| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Καλησπερα παιδες απλα μια απαντηση θελω σε μια ερωτηση: ποιο ειναι το καλυτερο spec για hunter?bm,mm η survival??ειμαι bm και με εχει βοηθησει αρκετα μπορω να πω ειδικα στο pvp οταν τα βρισκω σκουρα με κανα melee class και οπσθοχωρω το pet μου χει σωσει το τομαρι πολλες φορες.. αλλα πολυ μου λενε οτι δεν αξιζει καθολου το Bm αμα θελω max dps...εσεις τι προτεινετε? |
| | |
| | #2 |
| Συντονιστής | Να πας 80 πρώτα και μετά να πας survival.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | και να κρατησω το bm san dual spec? το mm δεν αξιζει? |
| | |
| | #4 |
| Συντονιστής | Αξίζει αλλά θα αργήσεις πολύ να έχεις το gear που χρειάζεται για να το κάνεις καλύτερο απ'το survival (αυτή τη στιγμή).
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | μιλας για gladiator gear η καποιο set armor απο το Icecrown? |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | Set armor και offpieces απ'το icecrown με σκοπό υψηλό armor penetration (με ή χωρίς χρήση ArP proc trinket). Και εννοείται πως δεν μιλάω για gladiator gear. Απ'την στιγμή που μιλάμε για max dps, εννοείται πως μιλάμε καθαρά για pve.
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | οκ ευχαριστω |
| | |
| | #8 |
| Νέο μέλος | Καλυτερο build αυτη την στιγμη(σαν surv) ειναι αυτο: The World of Warcraft Armory - Berikos @ Boulderfist - Profile Βασικα αν πας τωρα surv θα εχεις και aim shot οποτε μια χαρα να μαθαινεις και το spec κιολας.Αν κανεις retalent τωρα ακολουθησε αυτο και μετα συμπληρωσε τα υπολοιπα βαση του παραπανω talent tree: Talent Calculator - World of Warcraft Οσο για glyphs αν κανεις dungeons multishot/explosive shot,ενω αν κανεις lvl up με quests,aim shot/explosive.Και όταν ξεκινήσεις το raiding τα αλλαζεις. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |