| | |||||||||||
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #21 |
| Ήρωας | Ερώτηση .. Πόσες ώρες παίζεις καθημερινά.. μπορούμε να έχουμε και παραλλαγή στην ερώτηση...όταν έχεις μέρα που θα raidάρεις icc και χρειάζεται να φαρμάρεις θα το κάνεις? Διάβασα από κάποιον πριν πως τα proffs στο wrath δεν κάνουν την δουλειά που έκαναν παλιά.. Διαφωνώ . To JC μου έδωσε (wrath πάντα γιατί εδώ το ανέβασα νομόζω στις πολύ αρχές του) και μου ΔΙΝΕΙ απίστευτα λεφτά. Ειδικά με το honor style (75k-->7gems) είτε τώρα στο 4.0.1 είχα 5k ασχολήθηκα με το char μου και μου έμειναν 3κ για gems(165each)@ah. Από τότε που μπήκε το 4.0.1 (και έχοντας ΜΟΝΟ έναν χαραχτήρα(main) με proffs στο σέρβερ αυτό) από 19500g έφτασα 25k. Δεν είναι άσχημα. (JC/tailor είμαι ουσιαστικά το jc με βγάζει ασπροπρόσωπο) Μάλιστα σκέφτομαι πριν μπει το cata να ρίξω tailor για mining για να πουλάω ores/bars και για να ανεβάσω το jc χωρίς να επηρεάσω τραγικά την περιουσία μ. Μετά άμα χρειαστεί ξανα-ανεβάζω tailor. |
| | |
| | #22 |
| Συντονιστής | Αναλόγως τους καιρούς.. τον τελευταίο 1,5 χρόνο χρόνο καθημερινές το maximum που θα παίξω είναι 5-6 ώρες (και εις βάρος του ύπνου μου!). Από τότε που ήρθα στο τωρινό guild μου, υπήρχε περίοδος που είχαμε καθημερινά raid, αλλά από τέλη Μαϊου μια άντε 2 μέρες το πολύ.. Μέγαλο πράγμα αυτό, trust me. Αυτό για τα professions στο Wrath όντως δεν ισχύει. Αλλαγές γίνονται πάντα, εσύ πρέπει να τις δεις νωρίς και να εξελίχθείς. Και λεφτά βγάζεις με την σέσουλα αν το βάλεις στόχο. Αυτήν την περίοδο πάντως συνιστώ farming ή ανέβασμα alts - και σε καμία περίπτωση μην σκάσετε gold πάνω τους.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #23 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #24 |
| Μαχητής | Εμείς που έχουμε Tailoring και mining?? Δεν λέω βγάζω πολλά από το mining αλλά χαλάω περισσότερα πολλές φορές στο Tailoring από ότι βγάζω με το mining. Ξέρει κάνεις να μου πει τι να φτιάχνω με το taloring για να βγάζω έχω κέρδος? 'Η καμιά άλλη ιδέα? |
| | |
| | #25 |
| Ήρωας | Enchants for legs και bags.Έχεις 2 proff που δυστυχώς δεν κολάνε μεταξύ τους |
| | |
| | #26 |
| Μαχητής | Το ξερω.....Τι κολαει με το Tailoring?. Enchants for legs?? Φτιαχνω τετια με το Tailoring? Ειμαι 66 λεβελ τωρα και το μινινγκ το αρχισα προσφατα. Με τι να αντικαταστισω το μινινγκ λετε??? Τελευταία επεξεργασία από JohnJohn : 19-10-10 στις 20:30 |
| | |
| | #27 |
| Μαχητής | λοιπόν έχω druid resto talent tree 46 lvl και έχω μόνο 30 κάτι gold! τα profession μου είναι mining+blacksmith! είναι και τα 2 γύρω στα 100+ . μήπως πρέπει να τα αλλάξω? ο druid είναι ο main μου ! τώρα ξεκίνισα WoW! |
| | |
| | #28 |
| Συντονιστής | Icedearth και Johnjohn αυτό το thread εδώ δεν είναι για εσάς.. όχι για αρκετό καιρό ακόμα. Αν θέλετε μελετήστε αυτό εδώ. http://www.worldofwarcraft.gr/forum/t2297.html
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #29 |
| Ήρωας | ragna τα Proff mu einai mining και blacksmithing 320κατι το ενα,23οκατι το αλλο,η αληθεια ειναι οτι το blcksmithing μου τρωει τρελα gold για να ανεβει..κανω τα daily καθημερινα(τουλαχιστον 15 απο τα 25) και υπολογισε καμμια 10αρια random heroic...οτι βγαζω απο Loot πανε ah αλλα δεν βλεπω φως ακομα....αυτη την στιγμη εχω 2κ gold και ακομα δεν εχω παρει καν το expert flying skill..κανω κατι λαθος και μενω με τοσο λιγα? |
| | |
| | #30 |
| Συντονιστής | Απ'την στιγμή που έχεις mining είναι καλύτερα να φαρμάρεις ores για να ανεβάσεις το blacksmithing. Σαν συνδυασμός καλός είναι απλά το mining είναι μάπα όσον αφορά τα bonuses σε οποιοδήποτε class εκτός από tank. Mάζευε λεφτά και μην ξοδεύεις μέχρι να πάρεις το expert riding, και θα το πάρεις μέσα στην βδομάδα αν κάνεις όντως τόσα πολλά .
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |