| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: αγαπάμε Ickaz? | |||
| ναι μια χάρα παιδί είσαι | | 7 | 17,07% |
| καλός είσαι αλλα λιγότερο σπαμ ρε παιδί μου.. | | 16 | 39,02% |
| μπα όχι μα**κας είσαι!!! | | 18 | 43,90% |
| Ψήφισαν: 41. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | μετά απο ένα τρελό μπινελίκη που έφαγα από έναν γνωστό μπήκα σε ερωτήματα για το αν με γουστάρετε εδώ ως μέλος η απλά με έχετε για τον μα**κα της παρέας? και θέλω να μου απαντήσετε με ειλικρίνια εσας όσους ξέρω από δω.. ναι ναι το ξέρω ότι μέχρι τώρα έχω κάνει τρελό σπαμ το παραδέχομαι αλλά εντάξει τότε ημουν καινούριος μέσα στις αναπάντητες ερώτησεις ελπίζω να καταλαβαίνατε.. το μόνο "καλό" που νομίζω πως έχω κάνει για αυτό το forum είναι το meeting.. απο κει και πέρα QQ your choice guys..
__________________ ![]() ![]() Ashbringer 85 Human WarriorKazzak EU Souleater 82 Gnome Warlock Kazzak EU Ickaz 85 Night Elf Hunter Kazzak EU[ Laela 80 Draenai Death Knight Kazzak EU Elementalist 49 Draenai Shaman Kazzak EU Tehzer 69 Human Paladin Kazzak EU Τελευταία επεξεργασία από PwNeR : 15-11-10 στις 00:18 |
| |
| | #2 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | την αληθεια θες??εισαι GTP φιλε πραγματικα...ξερω τι εχεις κανει γι'αυτο μιλαω.. | ||
| |
| | #3 |
| Νέο μέλος | kai liga les. file de se sikonei o server ksekoumpisou |
| |
| | #4 |
| Ήρωας | Εγώ αγαπώ Ickaz, no matter what σμουτς! |
| |
| | #5 |
| Συντονιστής | Greeklish = bannable offense. ***** ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ***** Ευχαριστώ για την κατανόηση. Α και μην αρχίσει το δράμα.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| |
| | #6 | |
| Ήρωας | Μου γίνατε όλοι γαμάτοι.. Καλό παιδί είναι ρε κωλοδεξιοί, ποιοί είστε εσείς να μιλάτε έτσι;; Λες και τον γνωρίζετε. Τώρα να μου πεις ποιος ο λόγος να άνοιγε αυτό το thread. Ανούσιο μπορώ να πω, αλλά επειδή το έχω γνωρίσει το παιδί δε μου κάνει εντύπωση Παράθεση:
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) | |
| |
| | #7 |
| Νέο μέλος | ασε να το κρινουν αλλοι αυτο. |
| |
| | #8 |
| Ήρωας | τη να κρίνεις ρε δεν με ξέρεις καν.. είσαι και νέο μέλος τίποτα δεν μπορείς να κρίνεις.. |
| |
| | #9 |
| Ήρωας | |
| |
| | #10 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | | ||
| |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |