| | |||||||||||
| Χαλαρά... Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Πήγα πρόσφατα σε μια μπυραρία και παραγγείλαμε και τηγανιτές πατάτες. Ήταν τέλειες! Με τριμμένο τυράκι και λίγη μαγιονέζα από πάνω... Αλλά αυτό που με ενθουσίασε ήταν το σχήμα τους. Έμοιαζαν με «χοντρά πατατάκια» (πατάτες τηγανιτές δηλαδή σε μέγεθος πατατακίου) διπλωμένα, με τις δύο άκρες δηλαδή μαζεμένες στην ίδια πλευρά. Κάπως έτσι αλλά στο μέγεθος της πατάτας. Ξέρετε πώς μπορούμε να δώσουμε σχήμα στις τηγανιτές πατάτες; |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | την ώρα που τις τηγανίζεις, μαλακόνουν και μπορούν να πάρουν σχήμα! |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | |
| | |
| | #4 |
| Ήρωας | @Tulcas ROOOOFL!!!!! xD @Pwner, κάτι ακούω για κατεψυγμένες με τέτοιο σχήμα, γι' αυτό και δε βρίσκω κάτι στο google. Θα δοκιμάσω ωστόσο να τις κόψω σε ροδέλες και να τις αφήσω να μαλακώσουν. Thanks |
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής |
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #6 |
| Ήρωας | μου ανοιξατε την ορεξη και πηα και τηγανισα πατατες. Αμα παρω κιλα θα φωναζω εσας! |
| | |
| | #7 |
| Συντονιστής | Mc cain χωριάτικες με μπαχαρικά στον φούρνο με μπιφτέκια. (με λίγο ελαιόλαδο για να γλυκάνουν)
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #8 |
| Ήρωας | πάω και εγώ να φτιάξω toasts xP |
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | Εγώ αυτό που έγραψα θα φτιάξω...μόλις γυρίσω σπίτι...και πεινάω...damn it all!
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | toasts>>>yours! |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |