| | |||||||||||
| Η Ταβέρνα του Καμένου Γενικές συζητήσεις για το WoW |
|
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας |
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | lol ωραίος, thanks |
| | |
| | #3 |
| Μαχητής | Οχι ευχαριστω δεν θα παρω... ![]() ![]()
__________________ Lammadinion 80 NE hunter MM/ΒΜ (main) Hunters are fine l2p Blaenei 80 DR warrior fury/prot. (sexy killah) Hell YEAH! Shadowplay 80 NE rogue Muti (fun boy) Not ready yet... Cianee leveling DR mage frost (the darling) See you after cata. |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | την τελεφτεα φορα που δοκιμασα αφτες τις μλκς με hackαραν και ο hacker ακομα κηνηγαει το account μου -.- |
| | |
| | #5 |
| Ήρωας | Θέλεις μπουζούκια; Πάμε! ![]() Επιτυχία και καλή διασκέδαση guys! |
| | |
| | #6 |
| Συντονιστής | Δεν χρειάζεται καν να βάλεις το e-mail που έχεις στο account σου. Ή έστω αληθινά στοιχεία. Το πολύ να σε πεθάνουνε στο spam. Και όσον αφορά την σελίδα την ιδία, είναι το ίδιο επικίνδυνη με κάθε σελίδα, και έχουμε πει πως να προστατεύομαστε από αυτά.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #7 |
| Νέο μέλος | το δοκιμασε κανεις? Ειναι real? |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | εγώ έβαλα τα ψεύτικα στοιχεία μου και e-mail άσχετο του account μου... και περιμένω |
| | |
| | #9 |
| Νέο μέλος | εγω βαζω τα στοιχεια...πατας enter και μετα γινετε ασπρη η οθονη και δεν γινετε τπτ.......Αν κανενας καταφερη και παρι ας μασ πει Τελευταία επεξεργασία από badcookie : 07-09-10 στις 21:57 |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Τα στοιχεία τα παίρνει επιτυχώς, άσχετα αν δεν σου πετάει τη κλασσική σελίδα με τις ευχαριστίες κτλ.
__________________ |
| | |
|
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |