| | |||||||||||
| Κλάσεις Συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα class. Χρησιμοποιείτε τα προθέματα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | YouTube - PTR Hunter BM DPS Ο τύπος γράφει "MY best run on BM Dps on the 4.0 PTR's" αλλά στο PTR λένε•Flying in Azeroth is NOT available εκτός αν κάνανε λάθος η το άλλαξαν, ( φαίνονται τα proto drakes στο βίντεο), anyway τρελό dmg. |
| | |
| | #2 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
. . . . . | |
| | |
| | #3 |
| Νέο μέλος | καλά είδα κάπου να σηκώνει 48k dps... μετά έπεσε 30 σταθερά και μετά 20, ο λόγος έιναι ότι στο rotation ξέχναγε συνεχεια το kill shot... που κάνει θαύματα και γενικά δεν το πολύηχε...Αλλα να ρωτήσω κάτι που απορώ τώρα έτσι..Είναι BM... φανταστείτε MM με ICC 25 normal gear ούτε καν HC... Μονο με DBW ήθελα να ξέρω τι dps θα σήκωνε...
__________________ Lok'Tar Ogar! Victory Or Death - it is these words that bind me to the Horde. For they are the most sacred and fundamental truths to any warrior of the Horde. I give my flesh and blood freely to the Warchief. I am the instrument of my Warchief's desire. I am a weapon of my Warchief's command. From this moment until the end of days I live and die - For The Horde! http://www.twitvid.com/Q41DB Μάπα το καρπούζι ρε!!!Είναι Must!!Δείτε το! |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | επειδη εβλεπα ενα stream χτες με εναν BM hunter το dmg που εκανε ηταν απαραδεκτο. Arcane shot critare για 11k. Το pet εκανε παραπανω dmg απο οτι κανουν αλλα classes μονα τους. Τεσπα ευχομε να ισχυει μονο για ptr αυτο γιατι αμα παει live με βλεπω να γινομε 1-shot σε αρενες |
| | |
| | #5 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | το καλύτερο dps spec atm στην ΒΕΤΑ είναι το BM , το pet από μόνο του βγάζει γύρω στα 6.5κ dps.
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
| |||
| | |
| | #6 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Περα απο την πλακα δεν πιστευω τελικα να μεινει αυτο το dmg | |
| | |
| | #7 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | πολλά πράγματα αλλάζουν σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση στην ΒΕΤΑ .Θέλει δουλεία το πράγμα , πολλά tuning ,itemisations κτλ. Χτες επαιξά λίγο με τον hunter μου , τον έκανα ΒΜ και με gear 200,213,219 σκοτωνέ τα mobs πιο γρήγορα από οτιδήποτε class που δοκίμασα...πιο γρήγορα και από τον σαμάνο μου με 264 κ 277 ilvl....NERF incoming!
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από Fallen : 15-09-10 στις 13:30 | |||
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | σοβαρα Παιδια δν εχω καμια ορεξη να παω απο MM ΒΜ καταραμενη blizzard |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | Παντα στο μυαλο μου ο ιδανικος hunter ηταν ενα class που ειχε 100% physical damage και το pet θα εβγαζε 50% απο το συνολικο DPS του, επιπλεον πολλα απο τα abilities του θα προερχονταν απο το pet. Αυτο λοιπον ειναι ο BM hunter και αυτο ειναι το spec που θα ηθελα να παιζω. Αλλα τι να κανουμε μας εχει φαει το "end game PvE". Παντως μακαρι να μπορεσουν να δωσουν Υψηλο damage σε ολα τα specs για να μπορεσει ο καθε παιχτης να διαλεξει το spec που του αρεσει πιο πολυ.
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. |
| | |
| | #10 | |
| Νέο μέλος | Παράθεση:
| |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |