| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | καλησπερα σε ολους τους φιλους του forum.παρακολουθω αρκετο καιρο το forum και με εχει βοηθησει αρκετα και εχω δει πολλες αποψεις,τωρα θα ηθελα την γνωμη σας...... ειμαι στον xavius pvp,πραγματικα αδειος server,ειδικα αν εισαι alliance δεν ειναι και οτι καλυτερο.το λοιπον σκεφτομαι εναν απο τους characters μου (warlock,dk,hunter,paladin alla alliance) να του κανω transfer σε καποιο πιο ζωντανο server.pvp η pve δεν με ενοχλει,ζωντανος να ειναι και να υπαρχει καλη παρεα |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | kazzak. Το μήνυμα που καταχωρήσατε είναι πολύ σύντομο. Παρακαλώ αυξήστε το μήνυμά σας κατά 10 χαρακτήρες τουλάχιστον. |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Έλα στον Darkspear μια χαρά είναι, αλλά δεν έχει πάααρα πολλούς Έλληνες.. έχω πετύχει όμως μερικούς, δεν είναι pvp realm εκτός αν το επιλέξεις, πάρε όμως γνώμη και από άλλους!!! Φιλικά!!! |
| | |
| | #4 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | yeah ο Darkspear(aka Dramaspear) είναι καλός server. Όπα Thelimia και εσύ από drama? Δυστιχώς είμαι Horde αν και ο πρώτος μου char ήταν Αlliance hunter | ||
| | |
| | #5 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
Πάντως είναι ζωντανός σέρβερ... έχει αρκετό κόσμο, βέβαια δεν ξέρω τί γίνεται τον τελευταίο μήνα αλλά γενικά είναι καλά... αποψή μου βέβαια !!
__________________ "Μια όαση τρόμου μέσα σε μια έρημο ανίας!!!" ![]() "Experience is the name that everyone gives to their mistakes!!!" | |
| | |
| | #6 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Και ο Ravencrest (pvp) είναι καλός, ειδικά από άποψη alliance - we own the place! | ||
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Xavius is fine learn to play μην αλλαξεις realm πριν το cata.. τα realm population θα αλλαξουν. και τι ακριβως εχουν οι alliance ? Τελευταία επεξεργασία από Kalodrei : 18-11-10 στις 00:00 |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Πήγαινε στα realm forums και κοιτα ειδικά τα παλιά posts, πολύ κλάψα. |
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | γεια σου kalodrei τον main ton lock δεν τον αλλαζω,εναν απο τους αλτ σκεφτομαι και μαλλον μονο για pve θα τον εχω....ναι οντως τλευταια ξυπνησαμε λιγο,κυνηγουσαμε τα elemental προχτες στο sw και ειμασταν 50 ατομα,που να δεις τοσους alliance μαζεμενους στον xavius πριν λιγο καιρο Τελευταία επεξεργασία από eagle268 : 18-11-10 στις 17:14 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |