| | |||||||||||
| Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Administrator | Ίσως να θυμάστε το πρωταπριλιάτικο αστείο της Blizzard για τη μεταφορά του World of Warcraft στο Atari 2600, αλλά δύσκολα κάποιος πίστεψε πως θα γινόταν πραγματικότητα. Έτσι μια ομάδα από WoW fans - Gamer's University - το έκανε πραγματικότητα! Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ. Το παιχνίδι είναι μόλις 2MB και η ιστορία διαδραματίζεται στο Molten Core όπου μπορείτε να παλέψετε αρκετά boss και να πάρετε epix Σύνδεσμοι: WoW: The Molten Core Retro Gamer's University - WoW |
| | |
| | #2 |
| Banned Εγγραφή: 13-10-2008 Περιοχή: Λαμία
| Εγώ βασικά δεν έχω καταλάβει τι βλακεία είναι αυτή |
| | |
| | #3 | ||
| Ήρωας
| Δεν χρειαζόταν να ποστάρεις τότε...Τουλάχιστον να μην είσαι τόσο αγενής.. Πέρισυ για Πρωταπριλιάτικο αστείο η blizzard είχε πει ότι θα έβγαζε σε retro έκδοση για το Atari το Molten Core. Ήταν προφανές πως πρόκειται για αστείο κι όμως κάποιοι το έκαναν πραγματικότητα. Btw αν δεν ξέρεις τι είναι το Atari ας πούμε ότι είναι μια πολύ παλιά κονσόλα..
__________________ Τελευταία επεξεργασία από Vertical : 04-12-08 στις 20:39 | ||
| | |
| | #4 | |
| Νέο μέλος | Παράθεση:
__________________ Sick my Duck | |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |