| | |||||||||||
| Player vs Player Συζητήσεις για PvP, τακτικές, κόλπα και τα συναφή. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Νέο μέλος | Καλημέρα , Είμαι pvp παίκτης healer druid και θα ήθελα να μάθω εάν μπορείς στο cataclysm να περνεις από BGS τα ίδια PVP ITEMS με την αρένα. Χωρίς να κανείς καθόλου αρένα μπορείς να πάρεις τα καλύτερα PVP ITEMS που υπάρχουν? Γιατί από τότε που υπάρχει αρένα εάν δεν έκανες αρένα δεν μπορούσες να πάρεις τα καλύτερα PVP ITEMS . Και μια τελευταία ευχή , εύχομαι να επιστρέψει λίγο το OPEN PVP έξω από της μεγάλες πόλης όπως το 2005 ώστε να το ζείσουν και οι νέοι παίκτες και εμείς οι παλιοκαραβανάδες να θυμηθούμε λίγο τις παλιές καλές σφαγές π.χ ( έξω από το Tarren mill , barrens...) |
| | |
| | #2 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | Ναι μπορείς. Θα χρειαστεί να συμμετέχεις στα Rated Battlegrounds και από εκεί έχεις πρόσβαση ακριβώς στα ίδια items που θα είχες και από την arena.
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | ||
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | Σε ευχαριστώ φίλε μου αυτά τα bg θα μπαίνουμε όπως μπαίνουμε ως τώρα? |
| | |
| | #4 | ||
| Συντονιστής
Εικόνες: 64 | Από το καινούργιο PvP tab θα επιλέγεις εάν θέλεις να μπεις σε κανονικό ή rated.
__________________ http://www.twitter.com/Warcraft_GR | ||
| | |
| | #5 |
| Νέο μέλος | Πολύ ωραίο αυτό που θα κάνουν με τα Rated Battlegrounds. Επιτέλους κ κάποιοι αλλοι παίχτες θα μπορέσουν να πάρουν τα top pvp items μέσω ενός εναλλακτικού τρόπου! Keep up blizz! |
| | |
| | #6 |
| Νέο μέλος | Ναι ρε παιδιά καιρός ήταν γιατί δεν αντέχω άλλο αυτή την αρένα...με ξενερώνει και συνέχεια μαλώνουν μέλλοι μετάξι τους oi (dps) πριν το καλοκαίρι σταμάτησα γιατί ξενέρωσα με το PVP αλλά τώρα εάν θα μπορώ μόνος να μπαίνω στα Rated Bgs και να μην έχω ανάγκη να μαζευτούμε 5αδα η 3 άδα γιατί και αυτό ήταν αρκετά σπαστικό δεν μπορούσαν όλοι τις ίδιες ώρες και είχαμε τέτια θέματα .Χαίρομε πολύ που θα μπορώ να μπαίνω μόνος σε αυτά τα bgs και σαν healer δεν με χαλάει και να περνώ τα καλύτερα pvp items χωρίς να έχω ανάγκη κανέναν και χωρίς να κάνω αρένα... Πραγματικά το wow αξίζει ένα καλύτερο pvp απ ότι έχει ως τώρα και εύχομαι να το προσέξουν παραπάνω στο cataclysm. |
| | |
| | #7 |
| Συντονιστής | Για να πάρεις τα top pvp rewards θα χρειάζεσαι και το ανάλογο rating εννοείται, σε παρόμοια επίπεδα με την arena. Η επιστροφή των premades... THE WORLD WILL BURN!!! Θα κάνουμε και με το guild μου (εύχομαι) :>
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #8 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #9 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #10 |
| Συντονιστής | Sorry Yiatsek, no cake for 3 people only. Βρήκα ένα πολύ καλό αρθράκι για τα rated bg's με καλή συνοχή στις πληροφορίες αν θες να το διαβάσεις. Preparing For Rated Battlegrounds Cynwise's Battlefield Manual
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |