλειά
Πλέον δεν διαφωνώ. Μετά από μερικά HCs το Haste ως ένα σημείο είναι must. Γιατί? Πολύ cc οπότε χρειαζόμαστε κίνηση. Με το focus που έχουμε αναγκαστικά χρειαζόμαστε το Cobra Shot το οποίο θέλει haste για μικρό cast. Άρα και να βαρέσει το απίθανο το crit το explosive Shot, δεν θα έχω focus για άλλο χωρίς μερικά cobra. Θέλει λοιπόν haste και αρκετό, απλά όχι τίγκα haste και hit και απο damage τίποτα. Πρέπει σίγουρα σε end game να έχουμε τουλάχιστον τόσο haste ώστε το cobra να κάνει λιγότερο από 1.4 secs cast.

Είχες δίκιο λοιπόν απλά δεν φαίνεται έξω από τα Heroic.

Gordian - lvl 85 Orc Hunter
Gordiane - lvl 81 Blood Elf Death Knight
Simaya - lvl 81 Blood Elf Paladin
Galfurion - lvl 80 Tauren Druid
Deadgwynn - lvl 74 Undead Mage
Mktp - lvl 62 Tauren Warrior
Stizulaman - lvl 60 Troll Rogue
Ο χρήστης Toumbano δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν μπορείς να δημιουργήσεις θέματα
Δεν μπορείς να στείλεις απαντήσεις
Δεν μπορείς να αποστείλεις συνημμένα
Δεν μπορείς να διορθώσεις τα μηνύματα σου

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are σε λειτουργία
Pingbacks are σε λειτουργία
Refbacks are σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:54.

Σύστημα Forum: vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
WorldofWarcraft.GR (c) 2004-2011

Blizzard

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24