| | |||||||||||
| Guilds Ελληνικά ή ξένα guilds, clans, ομάδες. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | ψαχνω για ενα φιλικο guild με ελληνες η να εχει αρκετους ελληνες στον σερβερ bloodhoof.ειμαι mage full blue (frost-arcane) 76 lvl solo ολα τα lvl μου. Τελευταία επεξεργασία από kromachine : 22-10-10 στις 08:56 |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Καλησπερα και καλως ηρθες στην community Θα σε παρακαλουσα απλα να γραφεις ελληνικα και οχι greeklish, και μετα ολα θα ειναι ευκολα, εδω ειμαστε για οτι απορια εχεις σχετικα με το παιχνιδι
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | hi.dexome thn paratirisi sou kai gnorizo oti apagoreuete na grafo me greeknlish alla den exo ellinika sto keyboard m giafto kai ta greeklish. |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | Τότε θα σου ζητήσω είτε να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να βάλεις ελληνικά, είτε να χρησιμοποιήσεις έναν μετατροπέα greeklish στην χειρότερη. Λυπάμαι αλλά οι κανόνες είναι κανόνες, και εξαιρέσεις δεν γίνονται. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #5 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
στον bloodhoof από ότι έχω ακούσει υπάρχουν ελληνικα guild λίγο ψάξιμο θέλει! | |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής |
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |