| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Ήρωας | Λοιπόν, έχω μία rogue στον ravencrest και επειδή το όνομα του σέρβερ μοιάζει με οδοντόκρεμα είπα να την ονομάσω colgate. Δεν με αφήνει όμως όλο και κάποιος θα το έχει. Οπότε επειδή έχω φάει σκάλωμα με το όνομα είπα να το τροποποιήσω και να αλλάξω το 'α' στα ελληνικά , να φαίνεται σαν να έχει τόνο δλδ. Το θέμα είναι πως στο change name στο σάιτ δεν δέχεται τπτ άλλο εκτός από λατινικούς χαρακτήρες. Οπότε ή δεν βάζω το όνομα ή κάνω τράνσφερ περιμένω 3 μέρες και μετά ξαναγυρνώ και έχω κάνει ένα λβλ 1 και απλά καπαρώνω το όνομα. Οπότε μετά με αφήνει να το μετατρέψω. Υπάρχει κάποιος ποιο οικονομικός τρόπος? Αλλιώς έψαξα και άλλα ονόματα , όπως fluoride - aquafresh - listerine(το δοκίμασα και δεν με αφήνει εξίσου). Έχετε καμιά ιδέα για όνομα? Μάλλον πάω για διπλό τράνσφερ ! |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | σκέφτηκες να αρχίσεις άλλο character με name colgàte? πρέπει ντε και καλά να είναι ο ήδη υπάρχον rogue σου? |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Ονόμασέ τον κύριο κάστορα,απ'την colgate πρέπει να είναι αυτός.Οπότε ταυτόχρονα βάζεις τους άλλους να ψάχνονται
__________________ "Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι διότι εμείς καθόμαστε γονατιστοί" - Pierre-Joseph Proudhon Retribution Paladin Guide (PvE) |
| | |
| | #4 | ||
| Ήρωας
Εικόνες: 19 | Εγώ πάλι δεν κατάλαβα... ο Ravencrest ακούγεται σαν οδοντόκρεμα...?! ![]() ![]() | ||
| | |
| | #5 |
| Συντονιστής |
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| | #6 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
Δέχεται alt key codes? Διάβασα σε ένα thread ότι πλέον η blizzard δέχεται γενικώς alt codes και δε θεωρείται μάλιστα ότι φεύγεις από τους λατινικούς χαρακτήρες. Δοκίμασέ τους, Windows Alt Key Codes
__________________ R-A-F Music...#1 #2 Freddo espresso/cappuccino guide Έγκυρα e-mails της Blizzard και links που μπορείτε να εμπιστευτείτε! ![]() Get wet και Άκου την αλλιώς! ->http://liquidfm.gr/ Ψυχολογείν Τελευταία επεξεργασία από ckaelir : 06-09-10 στις 02:40 | |
| | |
| | #7 |
| Ήρωας | ειναι απλο. βαλε το ονομα μιας γνωστης ετερειας (οτιδηποτε). Βαλε καποιον να σε κανει report για inapropriate name και ο gm θα σου δωσει free name change. Και ειδου! θα καταφερεις να τον ονομασεις ετσι |
| | |
| | #8 | |
| Ήρωας | Παράθεση:
| |
| | |
| | #9 |
| Μαχητής | |
| | |
| | #10 |
| Ήρωας | Colgàte είναι έτοιμο ! Όλα τα λεφτά ο ckaelir Έβαλα το κωδικό 0224 και το έπιασε ... έτσι κι αλλιώς και με τη περίπτωση του report πάλι θα πλήρωνα μια φορά ... τουλάχιστον τώρα γλίτωσα την διαδικασία και φυσικά ένα μπλέξιμο με τις αρχές Razzor δεν μπορούσα να κάνω νέο γιατί πρώτον δε μου αρέσει το lvling (πόσο μάλλον χωρίς heirlooms) και δεύτερον είναι έτοιμος char. Anyway ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και τη βοήθειά σας ! ![]() ΥΓ : όλα τα λεφτά ότι έτσι μπορώ να κάνω και search στο armory , δεν τα ήξερα καθόλου αυτά τα πλήκτρα με την συνδρομή του αλτ. ΥΓ2 : τώρα έχω άλλο πρόβλημα, ενώ δεν βάζω όλα τα addons η rogue μπαίνει μέσα με όλα κάτι το οποίο δεν θέλω. Έσβησα το ravencrest φάκελο από το wtf και πάλι δεν κατάφερα κάτι ... μου φαίνεται θα σβήσω όλο το wtf αυτό όμως μου γα....ει όλα του μάγου σωστά? 10 χρόνια θα κάνω να τα φτιάξω !!!! Έστειλα και σε gm τις εξής κινήσεις που έκανα : -έσβησα ravencrest από το wtf τίποτα, -έβγαλα το wtf έξω μπήκα πάλι τα ίδια -έβγαλα όλα τα addons όλα ήτανε οκ, έβαζα μετά τα addons με τα νέα της blizzard τπτ πάλι -έσβησα τα saved variables των addon , και τα lua , back πάλι τίποτα. Λέτε να σβήσω όλο το wtf ? Θα χαθούνε macro , binds? Πάτησα repair reset όλα εκτός από τα macro binds. Και όλα αυτά για ένα όνομα !!!! Έσβησα τελικά το wtf τα έκανα στο μάγο όλα από την αρχή. Στο rogue όλα δουλεύουνε ρολόι εκτός από το needtoknow το οποίο δεν κρατάει τις ρυθμίσεις! παπάρια έβαλα το needtoknow πάλι και στραβώσανε όλα. Εννοείται πως δεν φταίει το addon απλά κάποια ρύθμιση δεν κάθεται καλά. Τώρα τα επιλέγει πάλι όλα όπως πριν ... τι σκατά γίνεται ? Τελευταία επεξεργασία από Yiatsek : 06-09-10 στις 17:12 |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |