| | |||||||||||
| Γενικά νέα Νέα για το World of Warcraft, The Burning Crusade και Wrath of the Lich King. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #21 |
| Συντονιστής | Όπως είπε η blizzard... όχι και για πάρα πολύ. Χωρίς να δώσουν συγκεκριμένη απάντηση. Οπότε gogogogo!
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #22 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #23 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Είναι για lvl 75 - 80 Το Operation: Gnomeregan ξεκινάει στο Tinker Town, μετά πας Kharanos και τέλος Gnomeregan΄ προσοχή, όταν φτάσετε στο τέλος και πάτε με τον Mekkatorque για να ανακαταλάβετε το Gnomeregan, μην μπείτε μέσα στο τούνελ που οδήγει μέσα, πριν μπει εκείνος΄ περιμένετε έξω απ΄το Gnome για να σκοτώσετε πρώτα τα troggs - και ιδίως ένα big trogg, λέει σε μια φάση ο Mekka ότι είναι το μεγαλύτερο που έχει δει - μετά απ' αυτό ο Mekkatorque "ορμάει" μέσα, τότε μπορείτε να τον ακολουθήσετε, αλλιώς buggαρει το event, μου έτυχε εμένα, ορμήσαν όλα τα "πρόβατα" μέσα πρίν έρθουν τα troggs, και κόλησε και δεν εμφανίστηκαν καθόλου, κι έτσι δε μπορούσε να συνεχιστεί το event΄ άντε περίμενε πάλι άλλα 6 λεπτά για την έναρξη... | ||
| | |
| | #24 | |
| Μαχητής | Παράθεση:
Κάρτα έχω αλλά το να βάλω 25 ευρώ για ένα event μιας ώρας δεν λέει. Αν είχα beta key θα ενεργοποιούσα τον λογαριασμό μου, τώρα δεν νομίζω πως αξίζει.........
__________________ Αν έχεις τύχη διάβαινε ![]() | |
| | |
| | #25 |
| Μαχητής Εγγραφή: 25-08-2010
| Προσωπικά,τα quests πριν το fight τα ευχαριστήθηκα περισσότερο από την μάχη, στην οποία μπορούσες απλά να κάτσεις και να κοιτάς. Καμμία σχέση με το epic feeling στη μάχη της Undercity. Βαρετό, χαζά rewards.. Anyway. |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |