| | |||||||||||
| Δημοσκοπήσεις Ψηφοφορίες για διάφορα ζητήματα. |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιές οι εντυπώσεις σας για το νέο patch? | |||
| Τα σπάει θέλω το cataclysm τώρα !!! | | 22 | 27,16% |
| ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DPS ΜΟΥ ? ! | | 11 | 13,58% |
| Καλό ,αλλά περίμενα περισσότερα. | | 13 | 16,05% |
| Πλάκα μας κάνουν ? Τι είναι αυτά τα χάλια? | | 11 | 13,58% |
| Θα απαντήσω σε 3 χρόνια που θα ξαναμάθω το game... | | 12 | 14,81% |
| Καλό αλλά δεν έπρεπε να "σπάσουν" το παιχνίδι στο 80 με ισορροπίες βάση του level 85. | | 14 | 17,28% |
| Φέρτε πίσω το vanilla. (Ναι ακόμα κλαίω από τότε) | | 8 | 9,88% |
| Χαζεύω τα water effects... χάζεψα... τι λέγαμε? | | 9 | 11,11% |
| Δεν μπορώ να απαντήσω, σπαμμάρω shadow word: death / moonfires . | | 3 | 3,70% |
| Παίζω dps warrior.... έχε γειά κόσμε... /wrist. | | 1 | 1,23% |
| Ψήφισμα Πολλαπλών Επιλογών. Ψήφισαν: 81. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #31 |
| Νέο μέλος | Προσωπικη μου άποψη, Εντάξει κανανε κάποιες αλλαγές ενδιαφέρον απο την μια γιατι ξεφεύγουμε απο την ρουτινα, αλλά και πάλι τουλαχιστον οτι έχει να κάνει με τον χαρακτήρα μου δεν μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένος. π.χ mastery για μόστρα και μόνο το βλέπω(Θα ήθελα πολύ να ακούσω την άποψη druid k shaman για αυτο το θεμα κυριως),crit εψαχνα crit(περιπου -5%) και δεν έβρισκα (δεδομένο απο την μια αφου βγήκαν κάποια talents) για να μην αναφερω τον σχολιασμο κάποιων skill. |
| | |
| | #32 |
| Συντονιστής | Συνοπτικά για το mastery μας ως resto shamans (αν θες να το αναλύσουμε το γιατί και πως που πότε στο forum των Κλάσεων δημιούργησε ένα thread) είναι ότι προς το παρόν *ΔΕΝ* αξίζει.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #33 |
| Ήρωας | Για druids το mastery ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ αυτη τη στιγμη εκτος και αν για καποιον αγνωστο λογο σου ζητησει το guild να κανεις tank heal. Μεχρι το cata αποφυγετε το |
| | |
| | #34 |
| Ήρωας | Προσωπικά πιστεύω το mastery θα κάνει τη διαφορά στο 85. Από όσο γνωρίζω τουλάχιστον, για τον Frost 2Η είναι must από αυτό το patch. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι όλα τα class και specs θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το stat, αλλά στα 85 θα δείξει. Πάντως θα ήταν περίεργο να φανεί από τώρα η χρησιμότητα του, μιας και μόνο από reforging μπορείς να το πάρεις. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |