| | |||||||||||
| Δημοσκοπήσεις Ψηφοφορίες για διάφορα ζητήματα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #11 |
| Μαχητής | Dilo ηρεμα λιγο,τον ξερεις και τον ηρωνευεσαι? |
| | |
| | #12 | ||
| Μαχητής
| Δεν νομίζω να ειρωνεύτικα κανέναν
__________________ H ζωή χωρίζετε σε τρεις φάσεις, επανασταση, περισυλλογή τηλεόραση. Ξεκινάς να αλλάζεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια... | ||
| | |
| | #13 |
| Συντονιστής | Ούτε εγώ το νομίζω ^^!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #14 |
| Μαχητής | Ετσι καταλαβα εγω |
| | |
| | #15 |
| Συντονιστής | Noooo problem. Ψυχραιμία πάνω απ΄όλα.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #16 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Kαι το φαγητό θα είστε εσείς!!! /mpouxa0xa0xa0
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #17 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 3 | | ||
| | |
| | #18 |
| Ήρωας | το cataclysm για μενα ερχεται τη καταλληλη στιγμη..ειχα αρχισει να σκυλοβαριεμαι τα παντα..τωρα οι αλλαγες που θα φερει ελπιζω πως θα ναι προς το καλυτερο..μια πρωτη γευση απο το τελευταιο Patch μου αφησε θετικες εντυπωσεις. τωρα για τα υπολοιπα στις 7 του Δεκεμβρη... |
| | |
| | #19 |
| Νέο μέλος | Θα αποκτησει παλι ενδιαφερον το παιχνιδι γιατι ειχε αρχισει σε επικινδυνο σημειο να γινετε βαρετο,περιμενουμε λοιπον μεχρι τις 7 Δεκεμβριου να δουμε κ το Cataclysm!! |
| | |
| | #20 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 29-04-2012 Περιοχή: Trinidad and Tobago
| Όχι Το level 85 δεν μου αρέσει, τα Characters και Races δεν μου αρέσουν που τα έχουν αλλάξει, οι περιοχές και τέλος ο Βασιλιάς ,προτιμώ των Lich King |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |