| | |||||||||||
| Guilds Ελληνικά ή ξένα guilds, clans, ομάδες. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Crimson Glory Καταρχάς να σας πω πως είμαστε casual guild που όμως παίζουμε για την παρέα για την εμπειρία για τα kills και γενικά προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Το guild δεν είναι καθαρά ελληνικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορoύμε να συνεννοηθούμε Βρισκόμαστε genjuros (horde side) όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μας επισκεφτεί World of Crimson Glory • Portal Από τετάρτη έχουμε διπλά runs nax έτσι ώστε να ντυθούν οι περισσότεροι κι να προχωρήσουμε σε 25αρια ! Progress : Obsidian simple clear Σάββατο 29 Νοέμβρη 10man raid Nax clear Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου ps: tries @ malygos YΓ : Τα χαιρετίσματά μου σε γνωστούς κι φίλους @ genjuros , TH |
| | |
| | #2 |
| Μαχητής | Που σε ρε Yiatsek imba pvper GL με το guild |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Crimson glory Κυριακή 7 δεκεμβρίου Νax 25 man Plague Quarter Noth the Plaguebringer Heigan the Unclean Δευτέρα 8 δεκεμβρίου Wintergrasp 25 man cleared The Obsidian Sanctum 25 man cleared Νax 25 man Plague Quarter Clear Loatheb down Arcahnid Quarter Clear Anub'Rekhan Grand Widow Faerlina Maexxna Και συνεχίζουμε .. ![]() ps: Γειά σου και σένα outcast, το pvp το έχω σταματήσει από τα παλιά ranks. Τώρα πλέον με ενθουσιάζει το pve Τελευταία επεξεργασία από Yiatsek : 09-12-08 στις 01:35 |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | Ρε εγω καθαριζα ΝΑΧΧ πριν κατι χρονια...
__________________ LuNaTiC is LuNaTiC ... Half Man Half Amazing www.StarCraft2.gr ☆☆ ☆ My brain has 2 sides!! Left side has nothing right & right side has nothing left! ☆☆ ☆ Πωλείται Sapphire 6950 2GB GDDR5 Περισσότερο INFO @ http://www.starcraft2.gr/index.php?o...tid=25&id=5321 - RT Ladder / Music @ http://www.twitch.tv/lunaticoldschool (Give ur FeedBack pls) and FOLLOW |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Grats για το progress σας. Yiatsek επειδή δεν μπορώ να ανοίξω το site σας για πες μου, θέλετε έναν καλό enhancement; Βλέπεις το guild μου έγινε disband και στο καινούργιο που πήγαν τα top-rank μέλη του δεν θέλω να πάω. Θα σου μιλήσω και in-game φυσικά αλλά το γράφω κ εδώ. cu |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | Nax 25 man Military Quarter Instructor Razuvious down Πέμπτη 11 δεκεμβρίου |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | Nax 25 man Military Quarter Gothik the Harvester down Πριν από μερικές ώρες |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | Λοιπόν είχαμε τις τελευταίες μέρες ένα maintenance στο site , όποιος θέλει να μας επισκεφτεί πλέον μπορεί στο Crimson Glory Όπως θα παρατηρήσετε κι θα αναφέρω κι εδώ ψάχνουμε τις εξής κλάσσεις 2 resto druid 1 holy , 1 retry pala 1 holy priest 1 resto shaman 1 destro lock Άμα έχετε κάτι από τα παραπάνω κι θέλετε να μπείτε κάντε ένα apply με την διαδρομή που θα δείτε εκεί ![]() Progress : Όλα τα 10άρια cleared except malygos 25man Sartharion/vault , 8/15 nax (25) |
| | |
| | #9 |
| Ήρωας | Μετά από αρκετά tries and dies @ patchwerk (25) και φυσικά αργήσαμε λίγο λόγο γιορτών , σήμερα ρίξαμε Construct Quarter (25 man naxxramas) Patchwerk Grobbulus Gluth και έπεται συνέχεια. |
| | |
| | #10 |
| Μαχητής | Grz Άντε και Clear |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |