| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα, χέρομαι που έχω την ευκαιρία να γίνω μέλος της κοινότητας αυτής. Αλλά ας μπούμε στο ψητό. Σκέφτομαι να ανεβάσω τον warrior μου στα 85 με σκοπό κάποια στιγμή να αρχίσω arena. Στο WTLK δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα μαζί του και ούτε πάτησα το πόδι μου σε οποιαδήποτε arena. Θεωρώ ότι είναι χαρακτήρας που πρέπει κάποιος να του αφιερώσει πολύ χρόνο, μιας κατά την γνώμη μου είναι αρκετά δύσκολος σε σχέση με τους άλλους μου χαρακτήρες. Παίζω druid warlock rogue kai hunter. Τώρα όμως το αποφάσισα και σε συνεργασία με τον φίλο μου που ανεβάζει priest λέμε να συνεργαστούμε. Ανέκαθεν ο warrior συνοδευόταν κύριος από druid η paladin healler. πιστεύεται ότι warrior - priest στα 85 θα είναι καλό combo? Γενικά θεωρώ τον εαυτό μου καλό παίχτη μιας και στα 70 κατάφερα να περάσω τα 1800 rating και γενικά ήμουν πολύ γρήγορος και σχεδόν όλοι στον server μου με ήξεραν. Μήπως όμως είναι ένα combo που δεν θα οδηγήσει πουθενά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Κώστας |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Warrior - Priest ήταν καλό comp και στο Wotlk.Βέβαια,έχει σαφείς αδυναμίες όσον αφορά το αμυντικό παιχνίδι σε σχέση με τα άλλα warrior+healer comps,αλλά έχει παράλληλα την δυνατότητα να παίξει πολύ πιο επιθετικά και πιεστικά.Η επιλογή είναι δική σου. |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Πρεπει να περιμενουμε και να δουμε για τα Combo στο Cata. Αλλα πιστευω οτι το Warrior-Priest θα ειναι παρα πολυ καλο.
__________________ ![]() Nikelia - 85 Gnome Mage Kazzak EU Forestman - 85 Night Elf Druid Kazzak EU |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | Παίζουμε ντουέτο warrior (και μάλιστα Fury!!!) με Holy Pala... Μέχρι τώρα εκεί που υστερούμε είναι με τους ranged και ειδικά τους Frost Mages. Όποτε έχουμε πετύχει mele με Priest τα πράγματα είναι αρκετά εύκολα. Αν πετύχουμε 2 mele τότε κάνουμε πάρτυ.
__________________ Why should I heal you whan I can also do some damage? |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Oπως ειπε ο eneru. Στο wotlk το priest warr ηταν πολυ δυνατο λογο του απιστευτα επιθετικου παιχνιδιου του priest. Τωρα πλεον δεν θα προτεινα προσωπικα disc καθως δεν εχεις ουτε πολυ cc (βλεπε druid) ουτε ατελειωτο mana/healing output (βλεπε paladin). Χωρις βεβαια να το εχω δοκιμασει (wtb καποιον να lvlarei τον priest μου! ). |
| | |
| | #6 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
λοιπόν λέμε τι να κάνουμε να πιέσουμε πχ το πάλα για να βάλει "καπότα" και cc war ή να την πέσουμε στο war και με απλό cc στο παλα να δούμε τι γίνεται. Λοιπόν το damage που βγήκε δεν healάρεται ή δύσκολα εν τέλει. Ο war έπεσε ο pala έφαγε sheep-cs και στο τέλος του έκανα κι ενα deep freeze και ο άλλος έριχνε 40κ στο war .. δεν υπάρχει σωτηρία .. μου έχει τύχει παλα στο παρελθόν να παίζει με skillmourne war και να ξεκινάει με καπότα κι να κάνει πάρτυ ο άλλος .. αλλά τέσπα | |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Warrior + Resto Shaman Warrior + Druid Ήταν, είναι και 8α είναι οι καλύτερες επιλογές.
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | warr+resto sham=???? Σπανια το εβλεπες αυτο tbc/wotlk |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Ειδικά στο TBC (hint: old WF + sword spec) ήταν ΤΟΠ μετά το warr+druid...
__________________ ![]() A Born Hybrid, More than a Clan... It's a Brotherhood, It's what we do. From now until the end of the world, we and it shall be remembered, we few, we band of brothers, for he who sheds his blood with me shall forever be my brother. Hybrid Species |
| | |
| | #10 | |
| Νέο μέλος | Παράθεση:
__________________ Why should I heal you whan I can also do some damage? | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |