| | |||||||||||
| Βοήθεια Απορίες, Βοήθεια & Ερωτήσεις γύρω από το WoW πάντα |
| LinkBack | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| | #1 |
| Μαχητής | Καλησπέρα!!.(ποιό πολύ ταιριάζει το καλημέρα αλλά τέλως πάντων) Έχω ένα enha shamman lvl 80 καί ένα alt Hunter lvl 25 τον οποίο lvlarw σε bg's κυρίως Περνάω στο κυρίως θέμα... Πρώτος character και γενικώς δεν γνώριζα πολλά,οπότε κατέληξα lvl 80 με Mining και tailoring...(αντε το Mining ok!!αλλά το tailoring? να είμουν ele i resto να έχω τα enchants τουλάχιστον οκ)και σκεφτόμουν να το γυρίσω σε herbalism/alchemy(pots ktlp gia raids kserete) Στον Hunter έχω βάλει skinning/leatherworking Και το εχω ανεβασει ως τα 150 Ξέρω οτι και για τους δύο απο icc υπάρχουν recipes που μπορώ να επωφεληθώ πάρα πολύ(ΕΚΤ'Ος ΤΩΝ ENCHANTS ME ATT POWER etc) H ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής : τί proffesions να βάλω ώστε να επωφεληθώ περισσότερο.. Υ.Γ παρακαλώ σοβαρές απαντήσεις...με καίει το θέμα!! |
| | |
| | #2 |
| Ήρωας | Εγω στον warrior εχω bs/jc ειναι καλο γιατι το bs σου ανοιγει 3 τρυπες gems αλλα θελει πολλα gold.Εγω σου προτεινω αν θες να αλλαξεις tail.To καλυτερο για σενα αυτη τη στιγμη μιας και εχεις το mining ειναι το jc και λεφτα και μερικα gems παραπανω και δεν θα σου φαει κα8ολου λεφτα.Καλο θα ηταν να συμβουλευτεις εναν οδηγο εγω χρησημοποιησα εναν για το jc και εμεινα ικανοποιημενος.Θα στο κανω link na ton δεις WoW Jewelcrafting Guide | 1-450 Jewelcrafting Leveling Guide | Almost Gaming . |
| | |
| | #3 |
| Ήρωας | Εγώ σου προτείνω να διαγραψεις το Mining και να ανεβάσεις enchanting... Αν κάνεις disenchant κάποια ρούχα απο το tailoring και τα βάλεςι στο ah θα χεστείς στο τάληρο. Έτσι έκανα και εγώ με τον mage μου... |
| | |
| | #4 |
| Μαχητής | Το enchating είναι καλό σχεδον αποκλειστικά για να πουλας mats, το προβλημα είναι οτι για να το ανεβάσεις θέλεις ΠΟΛΛΑ gold γιατι πρέπει να αγοράσεις είτε enchating materials (που όπως είπαμε τα βάζουν ακριβά έως πολύ ακριβά), ή να φτιάχνεις διάφορα με tailoring/BS/JC/LW και να τα κάνεις DE, που πάλι θέλει λεφτα για materials. Στο TBC, είχε έρθει ένα σημαντικό patch, δεν θυμάμαι πιο, αλλά όλοι αγόραζαν materials για enchants, και τα είχαν βάλει πανάκριβα, πήγα και εγώ λοιπόν ο κάφρος, τα έβαλα σε πολύ χαμηλές τιμές, και εξαφανίστηκαν σε χρόνο dt.. (Τα πήραν κάφροι που τα έβαλαν μετά για διπλάσια αξία...) |
| | |
| | #5 |
| Μαχητής | Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αρχικά... Δεν με ενδιαφέρει να βγάλω gold από τα Proffesions..βγάζεις με μερικα dailies 200-300 gold τι μέρα οπότε δεν πολύ ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο σχετικό.. Με ενδιαφέρει τι θα με βοηθήσει πιό πολύ για τα chars mou!crafts pots ktlp |
| | |
| | #6 |
| Μαχητής | Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας..τελικά πήρα lw/skinning και είμαι σχεδόν 450/450 του leatherworking και βλέπω ήδη πολύ gold καθώς ενα artic fur πουλιέται για 80g..και farmarw ο σαν τρελός..to κομμάτι 340/350 με κούρασε πιο πολύ απο όλα καθώς το drop rate ήταν χάλια!! |
| | |
| | #7 | |||
| Ήρωας
Εικόνες: 2 | Εστώ και καθυστερημένα : Για max dps το ιδανικό είναι το Jewelcrafting / enchanting combo .Μήν φανταστείς και τεράστια διαφορά άντε να είναι γύρω στο 200 max. Εγώ εδώ και 3-4 χρόνια έχω μείνει στο alchemy/ herbalism και είμαι ικανοποιημένος. ΥΓ : Aνεβασέ το expertise σου. για περισσότερα δες μια το guide στην υπογραφή μου.
__________________ I might take you down BUT I will never let you down ![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από Fallen : 13-09-10 στις 14:06 | |||
| | |
| | #8 |
| Μαχητής | Ευχαριστώ για τα tips..το είχα διαβάσει κάπου για τον συνδιασμό jc/enchant αλλά βρίσκω το sk/lw ποιο...πρακτικό Ξέρω οτι το soft cap είναι 26 στο expertise.. και για hc's 35-40 σωστά?(icc μιλάμε πάντα) Αλλα βλέπω οτι έχεις 70 κάτι εσύ..γιατί τοσο πολυ? |
| | |
| | #9 |
| Συντονιστής | 26 για raid bosses είναι, παραπάνω είναι χαμένοι πόντοι. Αυτό το 70 που το είδες? Πρόσεχε λίγο πως διαβάζεις το armory.
__________________ Ένας για όλους και όλοι για μένα. Και ο Marilian ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ. ![]() Mission accomplished: |
| | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |