| | |||||||||||
| Player vs Environment Συζητήσεις για ότι έχει να κάνει με PvE, mobs, τακτικές για boss και first kills. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Γεια σας ειμαι 76 επιπεδο(lvl)και ειμαι στον Genjuros.Σκεφτομαι στα 80 να τον κανω dps γιατι tank τον βαρεθικα θελω βοηθια ομως:1)amrs or fury 2)spot στα raid 8α εχω η θα καθομαι και θα τους κοιταω Εφχαριστω που με ακουσατε |
| | |
| | #2 | |
| Μαχητής | arms den yparxei pve...perimene thn 16h dec an 8es na paizeis arms. Fury einai kalo spec gia pve alla polloi warriors 8eloun na kanoun dps. Elaxistoi einai autoi p mporoune. Me liga logia? Stay tank Παράθεση:
| |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | Μην ακούς κανένα όλα τα specs είναι καλά αρκεί να ξέρεις να παίζεις ακόμα και arms μπορείς να έχεις spot στα raids άμα νιωθειs το spec σου.Και κατά την γνώμη μου αυτό που μετράει περισσότερο για την θέση που θα πάρεις στα raids είναι η συμπεριφορά στην guild σου παρά τον κορεσμό του class σου.Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις και τα δυο spec και διαλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο... αν και άμα ήμουν στην θέση σου θα πήγαινα όσο το δυνατόν ποιο γρήγορα 80 και μετά tank! |
| | |
| | #4 |
| Νέο μέλος | αρμς δεν υπαρχει??? -.- εχω δει skilled(και geared ofc) arms να αφήνει 1000dps πίσω ολο το raid . outcast μάλλον εχεις μείνει ακόμη στο παρελθόν πριν το 3.0.0 patch γιατι τωρα ο warrior γ@μ@ και σαν arms |
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος Εγγραφή: 09-12-2008
| κακα τα ψεματα παιδια.. fury=max dps |
| | |
| | #6 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 3 | "Titan's Grip: While you have a two-handed weapon equipped in one hand, your physical damage done is reduced by 10%" Aπό τα 3.1.0 patch notes. Συμπεράσματα δικά σας... | ||
| | |
| | #7 |
| ye η 3.1.0 εκανε τους fury να πανε arms ειδικα αυτους που παιζουν σε PvP server, αφου σκανε περιπου το ιδιο dps (αν οχι καλυτερο ο arms) |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | Το ειδικα αυτοι που ειναι σε pvp server που κολλάει ?
__________________ ffs |
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | Εγώ έχω Orc Warrior και παίζω ως DPS με Fury λίγα Arms. Αν θες μπες και δες τα talent μου. |
| | |
| | #10 |
| |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |