| | |||||||||||
| Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King. |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | Ανακοινώθηκαν οι εξής αλλαγές στα mounts στο επερχόμενο 4.03 patch, oι οποίες είναι απόλυτα λογικές μιας και σύντομα το Zul Gurub θα αφαιρεθεί : - Swift Zulian Tiger και Swift Razzashi Raptor θα αφαιρεθούν από το παιχνίδι. - Το Razzashi Hatchling επίσης - Το Tome of Polymorph: Turtle θα υπάρχει από αλλού - Τα mounts από το Trial of the Crusader θα αφαιρεθούν - Το Reins of the Blue Drake θα πέφτει πάλι από το 10αρι Malygos. - Το Azure Drake από 25αρι Malygos - Τα Mimiron's Head και Invincible θα είναι rare drops στο Hard mode.
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR Τελευταία επεξεργασία από mrunbox : 15-10-10 στις 11:44 | ||
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | ![]() ![]() ![]() ![]() τοσα run στο zul gurub ![]() ![]() και τιποτα... |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | "Although we have no current plans to introduce new ways to obtain the Zul'Gurub mounts, pets, and the tribute mounts, they may return should we find a place where they fit in the future." Ας μη χάνουμε όλες τις ελπίδες. |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | καλά κρασιά, τόσο καιρό προσπαθώ και εγώ για την τίγρη, και μόνο το raptor μου έπεσε, θα φρικάρω αν δεν μου πέσει μέχρι το patch |
| | |
| | #5 | |
| High Warlord | Παράθεση:
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Το έχω ξαναγράψει.Αλλά θα το ξανά αναφέρω.Shethekk halls hc mode.Ορματε να φαρμαρετε το Mount reins of raven lord.ΕΙΝΑΙ εκεί ο τύπος και περιμένει.ούτε summon with druid ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ άλλα ούτε να κάνετε clear to room πριν του ορμίσετε.ΑΠΛΑ θέλει Υπομονή με 1-2% drop rate |
| | |
| | #7 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
μονο που ο raven lord είναι χάλι μαύρο μπροστά στο zulian tiger | |
| | |
| | #8 |
| Συντονιστής | Τίγρεις υπάρχουμ πολλές, κοτόπουλο με τόσο ωραίο animation μόνο ένα!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #9 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
Όταν λέμε 1-2% drop rate, εννοούμε ότι πρέπει να μπούμε καμιά 100αριά φορές να τον σκοτώσουμε και σε διαφορετικές μέρες ή αυτό πρέπει να γίνει με συνεχόμενο farming? | |
| | |
| | #10 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | Σημαίνει ότι κάθε φορά που τον σκοτώνεις έχεις μία στις 100 πιθανότητες να πέσει το mount. Άρα μπορεί να το πάρεις με την πρώτη, μπορεί να πας και 400 φορές και να μη το πάρεις.
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | ||
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |