| | |||||||||||
| Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Administrator | Ένα νέο κινέζικο εστιατόριο έχει ως πηγή έμπνευσης το World of Warcraft! Όπως θα δείτε και στις εικόνες έχουν από απλές μικρές φιγούρες έως και έναν paladin που ξέφυγε από το Dark Age of Camelot Έχουν ονομάσει το κέντρο του εστιατορίου Hall of Snow Storms ενώ υπάρχει και ένα δέντρο, ίσως το Tree of Life Παράλληλα έχουν γιγαντοοθόνες που δείχνουν συνέχεια in-game clips, ενώ το μενού του εστιατορίου εμπεριέχει φαγητά με WoW ονομασίες, αν και δεν πιστεύω να σταματήσουν στις ονομασίες, ανυπομονώ να δοκιμάσω το [Recipe: Dirge's Kickin' Chimaerok Chops] και το [Boiled Gnome's Head] Απολαύστε μια γεύση του Hall of Snow Storms, ενώ υπάρχει και σχετικό video. Πηγή: CCTV.com |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Για πιασε τπτ με agility ... εχουμε πεσει λιγο σε crit..
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Καλα δεν μου κανει εντυπωση Εδω πορνοταινιες γυριζανε οι Κινεζοι με θεματολογια/αμφιεσεις απο το WoW
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #4 |
| Banned Εγγραφή: 13-10-2008 Περιοχή: Λαμία
| Καλά ρε αλάνι που το βρήκες αυτό έλεος World of Warcraft εστιατόριο ......έλεος..... |
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος | τα epic φαγητά είναι ακριβά????????????????
__________________ so...you want to taste my soulfire? |
| | |
| | #6 |
| Administrator | Καρφώθηκες ! :0
__________________ In WoW, it's important to remember that anyone that has accomplished more than you is a no lifer and anyone who has accomplished less than you is a noob. |
| | |
| | #7 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
(τι καρφώθηκα κι εγώ ?!?!?! )
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Μα το ειχατε frontnews στο παλιο site! Εγω ειμαι της παραδοσιακης σχολης Γκουσγκουνη
__________________ Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουν απο μία. Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη Climate Change Award |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | Θεωρώ πως ένα εστιατόριο με βάση το WoW είναι πολύ έξυπνο.Θα ήθελα να δοκιμάσω από τα φαγητά τους άμα πάω στο Πεκίνο!!!! |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |